Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:46:53 GMT

ساماندهی پوشاک مدارس ایران اولویت ما است

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۸۴۹۵۸

ساماندهی پوشاک مدارس ایران اولویت ما است

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان «نخستین مسابقه سراسری طراحی پوشاک مدارس»، دوشنبه ۲ تیرماه، همزمان با سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، روز بزرگداشت مقام دختر و جشن تولد یک‌سالگی انجمن فرهنگی هنری طراحان و تولیدکنندگان پوشاک مدارس ایران برگزار شد.

سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در ابتدای این مراسم، ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات چشمگیر متولیان شکل‌گیری انجمن فرهنگی هنری طراحان و تولیدکنندگان پوشاک مدارس ایران و با تأکید بر لزوم سرعت بخشیدن بر تحقق اهداف و چشم‌اندازهای این مجموعه در سایه حمایت‌های سایر دستگاه‌های متولی ازجمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کارگروه بخش دولتی اظهار کرد: لباسی که دانش‌آموزان کشورمان بر تن می‌کنند، زمینه انتخاب پوشش آن‌ها در سال‌های آتی را رقم خواهد زد و بر این اساس، ساماندهی پوشاک مدارس در اولویت برنامه‌های فرهنگی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفاپور با نقد جدی از عملکرد افرادی که تاکنون در انتخاب لباس دانش آموزان به ایفای نقش پرداخته‌اند، گفت: من خود به‌عنوان یک مادر از نزدیک با چالش‌ها و معضلات این پوشش آشنا هستم و معتقد هستم مادامی‌که به ابعاد معرفتی و دینی، روان‌شناختی، جامعه‌شناختی و فرهنگی این موضوع نپردازیم، راه به‌جایی نخواهیم برد.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم به منظور مجاب شدن تمامی نهادهای فرهنگی بالادستی بر نیاز به طی روند اعمال تغییرات لازم در لباس دانش آموزان کشور از مرحله طراحی گرفته تا تولید، افزود: از ابتدای شکل‌گیری انجمن پوشاک مدارس بشخصه بر این باور بودم که این نهاد با حضور جمع دلسوز و دغدغه مند در این حوزه، خواهد توانست به جریان سازی در زمینه پرداخت فرهنگی و هنرمندانه به موضوع لباس فرم دانش‌آموزان کشور کمک کند و امروز در آئین تجلیل از برگزیدگان نخستین مسابقه سراسر پوشاک به این باور رسیده‌ام که حرکت این نهاد، مبتنی بر مؤلفه‌های و شاخصه‌های علمی و حرفه‌ای رقم خورده است و امیدوارم ازاین‌پس شاهد رخدادهای مؤثر بیشتر از سوی این مجموعه باشیم.

شفاپور در بخشی دیگر از سخنان خود با تأکید بر همراهی و حمایت همه‌جانبه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از انجمن در مسیر تحقق اهداف متعالی آن ادامه داد: با ارسال نامه‌ای به ادارات کل ارشاد در استان‌های مختلف تأکید کرده‌ام که نهایت همکاری را با انجمن پوشاک مدارس ایران به کاربندند و با ایجاد بسترهای آموزشی و زیرساخت‌های همکاری با سایر نهادهای متولی در امر انتخاب لباس دانش آموزان، تلاش کنند تا این مجموعه در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت به چشم‌اندازهای خود نزدیک شود.

او همچنین بر لزوم آغاز دوره‌های آموزشی انجمن تأکید کرد و گفت: بدون شک آموزش یک رکن است و توجه به این امر خواهد توانست در ادامه مسیر، افراد توانمند بیشتری را به جامعه مرتبط با پوشاک مدارس کشور معرفی کند.

حمید یوسفی مدیرعامل انجمن فرهنگی هنری طراحان و تولیدکنندگان پوشاک مدارس ایران نیز در سخنانی با اشاره به نقش و جایگاه برگزاری مسابقه سراسری طراحی پوشاک مدارس گفت: بی‌شک ایجاد فرصت‌های این‌چنینی می‌تواند ما را در مسیر سنجش وضعیت موجود و ظرفیت‌های فعلی یاری رساند و مسیر را برای ادامه راه هموارتر سازد.

یوسفی با تقدیر از همراهی تمامی همکاران خود در جمع خانواده انجمن پوشاک مدارس ایران اظهار کرد: بر این باوریم که در سایه لطف خداوند و همراهی چهره‌های دلسوز و دغدغه مند خواهیم توانست نقش فرهنگی و اجتماعی خود را در امر پوشش دانش‌آموزان کشور عزیزمان ایفا کنیم و هر آنچه در اساسنامه و آئین‌نامه‌های انجمن به موضوعات فعالیت ما مربوط است، بر این مبنا شکل‌گرفته که ورود افراد متخصصِ مرتبط با این موضوع خواهد توانست به بهترین انتخاب‌ها برای لباس آینده‌سازان کشور عزیزمان در محیط‌های آموزشی و مدارس منتج شود و به جد می‌گویم در این مسیر از هیچ‌گونه تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

جشن یک‌سالگی انجمن فرهنگی هنری طراحان و تولیدکنندگان پوشاک مدارس بخش دیگری از این رویداد بود و در ادامه، نخستین کارت عضویت افتخاری انجمن و لوح سپاس به سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور اعطا شد.

نخستین مسابقه سراسری طراحی پوشاک مدارس با معرفی و تقدیر از برگزیدگان خود به ایستگاه پایانی رسید و ضمن قرائت متن تقدیرنامه، این افراد در دو بخش آثار اجرا شده و طرح‌های خطی، جوایز خود را دریافت کرد. میترا امین زاده، زهرا خلج و زهرا حق‌جو در بخش آثار اجراشده حائز رتبه‌های نخست تا سوم شدند و صفیه عظیمی پور، فاطمه معتمد و شقایق آزاد پور در بخش طراحی خطی، رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

کد خبر 4956204 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرگزاری مهر مد و لباس ویروس کرونا ادبیات جهان کتاب و کتابخوانی ترجمه رایزنی فرهنگی خبرگزاری مهر سازمان اسناد و کتابخانه ملی تازه های نشر ادبیات کودک و نوجوان معرفی کتاب گردشگری نویسنده جهانی شیوع کرونا ادبیات کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور پوشاک مدارس ایران دانش آموزان کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم

رضا مراد صحرایی امروز دوشنبه در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشوری که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: نقطه تمرکز آموزش و پرورش، اجرای حقیقی سند تحول بنیادین است و پس از ۱۲ سال، نقشه این سند با پنج ویژگی یعنی مشخص و دقیق آماده تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی شده است.

وی ادامه داد: شواهد نشان می‌دهد با توجه به اقناع کمیسیون‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، فردا سه شنبه ۱۱ اردیبهشت این گام مهم برداشته خواهد شد و از آن پس با چشم‌انداز وسیع پیش خواهیم رفت.

صحرایی افزود: پیام سند تحول در نقشه راهش این است که همه با هم آموزش و پرورش را حرکت دهیم.روح سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت است و برای اجرای سند تحول بنیادین بودجه لازم است اما شرط کافی نیست بلکه مساله شکل‌گیری آن ائتلاف است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دستورالعمل اجرای سند تحول در مدارس تهیه و اجرای آزمایشی آن آغاز شده است، ادامه داد: هفت برنامه ملی پیشران در این سند انتخاب و آماده اجرا است.

وی اضافه کرد: یک طرح از این هفت برنامه، چهارشنبه پنجم فروردین تصویب شد و این طرح نخستین آیین‌نامه اجرایی در چهارچوب اصل ۱۳۸ قانون اساسی برای اجرای سند تحول بود. نام آن مهارت آموزی یکپارچه و سراسری دانش‌آموزان کشور است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اولین اقدام مهم آن بود که موضوع سند به یک جهت اصلی در برنامه‌های پیشرفت کشور تبدیل شود. در قانون آموزش و پرورش به مثابه امر ملی تکلیف شده که دستگاه‌ها باید ظرف ۶ ماه تقسیم وظایف ملی برای تعلیم و تربیت تصویب و اجرا شود. در این برنامه ۳۸ حکم داریم که بی‌سابقه است.

دولت سیزدهم مصوبه کنکور را اجرا کرد

صحرایی افزود: دولت سیزدهم مصوبه کنکور را اجرا کرد و هدف این است که از حفظیات به یادگیری عمیق حرکت کنیم و مرجعیت برنامه درسی ملی به مدرسه و معلم بازگردد نه آنکه در یک موسسه کنکوری بیرونی که همه دغدغه هزینه است.

وی اضافه کرد: امسال ۵۰ درصد و سال آینده ۶۰ درصد امتحانات نهایی در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه‌ها تاثیر دارد همچنین هفت استان سهم از دست رفته خود در سه هزار صندلی پذیرش دانشگاه‌ها را باز پس گرفتند و سیستان و بلوچستان از ۰.۱۶ درصد به ۰.۴۸ درصد ارتقا یافته است همچنین تعداد رتبه‌های زیر هزار در استان کرمان سه برابر شده است و اولین بار است که پیماش ملی در تعلیم و تربیت رخ می‌دهد.

امسال کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: دولت سیزدهم تربیت معلم را اصیل می‌داند و جذب استعدادهای دانشگاه‌های برتر بهتر از جذب از طریق ماده ۲۸ است و امسال کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد تا بهترین دانش آموزان، معلمان کشور شوند.

صحرایی یادآور شد: دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی ظرفیت چشمگیری دارد و معلمان نه تنها از نظر کمیت بلکه از نظر کیفیت هم افزایش یافته است.

وی افزود: ۳۰۰ هزار معلم درحالی وارد آموزش و پرورش شدند که آموزش ندیده‌ بودند و جنسیت و رشته‌های مرتبط هم نداشتند اما امسال عهد کردیم به این صورت معلم جذب نکنیم.

ساخت و تجهیز ۷ هزار مدرسه در دولت سیزدهم

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هفت هزار مدرسه تکمیل، تجهیز و ساخته شده است و در این دولت، ایران کارگاه مدرسه سازی شد.

صحرایی اضافه کرد: پنج هزار میلیارد سال گذشته برای تجهیز هنرستان‌ها سال گذشته اختصاص دادیم و ۱۹هزار مربی پرورشی و ورزشی برای مدارس جذب می‌کنیم.

وی تصریح کرد: نقطه کانونی سند تحول بنیادین دانش آموزان هستند و منظومه‌ای با عنوان امید، ایمان،خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت برای دانش‌آموزان ترسیم شده است که در چارچوب این منظومه مدارس کشور فعال شده‌اند.

صحرایی با اشاره به اجرای پویش مهر افزود: ۱۳ و نیم میلیون نفر روز اردو، بیش از هشت میلیون فعالیت فرهنگی دانش آموزان، مشارکت بیش از پنج میلیون دانش‌آموز در پویش مهر ریاست جمهوری انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش از تشکیل قرارگاه ملی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بطن مدرسه‌ها خبر داد و افزود: ۳۲ هزار مرکز مشاوره در مدارس فعالیت دارند و ۶ هزار و ۲۰۰ دانش آموز در مدارس برای آسیب‌های اجتماعی غربال شده‌اند.

۵ هزار میلیارد تومان برای شیر مدارس اختصاص یافت

وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به اجرای موفق طرح توزیع رایگان شیر در مدارس، گفت: ۵ هزار میلیارد تومان برای تامین شیر مدارس اختصاص یافت و ۱۶۰ میلیون پاکت شیر بین دانش آموزان توزیع شد.

وی درباره هدایت تحصیلی دانش آموزان توضیح داد: ۴۰ درصد دانش آموزان در هنرستان‌ها هستند یعنی پیام رفع بیکاری از مدرسه و کنشگری فعال برای ساخت آینده کشور داده شده است.همچنین المپیادی‌ها در یکسال ۲۸ مدال افتخار کسب کردند.

وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر و توزیع کتاب‌های درسی، ادامه داد: چهارچوب ملی شایستگی‌های پایه و عمومی نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور آماده شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد و آغاز بازنگری برای تولید کتاب‌های مفید و شوق‌انگیز برای کودکان است.

صحرایی افزود: بازآرایی دوره متوسطه و حرکت از برنامه درسی دانایی محور به برنامه درسی مهارت محور در دستور کار است.

بر اساس این گزارش، آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در آستانه سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم با حضور آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور برگزار شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟