Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ دان رولاندز استاد اقتصاد دانشگاه کارلتون کانادا است. حوزه تخصصی وی توسعه بین‌المللی، صندوق بین‌المللی پول، سیاست‌های پولی بین‌الملل و مدیریت جنگ و مهاجرت است.

ناآرامی‌های آمریکا بازتاب جامعه‌ای است که می‌خواهد با مشکلات اجتماعی دیرینه مقابله کند

دان رولاندز به بیان نظرات خود در مورد تحریم‌ها و روابط ایران و آمریکا پرداخت و درباره وقایع اخیر ایالات متحده عنوان کرد: اعتراض‌های این روزهای آمریکا طور مکرر اتفاق می‌افتد و این ناآرامی‌ها بازتاب جامعه‌ای است که سعی دارد با مشکلات اجتماعی دیرینه مانند نژادپرستی و نابرابری مقابله کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط آمریکا بی‌ثبات و غیرقابل پیش‌بینی است

وی افزود: این وقایع، به صورت جمعی، می‌تواند یک کشور را به سوی اصلاحات سوق دهد، اما این یک روند طولانی است. من فکر نمی‌کنم که این اعتراض‌ها در این مقطع زمانی به رئیس‌جمهور ترامپ کمکی کند، اما هواداران وی فکر می‌کنند که صدمات جدی به وی از نظر انتخاباتی وارد نخواهد کرد. حامیان وی مثل خودش هستند و بعید است که نظر خود را تغییر دهند اما مخالفان وی در مخالفت با وی جدی‌تر خواهند شد. با این حال این شرایط بی‌ثبات و غیرقابل پیش‌بینی است.

شکست ترامپ در برابر بایدن بهترین اتفاق برای برجام خواهد بود

استاد اقتصاد دانشگاه کارلتون کانادا در ادامه در مورد تحریم‌های جدید و آینده برجام گفت: آینده برجام احتمالاً در ماه نوامبر در دست منتخبان ایالات متحده است. در صورت انتخاب مجدد ترامپ، برجام همچنان دچار مشکل خواهد شد اما اگر ترامپ انتخابات را در مقابل  بایدن از دست بدهد، این بهترین اتفاق برای برجام خواهد بود.

سطح انزجار از ترامپ در آمریکا فوق‌العاده بالاست

برخلاف دور دوم ریاست جمهوری اوباما، درباره انتخاب مجدد ترامپ تردید جدی وجود دارد

وی هم چنین گفت:‌ پیش‌بینی این کار دشوار است، رو کاغذ هنوز هم روند اتفاقات می‌تواند به نفع ترامپ پیش برود و این مساله به شرایط آمریکا و حتی کرونا وابسته است. سطح مخالفت سرسختانه و در واقع انزجار از این رئیس‌جمهور فوق‌العاده بالاست. در این شرایط انتخابات فوق‌العاده تلخ و تفرقه‌آور خواهد بود، اما نتیجه بسیار نامشخص است. در دوره قبل همه می‌دانستند اوباما بار دیگر انتخاب می‌شود اما این بار تردید جدی درباره پیروزی ترامپ وجود دارد.

بیشتر بخوانید: چرا ایران بزرگترین پیروز موفقیت بایدن در انتخابات ریاست جمهوری است؟

ترامپ هیچ دیدگاه قاطعی درباره ایران و ایرانیان ندارد

دان رولاندز در ادامه اظهار داشت: من فکر می‌کنم ترامپ هیچ دیدگاه قاطعی درباره ایران یا ایرانیان نداشته باشد، سیاست‌های او همه سیاست انتخاباتی است. اگر پرزیدنت اوباما به ایران سخت می ‌رفت و تحریم‌های سختی را اعمال می‌کرد، ترامپ سعی می‌کرد ایران را دوست داشته باشد و با ایران دوستی می‌کرد. این واقعیت که وی قصد دارد با اروپایی‌ها‌ مخالفت کند، امتیاز دیگری برای وی محسوب می‌شود. ترامپ، با هر کاری که پرزیدنت اوباما انجام داد، مخالفت می‌کند و سال‌ها مواضع و سیاست‌های ایالات متحده را نقد می‌کند. ترامپ هیچ نوع استراتژی مشخصی ندارد.

هیچ قانونی نمی‌تواند مانع کمک سایر کشورها به ایران نمی‌شود

وی همچنین تاکید کرد: ایالات متحده از هر سیاست و ابزاری که ممکن است برای آسیب رساندن به ایران در حال حاضر استفاده می‌کند، این ابزارها تحریم‌های تسلیحاتی، تحریم‌های اقتصادی و دیگر تحریم‌ها است. این امر بدو در نظر گرفتن هرگونه توافقنامه یا چارچوب بین‌المللی منع می‌شود. بنابراین ایالات متحده تلاش خواهد کرد تا دیگران را ترغیب و یا اجبار به پیوستن به سیاست‌های خود در مورد ایران کند. در عین حال، هیچ  قانونی مانع کمک سایر کشورها به ایران نمی‌شود. فقط قدرت و نفوذ اجباری ایالات متحده  عامل منع است.

منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ترامپ تحریم های آمریکا علیه ایران ایالات متحده تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۷۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم

ضیافت شام پر زرق و برق جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا با خبرنگاران و سیاستمداران و کمدین‌های سرشناس شنبه شب در حالی برگزار شد که مخالفان جنگ غزه در بیرون سالن شعار می‌دادند.

به گزارش یورونیوز، در حالی که بسیاری از میهمانان در میان شعار‌های «شرم بر شما» و «فلسطین را آزاد کنید»، خود را به محل رویداد رساندند، جو بایدن از در دیگری به مراسم رسید و در طول سخنرانی‌اش هیچ اشاره‌ای به جنگ اسرائیل با حماس نکرد.

روز شنبه ۲۷ آوریل (۸ اردیبهشت) معترضان در بیرون محل برگزاری مراسم در هتل هیلتون واشنگتن تجمع کرده بودند و تصاویر ۱۲۵ خبرنگار کشته شده در جنگ غزه را در بیرون ساختمان به نمایش گذاشتند.

معترضان یک پرچم بزرگ فلسطین را نیز از پنجره‌ای بر روی نمای بیرونی هتل به نمایش درآوردند.

اما شرکت‌کنندگان در ضیافت سالانه رئیس جمهوری نیز حرفی از جنگ غزه نزدند. بایدن نیز از این فرصت تنها برای شوخی و هشداردهی در مورد مبارزه دونالد ترامپ برای بازپس‌گیری منصب ریاست جمهوری استفاده کرد.

او در بخشی از سخنانش با اشاره به رئیس جمهوری پیشین آمریکا، او را «دون چُرتی» نامید و گفت: «بله، سن هم مطرح است. من آدم بالغی هستم که دارم با یک بچه شش ساله رقابت می‌کنم.»

«چرتی» لفظی است که دونالد ترامپ برای خود بایدن به کار می‌برد.

بایدن ۸۱ ساله افزود: «معاون من در واقع از من حمایت می‌کند، اما مایک پنس، معاون پیشین ترامپ، ازتأیید او برای نامزدی در انتخابات خودداری کرده است.»

وی در سخنرانی ده دقیقه‌ای‌اش، با اشاره به خطر روی کار آمدن دوباره ترامپ ۷۷ ساله، بخش مهمی از اظهارات غیرشوخی‌اش را به «تهدید جدی علیه دموکراسی» اختصاص داد. او با یادآوری پرونده اتهامی ترامپ در پیوند با پرداخت حق‌السکوت به استورمی دنیلز، هنرپیشه پورن، گفت: «دونالد اخیرا روز‌های سختی را پشت سر گذاشته است که می‌شود اسمش را گذاشت طوفانی.»

«استورمی» در زبان انگلیسی به معنی «طوفانی» است.

دونالد ترامپ که بر خلاف سنت رایج، هیچ گاه در طول حضورش در کاخ سفید این مراسم شرکت نمی‌کرد، در ضیافت شنبه شب نیز حضور نداشت.

در این مراسم، یکی از معدود موارد اشاره به جنگ غزه از سوی کلی اودانل، رئیس انجمن خبرنگاران مطرح شد که به طور گذرا کشته شدن حدود صد خبرنگار در جنگ ۶ ماهه اسرائیل علیه حماس در غزه را یادآوری کرد. اودانل در شبی که تا حد زیادی به روزنامه‌نگاری اختصاص داشت، از خبرنگارانی که در سرتاسر جهان بازداشت شده‌اند، از جمله ایوان گرشکویچ در روسیه و آستین تایس که گمان می‌رود در سوریه بازداشت شده باشد، یاد کرد. خانواده‌های هر دو خبرنگار مانند ضیافت‌های قبلی در این مراسم حضور داشتند.

سازمان‌دهندگان تظاهرات در بیرون هتل هیلتون گفتند که هدف آن‌ها جلب توجه به تعداد بالای روزنامه‌نگاران فلسطینی و سایر روزنامه‌نگاران عرب است که از زمان آغاز جنگ در ماه اکتبر توسط ارتش اسرائیل کشته شده‌اند. بیش از ده‌ها روزنامه‌نگار در غزه هفته گذشته نامه‌ای نوشتند و از همکاران خود در واشنگتن خواستند که این ضیافت شام را به طور کامل تحریم کنند.

در آن نامه آمده بود: «تلفاتی که صرفا به خاطر انجام وظایف خبرنگاری به ما تحمیل می‌شود، سرسام‌آور است. ما در معرض بازداشت، بازجویی و شکنجه توسط ارتش اسرائیل هستیم، همه این‌ها به دلیل "جنایت" صداقت روزنامه‌نگاری است.»

دیگر خبرها

  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • «پائز»: می‌خواهیم بهترین اتفاق را برای والیبال ایران رقم بزنیم
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور