Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@00:01:06 GMT

فرهنگ رضوی دژی مستحکم در برابر فرهنگ مهاجم غرب است

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۴۹۳۸

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان، حجت الاسلام سید محمد سادات ضمن تبریک میلاد پر برکت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) و خواهر گرامیشان حضرت فاطمه معصومه(س)، گفت: امام رضا(ع) ولی نعمت ما ایرانی هاست و دلهای تمام دوستداران اهل بیت(علیهم السلام) با نام ایشان گره خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امام رضا(ع) پاداش ما ایرانی ها از سوی خداوند به دلیل محبت و علاقه این ملت به خاندان پاک و مطهر نبی مکرم اسلام است، اگر در گذشته ایرانیان را با تمدن ماد و هخامنشی و ساسانی می شناختند اکنون ایرانیان را با نام امام رضا(ع) می شناسند و اگر امروز ایران اسلامی داعیه تمدن سازی دارد و به یک طرف موازنه قدرت های بزرگ جهانی مبدل شده است بر اساس تمدنی است که امام رضا(ع)  ۱۲۰۰ سال قبل در این سرزمین پایه گذاری کرده اند و ما میراث دار آن حضرتیم، زیرا ورود معارف اهل بیت (علیهم السلام) به ایران به برکت حضور آن حضرت محقق شده و ایشان منشا تحولات فکری و اعتقادی وسیعی در این سرزمین شدند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان گفت: پیام و اهمیت و جایگاه عزت، اقتدار و امنیتی که در سایه سار ولایت در کشور عزیزمان متجلی شده است را حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در ۱۲۰۰ سال قبل به مردم ابلاغ و معنای حقیقی اسلام را معرفی نمودند.

حجت الاسلام سادات افزود: در عصری که نظام سلطه و تمدن مادی با ابزار رسانه و امپریالیسم خبری مهر غفلت بر دلها و جان های مردم دنیا می زند و غفلت و ترس و شهوت را در جوامع بشری تزریق می کند، جدا از این همه هیاهوی تمدن مادی از سرزمین ایران و مشهد الرضا، حضرت همچون قلب تپنده ای خون غیرت و ایمان و معنویت را به سراسر دنیا پمپاژ می کند و فرهنگ رضوی مبدل به دژی مستحکم در برابر فرهنگ مهاجم غرب می شود.

وی ادامه داد: ابعاد زندگی امام رضا(ع) برای بسیاری از ما ناشناخته است و بسیاری از مردم امام رضا(ع) را برای شفای مریضان و رفع گرفتاری ها طلب می کنند، حال آنکه آن حضرت الگوی کامل رفتاری برای زندگی فردی و اجتماعی بشریت می باشد و سراسر زندگی مبارکشان درس است. ایشان به ما آموخت عاقلانه زندگی کنیم نه تحت تاثیر وهم و خیال و شهوت و بی اعتنا به متکبران عالم به مستضعفان احترام بگذاریم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان گفت: معنویت، زهد، تواضع و اصول اخلاقی و تربیتی و سبک زندگی فردی و اجتماعی و حکمرانی آن حضرت برای مردم و مسئولین باید سرمشق و الگو باشد و امید است در ایام  ولادت با سعادت علی ابرن موسی الرضا(ع) با گوشه ای از فضایل و معارف ایشان آشنا گردیم و در ضل توجهات آن حضرت که  ولی نعمت ما ایرانی هاست خیر و سعادت همراه با دفع بیماری مسری کرونا نصیب ملت عزیزمان گردد.

کد خبر 4964099

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امام رضا ع دهه کرامت ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان شهرکرد بیرجند استانداری سمنان ایلام دهه کرامت مواد مخدر سازمان تبلیغات اسلامی مجلس شورای اسلامی امام رضا ع آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین

غلامرضا منتظری نمایشگاه کتاب تهران را پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران دانست و عنوان کرد: شعار سی‌وپنجمین دوره این رویداد در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دربر دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «بخوانیم و بسازیم»، اشاره کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد، هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است، نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیاز‌های معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش، مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشور‌ها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کار‌های مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آن‌ها مفید بود؛ انتظارات خود را با آن‌ها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟