Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی میرحسینی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با شیوع جهانی ویروس کرونا سبک و شیوه جدیدی در سفر و گردشگری به وجود آمده است.

وی گفت: سفرهای هوشمند با توجه به حساسیت‌های ایجاد شده و جلوگیری از ابتلا به این بیماری در نگاه گردشگران شکل تازه‌ای از سفر را شکل داده است.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان افزود: گردشگری هوشمند در واقع حلقه اتصال سفر با تکنولوژی است که توانسته رفاه و امنیت بیشتری را برای مسافران فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مقاصد گردشگری برای موفقیت در رقابت‌های پیش رو در دوران جدید به طور فزاینده‌ای بدنبال ایجاد بسترهای هوشمند هستند تا بتوانند تجربه منحصربه فردتر و حس آرامش بیشتری را در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهند.

میرحسینی بیان کرد: در واقع گردشگری هوشمند موجب می‌شود یک مقصد نسبت به سایر مقاصد مشتری مدارتر عمل کرده و با تحریک تقاضای سفر و ایجاد انگیزه، آرامش خاطر بیشتری برای شکل گیری سفرهای نو ایجاد کند.

وی گفت: گردشگری هوشمند به عنوان نسل چهارم گردشگری می‌تواند اطلاعات دقیق و مورد نیاز را برای انتخاب مقاصد امن در اختیار گردشگران قرار داده و سایر شاخه‌های گردشگری را نیز برای تجربه گردشگران بالفعل کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان افزود: این نوع گردشگری باعث ایجاد اطمینان خاطر به دلیل ارائه اطلاعات دقیق از مبدا تا مقصد می‌شود و استفاده از تکنولوژی موجود در تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها اطلاعات را با سرعت بالایی منتقل و گردشگران می‌توانند به آسانی به آخرین وضعیت مسیر و مقاصد گردشگری از نظر امکانات زیربنایی، روبنایی و بهداشتی دسترسی پیدا کنند.

وی اظهارداشت: برنده رقابت در نسل چهارم گردشگری مقاصدی هستند که خدمات با کیفیت تر را در سایه اطلاع رسانی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی و اپلیکیشن‌ها و سایت‌های هوشمند ارائه کنند.

میرحسینی ادامه داد: سرمایه گذاری و توسعه برنامه‌های هوشمند و توجه بیشتر به زیرساخت‌های موردنیاز این نوع گردشگری به منظور افزایش حضور گردشگران ورودی و اعتماد سازی، اولویت سرمایه گذاری و حرکت در ربع قرن ابتدای قرن ۱۵ هجری شمسی در ایران خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: از مزایای دیگر گردشگری هوشمند این است که زمانی‌که گردشگران از یک جاذبه دیدن می‌کنند در مورد آن جاذبه مطلب می‌نویسند و نهایتا در مورد رستوران‌ها یا هتل‌ها در تریپ ادوایز نظرات خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند و باعث معرفی و تصویر سازی درست و اطمینان بخشی به سایر مسافران و تحریک تقاضای سفر می‌شوند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: روشن است که سفرها از حالت سنتی خود عبور کرده و دوران مدرن گردشگری با ابزارهای متنوع و در دسترس از جمله تلفن‌های همراه بسیار هوشمندتر از قبل به عنوان یک نیاز دنبال می‌شود.

وی افزود: این نوع از گردشگری با توجه به شرایط حاکم بر جهان در حال پیشرفت و توسعه بوده بگونه‌ای که در سطح خرد و کلان تاثیر فراوانی را ایجاد خواهد کرد و کسب و کارهایی در آغاز قرن جدید شمسی می‌توانند در میدان رقابت باقی بمانند که انعطاف بیشتری در افکار برای تطبیق با شرایط جدید ایجاد کنند.

میرحسینی ادامه داد: قطعا سرمایه گذاری و اقدامات بیشتری برای توسعه شاخص‌های موردنیاز گردشگری هوشمند که منجر به سفرهای هوشمند خواهد شد در شهرها و روستاها باید صورت پذیرد.

وی بیان کرد: افزایش پهنای باند اینترنت بین الملل و توسعه شبکه ملی اطلاعات، ارتباط مالی و بانکی بین‌المللی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارز دیجیتال از جمله زیرساخت‌های مورد نیاز برای رونق فضای کسب و کار در این شیوه از گردشگری است.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: گردشگری یک صنعت تقاضا محور بر پایه اطلاعات‌ مفید از مقاصد است و فناوری اطلاعات به عنوان محرک اصلی در صنعت گردشگری می‌تواند با هوشمند سازی عناصر توسعه دهنده این صنعت با بهره‌گیری از ماشین‌ها، گوشی‌ها، تلویزیون‌ها، شهرها، روستاها و هتل‌های هوشمند و نهایتا شکل‌گیری گردشگری هوشمند دنیا را با تجربه‌ای تازه از سفر مواجه کند.

وی ادامه داد: گردشگری  هوشمند فقط یک مرحله گذر نیست، بلکه امید بخش و آینده ساز برای بازسازی مجدد صنعت گردشگری خواهد بود بنابراین با سرمایه گذاری مناسب و آموزش می‌توانیم شرایط را با هدف بهره‌گیری از این ظرفیت و طراحی بسته‌های جدید سفرهای هوشمند برای جذب بیشتر گردشگر مهیا کنیم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی ایرانگردی فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی ایرانگردی فضای مجازی سیستان و بلوچستان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی ایرانگردی فضای مجازی گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گردشگری هوشمند سرمایه گذاری بهره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود

مریم جلالی در مراسم بزرگداشت روز ملی شهر میمند و برگزاری جشنواره گل و گلاب گفت: میمند ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی زیادی دارد که باید این ظرفیت‌ها در خدمت ارزش‌افزوده و ارزش‌آفرینی شود.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: رویداد‌ها زمینه تقویت توجه را ایجاد می‌کنند و تقویت توجه نخستین گام در راستای متمایزسازی و ایجاد وضعیت مطلق است.

جلالی افزود: به‌عنوان معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی و همکارانم در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به دنبال این هستیم که ظرفیت‌های میراث فرهنگی و آنچه ریشه در تاریخ دارد به‌اضافه جاذبه‌های گردشگری در کنار محصولات صنایع‌دستی یک پیوستاری درست کند که به اقتصاد منطقه کمک کند که لازمه‌اش همگرایی خانواده است.

 او ادامه داد: خانواده چه در سطح کوچک چه در سطوح محله، شهر، شهرستان و استان باید رویکرد اقتصاد هویت بنیان را سرلوحه قرار دهند و ما هم بتوانیم تسهیل گری و رفع موانع کنیم.

جلالی او در ادامه خطاب به مسئولان و مدیران حاضر در این جلسه گفت: تمامی مسئولان و مدیران میراث فرهنگی، استانداری و دیگر ادارات دولتی فرزندان این دیار هستند و مانند یک خانواده کار می‌کنند و وقتی خانواده مبنا باشد دیگر فرقی نمی‌کند من چه سهمی دارم این همکاری و هم‌افزایی و هم‌جوشی باید منجر به این شود که ما معیشت عزت‌آفرین داشته باشیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی با ابراز خرسندی از اینکه اینجا خانواده‌ها را در کنار مسئولان می‌بینم و این مسئولیتی که وجود دارد یکی در خانواده و دیگری پسر و خواهر و مادر خانواده است و این فضای خانواده محوری در سالی که مشارکت مردم در تولید حساب‌شده بسیار قیمتی است.

جلالی در ادامه تأکید کرد: صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی هوش و استعداد تاریخی ماست و یک پیوستار کامل است یعنی یک هوش و حکمتی بوده به‌طوری‌که ازگلی که می‌روییده گلاب در ظرف مسی درست می‌شود و بعد شیشه درست‌شده و ترکه‌بافی برای نگهداری شیشه درست‌شده و این توسعه است و ما باید سوار بر آن اقتصاد هویت بنیان را رونمایی کنیم.

او با اشاره به اینکه به همت شما صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی فردای روشنی را دارد اضافه کرد: میراث فرهنگی ما تنها میراث، ملموس نیست بلکه در برگ این گل‌ها قصه‌ها و لالایی‌هایی نهفته است و روایت‌هایی که در دنیای امروز ارزش‌افزوده دارد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه قصه میمند خریدار دارد و ما باید ان را روایتگری کنیم تا دنیا این قصه‌ها را خریداری کند.

او به ذکر مثال‌هایی به تکمیل سخنانش پرداخت و گفت: یک روزگاری جمشید و اردشیر و شاپور کشورگشایی می‌کردند و جهان‌گشایی قدرت بود، یک روزگاری جهان دانی و اطلاعات قدرت بود و امروز جهان ارایی قدرت است و به همه دلیل ایران قدرت سوم را ایجاد کرده است و می‌تواند حرف در جهان داشته باشد، چون روایت‌هایی زیبایی دارد.

جلالی بابیان اینکه شیشه‌گری یکی از مهارت‌های اصیل میمند در کنار گلاب‌گیری بوده و صنعت شیشه‌گری می‌تواند به دلیل بازیافت و دوست دار محیط‌زیست بودن، به ترویج گلاب‌گیری کمک کند ابراز امیدواری کرد که عزم مسئولان محلی مبنی بر ایجاد کارگاه‌ها بتواند شاخص‌های شهر ملی شیشه‌گری را برای میمند فراهم کند و ما هم تلاش می‌کنیم این پرونده کامل شود و بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شهر ملی شیشه‌گری را در میمند داشته باشیم؛ بنابراین گزارش دکتر مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی و دکتر محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه امروز با سفر به شهرستان فیروزآباد ضمن حضور در مراسم روز ملی میمند از کارگاه‌های شیشه‌گری، گلاب‌گیری همچنین مزارع گل محمدی و تعدادی از اقامتگاه‌های سنتی و بومگردی شهر میمند بازدید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی