Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر قالیباف در پیام تسلیتی به روئسای مجالس ملی و سنای پاکستان در پی حمله تروریستی اخیر، ابراز امیدواری کرد کشورهای اسلامی برای از بین بردن تروریسم و افراط گرایی در منطقه، تصمیم جدی گرفته تا شاهد تقویت و تحکیم صلح و آرامش در جهان اسلام باشیم.

قدس آنلاین: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به روسای مجالس ملی و سنای جمهوری اسلامی پاکستان، جان باختن تعدادی از شهروندان پاکستانی در حمله تروریستی به مرکز بورس شهر کراچی را تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن ای پیام بدین شرح است:

جناب آقای صادق سنجرانی

رئیس محترم مجلس سنای جمهوری اسلامی پاکستان

جناب آقای اسد قیصر

رئیس محترم مجلس ملی جمهوری اسلامی پاکستان

سلام علیکم،

با تأسف و تأثر فراوان از شهادت تعدادی از افراد نیروی انتظامی و مردم بی‌گناه در حمله تروریستی به مرکز بورس شهر کراچی مطلع شدم.

ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی، بدین مناسبت مراتب همدردی و تسلیت خود را به جنابعالی، نمایندگان محترم پارلمان، دولت و ملت کشور دوست و همسایه جمهوری اسلامی پاکستان ابراز می‌دارم.

رحمت و غفران الهی برای شهدای این واقعه تروریستی، صبر و شکیبایی برای بازماندگان و شفای عاجل مجروحان را از خداوند متعال خواستارم. امید است، کشورهای اسلامی برای از بین بردن تروریسم و افراط گرایی در منطقه، تصمیم جدی گرفته تا شاهد تقویت و تحکیم صلح و آرامش در جهان اسلام باشیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف رئیس مجلس تروریسم کشورهای اسلامی افراط گرایی جمهوری اسلامی پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۳۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی از آمادگی ناوگان ملی برای توسعه حمل‌ونقل بار صادراتی به قاره آفریقا خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امیر بیات با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب و ابلاغ سیاست‌های توسعه دریامحور اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این راستا اقدامات متعدد و وسیعی در راستای توسعه تجارت با کشورهای آفریقایی انجام داده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون خطوط مستقیم و غیرمستقیم کشتیرانی به شرق، شمال و غرب آفریقا فعال ‌است، افزود: در شرق به ویژه کشورهای کنیا، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین‌المللی برای رساندن بار استفاده می‌کنیم.

وی یادآور شد: در کنار ایجاد این خطوط کشتیرانی، دفاتر منطقه‌ای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشورهای یادشده، راه‌اندازی شده‌اند که وظیفه آنها ضمن ارائه خدمات به شناورهای کشتیرانی توسعه ارتباطات تجاری بین کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی‌ ایران با دعوت از بازرگانان ایرانی برای بهره‌مندی از خدمات یاد شده، تصریح کرد: گروه کشتیرانی هم اکنون با ایجاد شبکه DOOR TO DOOR آمادگی دارد کالای صادراتی را با استفاده از حدود 1500 دستگاه انواع واگن و 150 دستگاه کامیون کشنده خود، از محل تولید تا مقصد نهایی حمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • ترور برای بقا
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است