Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر افشین زرقی با اعلام این خبر گفت: در این مجتمع فناوری، پارک علم وفناوری، شتاب دهنده ها، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان مستقر می شوند.

وی با اشاره به مصوبه دویست و هفتاد و هفتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، گفت: در این جلسه با تاسیس  پارک علم و فناوری سلامت و تاسیس مرکز رشد تجهیزات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی موافقت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرقی با بیان اینکه این دو مجوز با حمایت های ریاست دانشگاه و مصوبات اخذ شده در هیئت امنا و هیئت رییسه حاصل شده است، گفت: همچنین فاز اول پارک علم و فناوری در منطقه حکیمیه و زمینی به مساحت ۱۵ هزار متر و همچنین سازه ای به مساحت ۱۱ هزار متر در پنج طبقه تاسیس می شود.

وی با اشاره به اهمیت استقرار شتاب دهندها در مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه توضیح داد: در نظرداریم با توجه به مجوزهای اخذ شده از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری درباره استقرار شتاب دهنده ها این مجموعه به عنوان مجتمعی بین المللی فناوری فعالیت کنیم.

زرقی همچنین از استقرار ۵۰ شرکت اسپین-آف شده در پارک علم و فناوری این مجتمع خبر داد و تاکید کرد: بخش‌های مختلف این شرکت ها، دارایی، مالکیت فکری، فناوری یا محصولات تولیدشده را از سازمان مادر دریافت می‌کنند و به تجارت‌های مستقل می پردازند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به استقرار چهار شتاب دهنده در زمینه فعالیت در حوزه های  فارماکوژنومیکس، غذا، دارو و مواد بهداشتی در  مجتمع فناوری اشاره کرد و افزود: درحال حاضر یک شتاب دهنده در این مجتمع مستقر شده است.

وی با بیان این که بخشی از این مجتمع به مراکز رشد  اختصاص یافته است خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود با تاسیس مرکز رشد تجهیزات پزشکی ۵۰ شرکت دانش بنیان مستقر و فعالیت کنند. به طورکلی چرخه مرکز رشد، شتابدهی، ارتقا، حمایت و در نهایت تبدیل شدن به شرکت های اسپین-آف در این مراکز دیده شده است.

وی افزود: برای دستیابی به اهداف فنارانه و یا پژوهش های محصول محوراز مرحله رشد که در مرکز رشد انجام می شود، ارتقا وحمایت محصولات که در مرکز شتابدهی انجام خواهد شد و در نهایت مرحله تجاری سازی و ورود به بازار که در پارک به عنوان شرکت های اسپین-آف فعالیت خواهند کرد تصمیمات و زیرساخت های لازم مهیاست.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که برای اولین بار در سطح دانشگاههای علوم پزشکی مجتمع فناوری با رویکرد بین المللی راه اندازی می شود تاکید کرد: در این مجتمع فناوری شتاب دهنده ها، پارک علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان مستقر خواهند بود.

وی از استقبال شرکت های دانش بنیان برای فعالیت و استقرار در این مجتمع بین المللی فناوری خبر داد و افزود: در شهریورماه سالجاری و همزمان با هفته دولت بخش اعظمی از پروژه مذکور راه اندازی خواهد شد. امیدواریم با تکمیل فازهای نهایی این مجتمع حوزه معاونت تحقیقات و فناوری از منظر تولید منابع به مرز خودکفایی برسد.

زرقی حرکت دانشگاه به دانشگاهی با معیارهای نسل سوم را یکی دیگر از دستاوردهای ایجاد این مجتمع ذکر کرد و گفت: انتظار می رود جمعا  ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و شرکت های اسپین-آف شده و چهار شتاب دهنده در این مجتمع بین المللی مستقر شوند.

وی اهمیت ایجاد محصولات استراتژیک در حوزه سلامت را مورد توجه قرار داد و افزود: دانشگاه در نظر دارد شرکت هایی که محصولات استراتژیک تولید می کنند در این مجتمع جانمایی شوند.

وی حل مشکلات نظام سلامت و کمک به ارزبری را یکی از  کارکردهای شرکت های تولید کننده محصولات استراتژیک در حوزه سلامت دانست.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که کارآفرینی و ایجاد فرصت های شغلی یکی از مهمترین کارکردهای راه اندازی این مجتمع فناورانه خواهد بود خاطرنشان کرد: انتظار می رود بیش از ۱۵۰ نیروی تحصیل کرده و درسطوح بالای علمی  در این مجتمع مشغول به کار خواهند شد و این رویکرد کارآفرینانه یکی از مهمترین اهداف دانشگاههای نسل سوم است.

وی با اشاره به همکاری های موثر دانشگاه در حوزه سلامت با دانشگاههای فنی و مهندسی افزود: همچنین ایجاد مرکز رشد مشترکی برای تعامل و همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مجتمع پیش بینی شده است.

برچسب‌ها سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی پارک علم و فناوری تحقیقات و فناوری مجتمع فناوری دانش بنیان بین المللی شتاب دهنده مرکز رشد اسپین آف شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج