Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق آمار‌ تعداد ابتلا و فوتی‌های بر اثر کرونا در کشور بسیار نگران کننده شده است.

به گزارش شریان نیوز، آنقدر از مهمان ناخوانده کرونا گفته اند و شنیده ایم که شاید کمتر کسی نسبت به آن بی‌اطلاع باشد، اما با وجود این اوضاع انگار همزیستی با این ویروس ناشناخته حالا به یک عادت همیشگی تبدیل شده است و جامعه رویکرد ترس از ابتلا به این ویروس را هم به کلی نادیده گرفته است تا حدی که حتی رعایت توصیه‌های بهداشتی هم رونق چندانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار‌های روزانه چند هفته اخیر نشان می‌دهد که عادی‌سازی شرایط، رعایت نکردن توصیه‌های بهداشتی را به دنبال داشته و آمار رو به کاهش مرگ و میر و ابتلا بار دیگر شیب تندی پیدا کرده است. در این شرایط برخی استان‌های کشور وضعیت قرمز دارند و استان و منطقه‌ای هم پیدا نمی‌شود که از این شرایط تاثیر نگرفته باشد.

آمار عجیب و نگران کننده ابتلا به کرونا در روز‌های اخیر

آنطور که آمار‌های اخیر نشان می‌دهند و سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفته است طی ۲ روز اخیر هشت استان فاقد فوتی و چهار استان تنها یک مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا گزارش شده است.

اما روی دیگر سکه آمار عجیب و غریب و نگران کننده‌ای است که نشان می‌دهد ۲ هزار و ۵۷۳ مبتلای جدید در دوم تیر شناسایی شده است که با احتساب این تعداد مجموع مبتلایان به کرونا در کشور به ۲۰۷ هزار و ۵۲۵ نفر رسید، این یعنی از ابتدای شیوع کرونا در کشور، به طور میانگین هر دقیقه بیش از ۱ مبتلا (۱/۱۳ نفر) و هر ساعت بیش از ۳ فوتی (۳/۱۹ نفر) داشتیم.

ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت هم گفته بود که در حال حاضر توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در برخی از شهر‌ها ۷۰ درصد کاهش داشته و در تهران به عدد ۹ تا ۱۱ درصد رسیده است.

علیرضا زالی، فرمانده ستاد مدیریت مقابله با کرونا هم معتقد است نباید استفاده از ماسک موجب احساس کاذب شود چراکه کرونا از روش‌های مختلف منتقل می‌شود و افراد باید تا حد امکان از حضور غیرضروری در اماکن عمومی اجتناب و در صورت حضور در اماکن عمومی از وسایل حفاظتی استفاده کنند.

درمان سنتی  یا ساختگی!

در روز‌های کرونایی انواع و اقسام درمان‌های سنتی و حتی دارو‌هایی شیمیایی برای بهبود یا ابتلا به کرونا ویروس شناخته می‌شوند و چنان این اخبار در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد که گویی درمان واقعی بیماری کشف شده است، دریغ از آنکه حتی یک واکسن یا درمان قطعی برای کرونا وجود داشته باشد.

حتی گاه درمان‌های خودسرانه نه تنها به درمان درد کمک نمی‌کند بلکه دردی بزرگتر و تهدیدی جدی برای سلامت انسان‌ها خواهد بود. همانطور که خوراندن الکل با تفکر اینکه خاصیت ضدعفونی دارد، موجب مسمومیت و مرگ می‌شود.

اخیرا هم در فضای مجازی خبری مبنی بر خاصیت ضدعفونی کنندگی گلاب مطرح می‌شود، اما حسین کرمان پور مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در این باره طی یک توییتی نوشت: «گلاب، کرونا را خفه می‌کند! و یک ریه مرده را در مدت کوتاهی پاک کرده است و ...! گفته گلاب معجزه می‌کند! گفته خانه خدا را بخاطر خاصیت میکروب‌کشی گلاب با آن شستشو می‌دهند! رد یا تایید نمی‌کنم اما کلام آغشته به غلو را همیشه مشکوک می‌دانم».

نکات بهداشتی ساده که فراموش شده‌اند

با وجود همه نگرانی‌ها درباره ابتلا و میزان فوتی‌ها آنطور که پزشکان گفته‌اند رعایت اصول بهداشتی ساده یعنی همان شست و شوی دست‌ها و رعایت بهداشت فردی بهترین راه برای مقابله با کروناست علاوه بر آن رعایت فاصله گذاری اجتماعی گام موثر دیگری است که متاسفانه این روز‌ها چندان توجهی به آن نشده است.

زالی هم تاکید کرد که حضور در تجمعات مانند مراسم‌ عروسی و عزا به دلیل تراکم بالا و عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین حضور طولانی مدت در فضای مسقف، میزان ابتلا و انتقال بیماری کرونا را افزایش می‌دهد؛ توصیه ما این است که مردم برگزاری مراسم‌های عروسی و حتی عزا را به زمان دیگر موکول کنند.

او همچنین تاکید داشت که قاعدتا کرونا مدت طولانی را با کشور‌ها خواهد بود و اینگونه نیست که اعلام کنیم در روزی خاص و یک ماه ویروس کرونا برطرف خواهد شد و زمان حذف این ویروس مشخص نیست. بر همین اساس باید تدابیر ویژه‌ای برای ادامه مقابله با آن اتخاذ کنیم.

منبع: شریان

کلیدواژه: کرونا در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه جمعیت و فرزندآوری در کشور و استان قم گفت: علاوه بر تلاش برای افزایش جمعیت، باید از اتفاقاتی همچون سوانح رانندگی و ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر که باعث کاهش جمعیت می‌شود نیز جلوگیری کرد. - اخبار استانها -

مهدی مصری به خبرنگار تسنیم در قم گفت: با توجه به اهمیتی که موضوع جوانی جمعیت در کشور دارد باید ابتدا فرهنگ‌سازی و نگرش همکاری در ما نهادینه شود.

وی با تاکید بر اصلاح رویکرد بازدارنده گذشته از نگاه دولت و وزارت بهداشت در زمینه‌ جوانی جمعیت افزود: جمعیتی که به سمت پیری می‌رود، پیشرفت و توانمندی خاصی نخواهد داشت؛ در سطح  جوانی جمعیت باید فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و تاکنون مجلس توانسته قانون را اصلاح کند، قانون جوانی جمعیت را نهادینه کرده و نگاه دولت و وزارت بهداشت و مردم را به عواقب پیری جمعیت که شامل عدم پیشرفت کشور، مشکلات معیشتی، فرهنگی و... خواهد بود، جلب کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره  به آمار بالای حوادث تصادفات جاده‌ای و نقش آن در کاهش جمعیت گفت: آمار بالای تصادفات، نشان دهنده لزوم اهمیت فرهنگ‌سازی انسانی و پیگیری دستگاه‌های نظارتی‌ است، ما باید علاوه بر فرهنگ سازی، بتوانیم زیرساخت ها و تسهیلات لازم در حوزه بیمارستانی، بهداشت و درمان را اصلاح کنیم و در بحث جاده سازی، فرهنگ ترافیک، خودروسازی و ... کارهایی در جهت رفع این مشکلات انجام دهیم.

وی عنوان کرد: پیشگیری قاعده‌مند از بیماری‌های غیرواگیر و اصلاح سبک زندگی، جمعیت موجود را حفظ و مانع از بین رفتن جمعیت جوان کشور می‌شود.

وی با اشاره به کارهای خوب دولت در حوزه حمایت از زوج‌های نابارور تصریح کرد: دولت با ایجاد صندوق صعب‌العلاج، درمان ناباروری را در دستور کار بیمه‌ها قرار داده است، ضمن اینکه خدمات سطح یک و دو و سه با فراهم آوردن نیروی انسانی و ملزومات در حال اجراست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تجهیز زیرساخت‌های استان در زمینه درمان مستقل را نیز مهم دانست و گفت: جذب نیروهای جدید انسانی و برگزاری دوره های تخصصی هیئت علمی، استقلال درمانی استان را بالا می‌برد.

وی با اشاره به افزایش فرزندآوری در قم با برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های انجام شده توسط تیم‌های بهداشت و درمان و سلامت افزود: تعداد ولادت نوزادان در سال گذشته این استان در مقایسه با سال 1401، نیم درصد افزایش نشان می‌دهد.

مصری با بیان اینکه برای موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در استان باید برنامه‌ریزی‌های بیشتری انجام داد، عنوان کرد: در راستای فرزندآوری اقداماتی توسط تیم‌های بهداشت و درمان در استان قم انجام‌ شده که می توان به برپایی میز خدمت ارائه مشاوره فرزندآوری در هر هفته در محل برگزاری نماز جمعه قم اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: کارشناسان مامایی و مراقبین سلامت در مناسبت‌ها و جشن های عمومی به مردم مشاوره فرزندآوری و باروری سالم ارائه می دهند.

به گزارش تسنیم، استان قم از نظر جمعیتی، رتبه بیستم کشور را به خود اختصاص داده است و از نظر توزیع سالمندان بالای 60 سال براساس سرشماری سال 1395 مرکز آمار در رتبه 26 قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • جزئیات تازه و تکان‌دهنده از خودکشی سمیرا آل سعیدی
  • اظهارات تکان‌دهنده؛ بزرگان ما برای درمان سریع به اروپا می‌روند | چرا دنبال پزشک حزب‌الهی نیستید؟ | فیلم
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت