Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مرکز نوآوری رسانه‌های صوت و تصویر با حضور علی عسکری، رئیس رسانه ملی و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز ۷ تیر در ایستگاه نوآوری شریف افتتاح شد.

علی عسکری در این مراسم گفت: این مرکز یکی از افتخارات کشور است که به همت سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر رسانه ملی (ساترا) و با همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مرکز بستر شتاب‌دهنده برای ساترا خواهد بود و در ارتباطی دوسویه از ظرفیت‌های بالقوه شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها بهره خواهد برد.

رئیس رسانه ملی با اشاره به سیر تحول تاریخی فناوری در ایران گفت: ایران از گذشته تاکنون مسیر پرفرازونشیبی را برای رسیدن به این موفقیت طی کرده و این مسیر با گذر از بزنگاه‌های تاریخی که ایران را از زمان قاجار تا پهلوی مجبور به وادادگی و عقب‌نشینی کرد، به‌سختی طی شده است.

علی عسکری با بیان اینکه پس از انقلاب اسلامی تولید علم در مسیر خوداتکایی و امنیت شکل تازه‌ای به خود گرفت، افزود: این روحیه را می‌توان در صنعت دفاعی دید که به شکل‌گیری این باور در حوزه‌های دیگر ازجمله فضای مجازی کمک کرده است.

وی ادامه داد: این توانمندی به ما کمک کرده است تا شاهد گفتمان خوبی در اقتصاد شرکت‌های دانش‌بنیان باشیم و خدا را شکرگزاریم که رسانه ملی نیز در این مسیر تأثیرگذار بوده است.

رئیس رسانه ملی با اشاره به اهمیت توجه به صوت و تصویر فراگیر عنوان کرد: اکنون هم‌جواری اینترنت و تلویزیون، فناوری نوینی را به ارمغان آورده که به ما کمک می‌کند تا از تلویزیون‌های تعاملی تأثیرات رسانه‌ای‌مان را شاهد باشیم.

علی عسکری با اشاره به حضور مؤثر ساترا در فضای صوت و تصویر فراگیر اظهار کرد: راه‌اندازی این مرکز گام دیگری از سوی مرکز نوآوری سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر برای ایجاد تنظیم گری مؤثر در فضای مجازی کشور بوده است و کمک زیادی به پاکیزه شدن فضای فرهنگی کشور خواهد کرد.

سورنا ستاری، معاون علمی فناوری رییس جمهور نیز در این مراسم، بزرگ‌ترین دستاورد این رویداد را وحدت و انسجام مجلس، دولت، رسانه ملی و حتی شهرداری دانست و گفت: در این ۷، ۸ سال اخیر شاهد اهتمام تمام دستگاه‌ها برای رسیدن به فناوری‌های علمی‌بودیم و آنچه در این رویداد مهم است، همدلی و وحدت برای رسیدن به پیشرفت‌های نوین بوده است.

وی افزود: اکوسیستمی‌برای دانشگاه شریف در حال شکل‌گیری است که الگوی همه دانشگاه‌ها خواهد شد و مدلی که دانشگاه در پیش دارد به این صورت است که نباید پولش را از دولت بگیرد و اصلاً منابع دولت برای توسعه دانشگاه کافی نیست.

ستاری تصریح کرد :دانشگاه در صورتی اثرگذار است که وارد صنعت شود و با ارتباط با بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان جهت دهنده به مسیر فناوری کشور باشد و امروز بیش از گذشته شاهد این حرکت هستیم.

سید صادق امامیان، رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر نیز در بخش دیگری از این مراسم ضمن تشریح اهداف ساترا و نقش شتاب‌دهنده‌ها در توسعه صوت و تصویر فراگیر گفت: این اتفاق به شکل نمادین عرصه رقابت رسانه و قاعده‌مندی رسانه را نشان می‌‌دهد و بدون حضور شرکت‌های دانش‌بنیان این اتفاق نمی‌افتاد. اکنون ما راه‌حل‌های فناورانه پیداکرده‌ایم تا به سمت تنظیم‌گری و تنظیم جریمه تنظیم‌گری فناوری محور برویم.

وی راه‌اندازی این مرکز را گسترش تولید و انتشار محتوای بومی در رسانه‌های صوت و تصویر دانست و متذکر شد: با افتتاح این مرکز خدمات به شرکت‌های مختلف در زنجیره ارزش صوت و تصویر فراگیر گسترش پیدا می‌کند و این اقدام منجر به حفاظت از مرز‌های حاکمیت رسانه‌‌ای جمهوری اسلامی خواهد شد.

امامیان با اشاره به مزیت‌های ایران در تنظیم‌گری رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر افزود: مزیت‌ ما در تنظیم‌گری رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر به دلیل شکل‌گیری صنعت رسانه‌های فراگیر است و ما ابتدا باید تنظیم‌گری را قانونمند کنیم و وارد بازار شویم که خوشبختانه این اتفاق افتاده است.

در این مراسم تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت علمی ریاست جمهوری و ساترا امضا شد که همکاری‌های این دو نهاد را در حوزه صوت و تصویر فراگیر گسترش خواهد داد.

مرکز نوآوری رسانه‌های صوت و تصویر ساترا (آومیک) گامی دیگر از سوی مرکز نوآوری سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) برای ایجاد تنظیم گری مؤثر در فضای مجازی کشور است. این مرکز یکی از تسهیلات اعطایی ساترا به زنجیره ارزش صوت و تصویر فراگیر است که در حال حاضر ۶ استارتاپ و یک شتاب‌دهنده و آزمایشگاه نوآوری رسانه در آن مستقر و فعال هستند. این مرکز با همکاری 4 شتاب‌دهنده ازجمله شتاب‌دهنده تنظیم یار (در حوزه فناوری تنظیم‌گری)، شتاب‌دهنده برش (در حوزه تولید محتوای کودک و نوجوان)، شتاب‌دهنده اکسین (در حوزه تسهیل و آماده‌سازی محتوای خارجی برای فعالان صوتی و تصویری) و شتاب‌دهنده توسکا و روبیکا (در حوزه تولید محتوا و تهیه پلتفرم‌های صوت و تصویر) مشغول فعالیت است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تلویزیون رسانه شهرداری کودک و نوجوان معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر رسانه های صوت و تصویر شرکت های دانش بنیان صوت و تصویر فراگیر نوآوری رسانه مرکز نوآوری شتاب دهنده رسانه ملی علی عسکری تنظیم گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در سال های اخیر منجر به پیشرفت های قابل توجه در صنایع مختلف شده است. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان در کارخانه نوآوری آزادی (شعبه پارک فناوری پردیس) با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء توانسته است محصولی را در حوزه حمل و نقل به بازار عرضه کند.

آیه غفرانی هم بنیان گذار این شرکت دانش‌بنیان در خصوص ایده اولیه تأسیس این مجموعه گفت: این شرکت از سال 1401 فعالیتش را در مرکز نوآوری دیجی‌کالا (دیجی‌نکست) واقع در کارخانه نوآوری آزادی آغاز کرده است. با وجود چالش های گسترده و متنوع در حوزه حمل و نقل،  تمرکز خود را بر حل مشکلات این حوزه با استفاده از فناوری های نو قرار داده که در نهایت منجر به تولید پلتفرم هوشمند مدیریت ناوگان حمل و نقل شد.

وی افزود: پلتفرم مدیریت ناوگان با هدف کاهش هزینه و ریسک شرکت‌های پخش و حمل و نقلی، خدمات متنوعی را ارائه کرده است. این خدمات شامل یک پلتفرم جامع نرم افزاری در کنار انواع مختلف و متنوع ماژول‌های سخت افزاری می‌باشد. هدف اصلی ما، ایجاد یک بستر یکپارچه، هوشمند و مطمئن برای شرکت‌ها و سازمان‌هاست که بتوانند بهره‌وری فرایندهایشان را بهبود داده، کیفیت خدماتشان را بالا برده و با ابزارهای مختلفی که ما در اختیارشان قرار می‌دهیم هزینه‌های مربوط به سوخت، نگهداری تعمیرات و خسارات تصادفات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

غفرانی همچنین در خصوص امکانات این پلتفرم گفت: امکانات ارائه‌شده توسط سیستم مدیریت ناوگان شامل ۲ بخش نصب و راه‌اندازی ماژول‌های متنوع سخت افزاری و امکانات گسترده نرم افزاری است.

وی گفت: ماژول‌های سخت افزاری شامل نصب انواع مختلف ردیاب به منظور نظارت بر موقعیت لحظه‌ای خودرو و راننده، قفل هوشمند درب کابین، پایش اطلاعات مهم از کامپیوتر خودرو، پایش لحظه‌ای دما و رطوبت کابین جهت زنجیره حمل سرد و نصب دوربین کابین جهت رصد کامل و دقیق رخدادهای داخل کابین و جاده به صورت همزمان است.

هم بنیان گذار مجموعه کارپو ادامه داد: این شرکت توانسته است در کمتر از ۱ سال از آغاز فعالیت خود، عنوان دانش‌بنیان را کسب کرده و به عضویت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران و پارک فناوری پردیس در بیاید.

وی در خصوص برنامه های این شرکت در سال 1403 نیز گفت: این شرکت در ۲ سال اول تاسیس خود، تمرکز خود را صرفاً برروی نیازسنجی بازار و توسعه محصول گذاشت. اما در سال جدید برنامه ما ورود جدی به بازار در کنار توسعه و ارتقاء همیشگی محصول است.

غفرانی در پایان، حضور در کارخانه نوآوری آزادی را موجب تسهیل برخی از فرایندها مانند کسب برخی مجوزها، ارتباط راحت‌تر با بازار، شبکه سازی گسترده و حضور در محیطی پویا برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد