Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@07:11:39 GMT

جای خالی سوادرسانه ای در پلتفرم های ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۵۰۴۵

جای خالی سوادرسانه ای در پلتفرم های ایرانی

مؤسس انجمن سواد رسانه ای ایران پلتفرم های عمومی در فضای مجازی را ملزم به پیاده سازی آموزش سواد رسانه‌ای مخاطب عنوان کرد و گفت: مخاطب مهارت‌هایی نیاز دارد تا در مقابل بازی های اینستاگرامی تجهیز شود.

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، محمدصادق افراسیابی مؤسس انجمن سواد رسانه ای ایران در برنامه رادیو گفت وگو با اعلام اینکه حاکمیت باید بر شبکه های مجازی اشراف کامل داشته باشد، گفت: در حوزه آموزش و اطلاع رسانی به مردم باید ضمن سیاست پذیری درست، در جایی اقدام شود که مردم هم حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: گاه این آموزش ها در حوزه های نخبگانی و رسانه های خاص مطرح می شود درحالیکه باید در این موارد بصورت مستقیم با مردم گفت وگو کرد.

جای خالی سواد رسانه ای در پلتفرم های ایرانی

افراسیابی پلتفرم های عمومی در فضای مجازی را ملزم به پیاده سازی آموزش سواد رسانه ای مخاطب عنوان کرد و گفت: مخاطب مهارت هایی نیاز دارد که در مقابل بازی های اینستاگرامی تجهیز شود. این ابزارها در پاره ای موارد مخاطب را به قمار تشویق می کند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی مخاطب از خانواده و اطلاعات خود صیانت کند، مجرمان و قماربازان اینستاگرامی که پول مردم را از کشور خارج می کنند، مورد شناسایی مردم قرار می گیرند.

آسیب دیدگان نباید مجرم شناخته شوند

همچنین محسن رضایی مدیر سابق تلویزیون های تعاملی با انتقاد از اینکه در رسانه ها یا کتب آموزشی به راحتی درباره مسائل مهم فضای مجازی طرح موضوع نمی شود، گفت: در بسیاری موارد مخاطب متوجه هدف یک پیج اینستاگرامی نمی شود. این صفحات با رفتارهایی خاص بالا می آیند و بعد از دریافت ضریب نفوذ تبلیغاتی، ماهیت اصلی خود را آشکار می سازند.

وی در بخشی دیگر از این برنامه اظهار کرد: کسانی که زیان دیده این معضل هستند، در کلام رئیس پلیس فتا، خود مجرم شناخت می شوند و این مسئله منجر می شود در برخورد قهری با سردمداران این شبکه های قمار، برخوردی قاطع و سریع صورت نگیرد.

سوت زنی را در فضای مجازی وارد کنید

رضایی افزود: سیستم قضایی کشور باید این کمبود را به زودی حل و فصل کند؛ درست به مانند زمانی که اعلام شد معتادان مجرم نیستند؛ بنابراین افرادی که آلوده به قمار اینترنتی شده اند، باید بزودی دست به افشاگری بزنند.

وی با بیان اینکه تبلیغات لاکچری این سایت ها واقعی نیست، افزود: به نظر می رسد سوت زنی از سوی افرادی که درگیر این بازی ها در رسانه های مجازی شده اند، باید اتفاق افتد نه اینکه چنین افرادی به دلیل مجرم بودن، از افشاگری واهمه داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی آموزش سواد رسانه ای ایران سواد رسانه ای فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!

نتایج رصد و نظرسنجی های مختلف درباره میزان رویکرد مردم به سریال های نوروزی هشدار نگران کننده ای را به صدا درآورده است.   به گزارش خبرآنلاین، براساس این نظرسنجی سریال زیرخاکی ۱۹/۸۶ درصد مخاطب داشته و سریال رستگاری تنها موفق به جذب ۷/۳۴ درصد از مخاطبان صدا و سیما شده است. سریال هفت سر اژدها نیز ۱۸/۱۶ درصد مخاطب داشته است! نکته مهم و قابل تامل در این نظرسنجی این است که ۵۴/۶۴ درصد مردم اصلا این ۳ سریال را ندیده اند.   به عبارت دیگر، صداوسیما علی رغم تدارک ویژه و پرهزینه شب عید و ماه مبارک، هنوز نتوانسته مخاطبان گذشته خود را پیدا کند. این ارقام نشان می دهد که صداوسیما همچنان دچار ریزش مخاطب بوده و طرح های تحول مدیران این سازمان نیز موفقیتی در پی نداشته است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!