Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: سرهنگ "نادر مرادی"معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت، با اشاره به اینکه در حال حاضر تالارهای پذیرایی با ظرفیت 50 درصدی و با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت خود را آغاز کرده اند، اظهار داشت: تعدادی از شهروندان به تالارها مراجعه و برای برگزاری مراسم تنظیم قرارداد می کنند ولی با توجه به نوسانات شیوع بیماری کرونا و یا دلایل مشابه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تقاضای کنسلی قرار داد را دارند.

وی افزود: در این مرحله شیوع و نوسانات گسترش بیماری کرونا غیرمترقبه نبوده و قابل پیش بینی است بر این اساس متصدیان تالارها مجاز به دریافت حق کنسلی هستند.

سرهنگ مرادی همچنین در خصوص مشتریانی که قبل از شروع و اعلام رسمی شیوع کرونا در کشور با تالارها قرارداد منعقد کرده اند، تصریح کرد: همان طور که سابق بر این نیز اعلام شده است این افراد بدون پرداخت هرگونه جریمه ای می توانند قرارداد خود را کنسل کنند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پایتخت گفت: متصدیان و مدیران تالارها مکلف هستند بر اساس بخشنامه ها و مقرره های اعلامی از سوی ستاد مبارزه با کرونا در خصوص برگزاری مراسم، قرارداد تنظیم کنند و در صورتی که بر خلاف چارچوب مشخص شده فعالیتی را انجام دهند با آنها برابر قانون برخورد خواهد شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا تالارهای پذیرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۷۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • فیلم/ خاطره عجیب فؤاد ایزدی از دوران تحصیل در آمریکا