Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکرچی زاده با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته توسط دو طرف ایرانی و ژاپنی، بر اهمیت و ارزشمندی یافته‌های این برنامه تاکید و ابراز امیدواری کرد تا با حفظ انسجام ساختاری و تداوم فعالیت‌های تخصصی مرتبط با موضوع، امکان توسعه همکاری به نحو مطلوب فراهم آید.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، به دنبال تعاملات پیشین در خصوص برنامه همکاری ایران و ژاپن با موضوع «طراحی لرزه ای سازه های فولادی»، که از خرداد ماه سال ۱۳۹۷ اجرایی شده است، سیزدهمین نشست مشترک مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و دفتر اقتصادی سفارت ژاپن با حضور محمد شکرچی‌زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، عاطفه جهان محمدی مدیر تدوین ضوابط و استانداردها و اعضای کمیته تخصصی این برنامه، ماساشی واتانابه رئیس دفتر اقتصادی سفارت ژاپن و هیات همراه و تنی چند از نمایندگان مرتبط با موضوع از کشور ژاپن (به صورت برخط) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه همکاری ایران و ژاپن با موضوع «طراحی لرزه ای سازه های فولادی»، با محوریت دفتر تدوین ضوابط و استانداردهای مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و دفتر اقتصادی سفارت ژاپن در ایران به نمایندگی از وزارت صنعت، اقتصاد و تجارت آن کشور آغاز و تا به امروز پیگیری شده است.

هدف اصلی از اجرای این برنامه، تمرکز بر ضوابط طراحی و روش‌های اجرای ساختمان‌های فولادی مقاوم در برابر زلزله در کشور ژاپن و تدقیق ضوابط ملی ایران با در نظر گرفتن تجارب موجود در آن کشور است. پس از گذشت دو سال از آغاز این همکاری‌ها و همچنین برگزاری چهار کارگاه تخصصی مشترک در شهرهای تهران و توکیو و انجام مطالعات تخصصی گسترده بر روی موضوعات مرتبط با طراحی لرزه‌ای سازه‌های فولادی؛ وزارت صنعت، اقتصاد و تجارت آمادگی خود را برای ادامه فعالیت در سال میلادی پیش رو (۲۰۲۰) اعلام کرد.

در سیزدهمین نشست مشترک دو مجموعه شکرچی‌زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته توسط دو طرف ایرانی و ژاپنی، بر اهمیت و ارزشمندی یافته‌های این برنامه تاکید و ابراز امیدواری کرد تا با حفظ انسجام ساختاری و تداوم فعالیت‌های تخصصی مرتبط با موضوع، امکان توسعه همکاری به نحو مطلوب فراهم آید.

در ادامه ماساشی واتانابه رئیس دفتر اقتصادی سفارت ژاپن، با تقدیر از حضور و همراهی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در این موضوع، مراتب علاقمندی کشور ژاپن به ادامه همکاری و برنامه پیشنهادی خود برای سال آتی را اعلام کرد.

در بخش دیگری از این نشست، یوکا کیدا به عنوان جانشین ماساشی واتانابه و مسئول جدید دفتر اقتصادی سفارت ژاپن معرفی شد.

در همین رابطه، از ماساشی واتانابه رئیس دفتر اقتصادی سفارت ژاپن و همکارانشان در دفتر اقتصادی سفارت، به جهت دو سال همراهی مستمر و موثر با این برنامه تقدیر به عمل آمد. همچنین، از مدیر تخصصی این برنامه در کشور ژاپن و اعضای کمیته تخصصی این موضوع در ایران نیز تقدیر شد.

خاطرنشان می‌شود علیرغم شرایط حاکم بر تمامی کشورهای دنیا ناشی از شیوع ویروس کرونا، هیات ژاپنی بر برگزاری پنجمین کارگاه تخصصی مشترک در سال ۲۰۲۰ تاکید نمود و نهایتا برگزاری این کارگاه به صورت برخط و در قالب ویدئو کنفرانس مورد توافق قرار گرفت.

انتظار می‌رود با توجه به علاقمندی و دقت‌نظر اعضای کمیته تخصصی این موضوع در دو کشور ایران و ژاپن، بواسطه کارگاه پیش‌رو، گام موثر دیگری در جهت توسعه همکاری‌های فی‌مابین و بهره‌مندی از تجارب بین‌المللی در موضوع سازه‌های فولادی مقاوم در برابر زلزله برداشته شود.

به همین منظور، اهداف مورد انتظار از سال سوم برنامه همکاری میان دو مجموعه، موضوعات تخصصی مورد بحث در کارگاه پیش‌رو و همچنین جزئیات و برنامه زمانی این کارگاه در ادامه این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد. همچنین، مقرر شد تا نتایج حاصل از مطالعات تخصصی صورت گرفته طی دو سال گذشته، به صورت یک سند علمی-پژوهشی و به دو زبان انگلیسی و فارسی، به طور مشترک توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و دفتر اقتصادی سفارت ژاپن در ایران تهیه و برای استفاده عموم منتشر شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایران و ژاپن ژاپن وزارت راه و شهرسازی وزارت راه ایران مرکز تحقیقات راه سازه های فولادی مسکن و شهرسازی ایران و ژاپن کشور ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۳۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک 1402 شاهد حضور پررنگ سفیران و مقامات بین المللی از کشورهای مختلف بود.
از این بین می توان دکتر موسوی مدیر کل اداره امور مرزی و حقوقی وزارت امور خارجه، هماهنگ کننده امور دانشگاهی سفارت فرانسه، سفیرکشور بولیوی، مشاور نظامی سفارت ونزوئلا، ، دبیر دوم سفارت عراق، دبیر دوم سفارت هند، رایزن عمرانی سفارت کره جنوبی و وزیرمختار سفارت اندونزی و نمایندگان سفارت آفریقای جنوبی را نام برد.
تکین حسنو، رییس کمیته توسعه پایدار سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) و سرپرست ریاست کمیته انرژی، معدن محیط زیست اکو، نورلان داریمو، برنامه ریز و هماهنگ کننده کمیته ژئوماتیک اکو، معاون کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار اکو، دکتر محقق، هماهنگ کننده ارشد مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) نیز از حاضرین در همایش بودند و همچنین از بخش های مختلف نمایشگاه نیز بازدید کردند.تا از نزدیک با توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی آشنا شوند.
شایان ذکر است سازمان نقشه برداری کشور در راستای صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر کشورها، گام های مؤثری برداشته که از آن جمله می توان به انعقاد تفاهم نامه همکاری با جمهوری تاجیکستان و بررسی صدور خدمات فنی مهندسی به کشور ترکمنستان اشاره کرد، برای تحقق این مهم؛ اقدامات بین المللی جهت توسعه تعاملات برون مرزی به انجام رسانده است. گفتنی است سازمان نقشه برداری کشور در جوامع بین المللی حضور چشمگیری دارد . این سازمان عضو کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار (اکو) و عضو کمیته معدن، انرژی و محیط زیست سازمان همکاری های اقتصادی (اکو)، عضو هیئت رئیسه و رییس کارگروه کارگروه تلفیق داده های مکانی و آماری کمیته جهانی سازمان ملل متحد در مدیریت جهانی اطلاعات مکانی آسیا و اقیانوسیه (UNGGIM-AP) و تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران در مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) می باشد.

دیگر خبرها

  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!