Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران- رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: ترویج بی‌عفتی و برهم زدن صحنه عمومی جامعه جرم مشهود محسوب می‌شود و دستگاه قضایی با عوامل آن برخورد قانونی می‌کند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سید عبدالمهدی موسوی روز چهارشنبه در شورای پیشگیری و مبارزه یا جرائم خاص استان مرکزی افزود: مقابله با ترویج بی‌عفتی و برهنگی در جامعه یک مسئله عمومی محسوب می‌شود و تمامی دستگاه‌های دولتی باید در مقابله با آن نقش‌آفرینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدیران دستگاه‌های دولتی وظیفه دارند با نظارت گسترده بر فعالیت کارکنان دستگاه خود ترویج فرهنگ اسلامی و انقلابی و الزام رعایت هنجاری‌های اجتماعی درون دستگاهی را در دستور کار قرار دهند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: اینکه کارکنان یک نهاد دولتی با خانم مراجعه کننده محجبه برخورد درستی نداشته باشد و در مقابل نسبت به حل مسئله یک خانم بدحجاب سر از پا نمی‌شناسند در نظام اسلامی پذیرفتنی نیست و باید برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها و جلوگیری از گسترش این فرآیند کار گروهی متشکل از نمایندگان نهادهای نظارتی، انتظامی، امنیتی و قضایی تشکیل شود.

حجت‌الاسلام موسوی اظهار داشت: فعالیت داروخانه‌ها و مطب‌های پزشکان نیز باید در اولویت قرار گیرد و در صورت مشاهده هرگونه بی‌عفتی و برهنگی بعد از یک نوبت تذکر مطب یا داروخانه مذکور مهر و موم شود.

وی تاکید کرد: فضای مجازی و دسترسی آسان آحاد جامعه به این فضا عامل اصلی مشکلات فرهنگی در جامعه است و نظارت گسترده بر آن و شناسایی ادمین‌های کانال های مخرب باید در دستور کار قرار گیرد.

نهادهای دولتی موظف به رعایت هنجارهای اجتماعی هستند

دادستان عمومی و انقلاب اراک نیز گفت: نهادهای دولتی موظف به رعایت هنجارهای اجتماعی هستند و در صورت مشاهده کوچکترین ناهنجاری‌ها باید برخورد قانونی در دستور کار قرار گیرد.

عباس قاسمی افزود: برخی کارکنان نهادهای دولتی با پوشش نامناسب و بدون رعایت شئونات اسلامی و عرف جامعه اسلامی در محل کار حاضر می‌شوند که باید این رویه با دخالت دستگاه قضایی و نهادهای انتظامی و امنیتی اصلاح شود.

وی ادامه داد: قواعد و قوانین نظام اسلامی باید ابتدا در درون نهادهای دولتی اجرایی شود و بعد این مهم در لایه‌های مختلف جامعه بسط داده شود.

دادستان عمومی و انقلاب اراک اظهار داشت: اماکنی که از دولت مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند مانند دفاتر قضایی، ثبت اسناد، مراکز پیشخوان دولت نیز موظف به رعایت هنجارهای اجتماعی و قوانین نظام اسلامی هستند و در صورت مشاهده هر گونه تخطی ازاین مهم بعد از یکبار تذکر، باید مهر و موم شدند.

قاسمی بیان کرد: مکان‌های تولید ناهنجاری اجتماعی مانند نصب سامانه‌های صوتی غیر مجاز برای خودروها و مراکز متخلف تولیدپوشاک نیز باید در اسرع وقت از سوی نهادهای امنیتی شناسایی و مهر و موم شدند.

وی اضافه کرد: برخی از فروشندگان لباس‌های ویژه بانوان از فروشنده مرد استفاده می‌کنند که این مهم باید از سوی نهادهای مسئول شناسایی و برخورد شود.

دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: دستگاه قضایی با همکاری نهادهای انتظامی و امنیتی اقدامات موثری در جهت مقابله با پدیده سگ‌گردانی انجام داده اما نیاز است شهرداری‌های مراکز شهرستان‌ها برای به نگهداری سگ‌ها مکان‌هایی اختصاص دهند.

۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه می‌کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/0035PS

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بی عفتی بدحجابی پلمپ نهادهای دولتی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی رایگان است.
دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کامل در حال اجرا است.
او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ نوع دریافتی از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.
رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.
طباطبایی گفت: والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کیفرخواست متهم قتل یک پزشک در بندرماهشهر صادر شد
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان و معلولان تجهیز می شود
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود