Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشی همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدرضا یوسفی شامگاه سه‌شنبه ۱۰ تیر در جلسه ستاد پیشگیری از کرونا که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: پس از ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی به واحدهای تولیدی و صنعتی نظارت‌ها همچنان ادامه دارد، بر این مبنا تا ۱۰ تیر امسال یک‌هزار و ۹۰۷ مورد بازرسی از این واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی استان زنجان انجام‌گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: باتدبیر و برنامه‌ریزی‌ها و با کمک‌های انجام‌گرفته ۱۹۱ واحد تولیدی و صنعتی از طریق شرکت تعاونی داروسازان تعداد ۳۰ هزارو ۲۰۷ نفر اقلام بهداشتی پیشگیری از کرونا را دریافت کرده‌اند.

یوسفی افزود: علاوه بر آن ۳۵۰ هزار عدد ماسک به ۳۰۰ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی توسط اتاق بازرگانی تحویل‌شده و به ۲ شرکت تعاونی نیز تسهیلات ارزان‌قیمت برای تولید این  نوع اقلام پرداخت‌شده است.

این مسئول ادامه داد: تاکنون هفت هزارو ۶۱۰ نفر در سامانه بیمه بیکاری استان ثبت‌نام کرده‌اند، از این تعداد ۶ هزار و ۵۹۹ نفر مشمول شناخته شدند که همه آنان برای دریافت مقرری به تأمین اجتماعی استان معرفی‌شده‌اند.

وی اظهار کرد: مبالغ پرداختی بابت ۲۰ روز اسفند سال گذشته برای مجردها ۵۵۰ هزار تومان و متأهل‌ها ۷۲۰ هزار تومان که این رقم  برای گروه‌های هدف در ۳۰ روز فروردین سال جاری به ترتیب یک‌میلیون و یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پرداخت‌شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: علت عدم پرداخت مقرری بیکاری به یک‌هزارو ۱۰۰ نفر ثبت‌نام‌شده در این سامانه، وجود نواقص در اطلاعات آن‌ها بوده است.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات این اداره کل، اجرای رزمایش کمک مؤمنانه به گروه‌های هدف بود که با همکاری واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین خیرین تعدادی بسته معیشتی توزیع شد.

این مسئول ادامه داد: یکی از سیاست‌های حمایتی این اداره کل، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر است که پرداخت کمک معیشتی به نیم دهک اول جامعه که در کشور سه میلیون نفر و در استان زنجان ۱۷ هزار و ۱۰۶ خانوار را شامل می‌شود که این تعداد تحت پوشش هیچ نهادی نیستند.

وی خاطرنشان کرد: درزمینهٔ اعطای تسهیلات نیز برای حفظ و صیانت از واحدهای تولیدی و صنعتی ۱۴ رسته شغلی مشخص و ابلاغ شد که شمار درخواست‌های حاصل در این استان نیز  ۲ هزارو ۲۶۱ فقره پرونده ثبت شد که سه هزار و ۸۸۵ نفر شاغلان را پوشش می‌دهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان خاطرنشان کرد: بر این مبنا ۳۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مجموع تسهیلات درخواستی پرونده‌های تشکیل‌شده را شامل می‌شود که  در ۱۲ بانک به‌تدریج توزیع خواهد شد و در زمان حاضر نیز برخی واحدهای تولیدی و صنعتی فراتر از پروتکل‌های بهداشتی به نکات عمل می‌کنند.

وی یادآوری کرد: تشکیل کمیته فرهنگی و اجتماعی نظارت بر مسائل بهداشتی کارکنان کارخانجات استان به‌موجب بند ۲ مصوبه سوم فروردین کارگروه رفع ستاد موانع تولید و به این اداره کل واگذار شد که تدبیر بسیار خوبی بود.

کد خبر 527128 برچسب‌ها وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی صنعت استان زنجان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی صنعت استان زنجان كرونا در ايران واحدهای تولیدی و صنعتی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۹۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد