Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@03:46:53 GMT

مرکز علمی کاربردی سحرخیز دانشجو می‌پذیرد

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۶۱۹۷۶

مرکز علمی کاربردی سحرخیز دانشجو می‌پذیرد

فرزاد سحرخیز، عضو هیات مدیره گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز با اشاره به شروع فعالیت مرکز علمی کاربردی سحرخیز از مهر ماه سال ۱۳۹۸، این تجربه و عملکرد را موفقیت‌آمیز توصیف کرد و گفت : پس از برگزاری موفقیت‌آمیز کلاس‌ها که با نظارت دقیق و طبق اصول سازمان سنجش و وزارت علوم همراه بود این مرکز آماده پذیرش ورودی جدید برای سال جاری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی گروه شرکت های سحرخیز ، دکتر فرزاد سحرخیز  عضو هیات مدیره گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز اظهارداشت: این شرکت همواره در راستای منافع سازمانی خود اندیشیده و در همه حال به فکر ایجاد ارزش افزوده برای کشاورزان و جامعه مرتبط با صنعت غذا بوده است.

عضو هیئت مدیره گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز ادامه داد : همه روزه شاهد تلاش بی‌وقفه کشاورزان عزیزمان برای به بار نشستن این محصول کلیدی و استراتژیک هستیم. ما خود را در مرکز مسئول تقویت دانش علمی کشاورزان و فرزندانشان می‌دانیم به همین منظور، برای ارتقاء دانش کشاورزی، مدیریت و اشتغال آنها در صنعت زعفران و گیاهان دارویی و همچنین تعریف پروژه تحقیقاتی و پژوهشی در مسیر رفع مشکلات صنعت زعفران و گیاهان دارویی تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.

دکتر فرزاد سحرخیز به معرفی رشته‌های مرکز علمی کاربردی سحرخیز پرداخت و افزود: این مرکز در رشته‌های، «کاردانی فنی باغبانی - تولیدی و فراوری زعفران»، «کاردانی فنی باغبانی - گیاهان دارویی و معطر»، «کاردانی فنی باغبانی - گل و گیاهان زینتی»، «کاردانی حرفه ای بازاریابی »، «کاردانی حرفه‌ای امور بورس»، «کاردانی حرفه ای تکنیک های فروش»، «کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار»، و «مهندسی فناوری باغبانی - گیاهان دارویی و معطر» دانشجو می‌پذیرد که علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره تلفن‌های مرکز علمی کاربردی سحرخیز 05135414419 و شماره تلگرام مرکز به شماره 09151019934 تماس حاصل فرماید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زعفران سحرخیز مرکز علمی کاربردی سحرخیز کاردانی حرفه ای گیاهان دارویی گروه شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان