Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صبح امروز با حضور در دانشگاه گیلان از ۴۰ محصول فناورانه منتخب بازدید و با مدیران شرکت‌های تولیدی که در دانشگاه گیلان دفتر تحقیق و توسعه دایر کرده‌اند، دیدار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صبح امروز با حضور در دانشگاه گیلان و ضمن گفتگو با فناوران دانشگاه از ۴۰ محصول فناورانه منتخب بازدید و با مدیران شرکت‌های تولیدی که در دانشگاه گیلان دفتر تحقیق و توسعه دایر کرده اند دیدار کرد و در ادامه در جریان فعالیت‌های دفاتر تحقیق و توسعه (R&D) شرکت‌های تولیدی در این دانشگاه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ستاری ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه گیلان، پیشرفت قابل ملاحظه دانشگاه نسبت به بازدید انجام شده در سال‌های گذشته را ستودنی دانست و گفت: پیش از انجام کار‌های فناورانه نیاز به اصلاح فرهنگی در خودمان داریم. باید ببینیم برای چه درس می‌خوانیم و برای چه درس می‌دهیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهورهدف اصلی آموزش را حل مشکلات مردم و جامعه دانست و ابراز امیدواری کرد با راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه مکانی برای طرح ایده‌های دانشجویان خلاق ایجاد شود.
وی با اشاره به رشد مقالات علمی کشور گفت: سال گذشته با اینکه ما تعداد دانشجویان کمتری داشتیم، اما مقالات علمی ما هشت درصد رشد داشته و این عدد قابل توجهی در دنیا است. اما تهیه مقاله نباید هدف باشد. حل مشکلات جامعه هدف است و ایجاد کار‌های نوآورانه منافاتی با تهیه مقاله علمی ندارد و به کیفیت مقالات علمی کمک می‌کند.

رضی، رئیس دانشگاه گیلان در حاشیه این بازدید گفت: از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری برای توسعه مرکز رشد و همچنین راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه تشکر می‌کنیم. وی گفت مرکز نوآوری شماره یک دانشگاه به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری مهر ماه مورد بهره برداری قرار می‌گیرد و مرکز نوآوری شماره ۲ نیز به مساحت ۲۱۰۰ متر مربع توسط یکی از خیرین استانی در حال ساخت است.

رضی بیان کرد: دانشگاه در صدد تکمیل اجزاء اکوسیستم نوآوری است و در همین راستا درصدد است تا شتابدهنده‌های بیشتری در دانشگاه حضور یابند، فعالیت صندوق پژوهش و نوآوری استان که دانشگاه نیز سهامدار آن است توسعه یابد و مهارت افزایی و کارآفرینی در برنامه‌های دانشگاه جدی‌تر دنبال شود.

رئیس دانشگاه گیلان افزود: یکی از خصوصیات دانشگاه‌های نسل سوم، احساس مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان و مشارکت آنان در حل تخصصی مسائل جامعه است. دانشگاه گیلان نیز تلاش می‌کند تا با بهره گیری از توانمندی‌های تخصصی موجود در ۹۰ رشته ذکتری و ۱۷۰ رشته کارشناسی ارشد، مشکلات مختلف جامعه را شناسایی و نسبت به رفع آن‌ها اقدام کند. به همین جهت هم اکنون ۱۹۰ قرارداد با بیرون از دانشگاه در سطح استانی و ملی دارد.

لازم به ذکر است، در نمایشگاه دستاورد‌ها و محصولات فناورانه دانشگاه گیلان که در محل دانشکده هنر و معماری برپاست ۴۰ عنوان فناوری در چهار حوزه شرکت‌های مرکز رشد، محصولات کووید ١٩، دستاورد‌های دانشکده‌های دانشگاه و واحد‌های تحقیق و توسعه مستقر در دانشگاه به نمایش درآمده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه گیلان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور فناوری معاون علمی و فناوری رئیس دانشگاه گیلان تحقیق و توسعه مرکز نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​

تین نیوز

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بررسی های ما نشان می دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه های اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت های دانش بنیان ویژه ای داریم که این شرکت ها توانمندی های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت های آسان تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت های کم حجم تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می گویند. مثل های سیستم های ناوبری، سیستم های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور، ارابه فرود و ... از جمله این قسمت ها است.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می دهند.

وی گفت: جمع بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت ها به یک ایده ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه ای بوده که برای پروژه در سال های اخیر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین