Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، پیروز حناچی شهردار تهران در خصوص تذکر مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران پیرامون «ارائه صورت‌جلسه تعیین و انتخاب پروژه‌های توسعه محلی متضمن نظر شورایاران» محلات واکنش نشان داد.

حناچی در پاسخ به این تذکر طی نامه‌ای نوشت: تدوین «آئین‌نامه اجرایی نحوه شناسایی و اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی توسعه محلات شهر تهران با هدف کاهش شکاف برخورداری مناطق ۲۲ گانه» در دستور کار قرار گرفته و محلات کمتر برخوردار دارای اولویت اقدام بر اساس شاخص برخورداری در فرآیندی مشارکتی انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شناسایی ۳۷۷ پروژه دارای اولویت اقدام در سال ۱۳۹۸ با هماهنگی مناطق شهرداری تهران (۱۵ منطقه کمتر برخوردار) و به تفکیک محلات منتخب (۱۰۰ محله) از طریق برگزاری جلسات مشارکتی با حضور اعضای شورایاری‌، دفاتر توسعه محله‌ای و سایر ذی‌نفعان محلی انجام شد و پروژه‌های احصاء شده دارای اولویت (تعداد ۲۱۰ پروژه معادل ۲۰۰ میلیارد تومان از بودجه مربوط به ماده ۲۳ برنامه سوم توسعه شهر تهران و ۱۶۷ پروژه معادل با ۱۲۴ میلیارد تومان از متمم بودجه ۱۳۹۸) پس از طی مراحل تخصیص بودجه، برای اجرا به سازمان‌های مربوطه واگذار شدند.

شهردار تهران تصریح کرد: متأسفانه تقارن شیوع ویروس کرونا با اجرای پروژه‌های توسعه محلی در روند برگزاری مناقصات، انجام تشریفات قانونی و اجرای این پروژه‌ها تأثیرات منفی به‌جای گذاشته و سبب شد تا سازمان‌های مجری در اجرای پروژه‌های محوله و به‌ویژه لیست پروژه‌های متمم بودجه (که دیرتر ابلاغ شد) با مشکلاتی مواجه شوند.

متن نامه شهردار تهران به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

بازگشت به نامه ۱۶۰/۳۰۴۱ مورخ ۹۹/۰۲/۲۸ در خصوص «تذکر جناب آقای فراهانی، عضو محترم شورای اسلامی شهر تهران پیرامون ارائه صورت‌جلسه تعیین و انتخاب پروژه‌های توسعه محلی متضمن نظر شورایاران محترم محلات با استناد به تبصره ۴۱ (الحاقی) متمم بودجه سال ۱۳۹۸ شهرداری تهران» به استحضار می‌رساند:

۱- با اتمام فرایند تدوین و تصویب اسناد توسعه محلات (۱۷۰ محله) در نیمه نخست سال ۱۳۹۸ و به‌منظور اجرای ماده ۲۳ برنامه سوم توسعه شهر تهران، تدوین «آئین‌نامه اجرایی نحوه شناسایی و اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی توسعه محلات شهر تهران باهدف کاهش شکاف برخورداری مناطق ۲۲ گانه»، در دستور کار قرار گرفت و محلات کمتر برخوردار دارای اولویت اقدام بر اساس شاخص برخورداری در فرآیندی مشارکتی انتخاب شدند.

۲- پس از انتخاب محلات نابرخوردار دارای اولویت، اقدامات مربوط به شناسایی ۳۷۷ پروژه دارای اولویت اقدام در سال ۱۳۹۸ با هماهنگی مناطق شهرداری تهران (۱۵ منطقه کمتر برخوردار) و به تفکیک محلات منتخب (۱۰۰ محله) از طریق برگزاری جلسات مشارکتی با حضور اعضای شورایاری‌، دفاتر توسعه محله‌ای و سایر ذی‌نفعان محلی انجام شد و پروژه‌های احصاء شده دارای اولویت (تعداد ۲۱۰ پروژه معادل ۲۰۰ میلیارد تومان از بودجه مربوط به ماده ۲۳ برنامه سوم توسعه شهر تهران و ۱۶۷ پروژه معادل با ۱۲۴ میلیارد تومان از متمم بودجه ۱۳۹۸) پس از طی مراحل تخصیص بودجه، برای اجرا به سازمان‌های مربوطه واگذار شدند.

۳- متأسفانه تقارن شیوع ویروس کرونا با اجرای پروژه‌های توسعه محلی در روند برگزاری مناقصات، انجام تشریفات قانونی و اجرای این پروژه‌ها تأثیرات منفی به‌جای گذاشته و سبب شد تا سازمان‌های مجری در اجرای پروژه‌های محوله و به‌ویژه لیست پروژه‌های متمم بودجه (که دیرتر ابلاغ گردید) با مشکلاتی مواجه شدند.

شایان ‌ذکر است، با پیگیری‌های مستمر تاکنون در مناطق ۱۵، ۱۶، ۱۷ و ۱۸ که از مناطق کمتر برخوردار هستند، پیشرفت قابل‌توجهی در پروژه‌های هدف‌گذاری شده صورت گرفته و پیگیری پروژه‌های نیمه‌تمام در دستور کار قرار گرفته است.

ضمناً به پیوست آئین‌نامه اجرایی نحوه شناسایی و اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی سال ۱۳۹۸ و صورت‌جلسات برگزارشده با اعضای شورایاری محلات که ملاک انتخاب پروژه‌های موردنظر بوده‌اند، تقدیم حضور می‌شود.

کد خبر 527838 برچسب‌ها شهرداری شورای شهر پیروز حناچی تهران شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شورای شهر پیروز حناچی تهران شهر پروژه های توسعه محلی میلیارد تومان اجرای پروژه کمتر برخوردار پروژه معادل متمم بودجه شهر تهران سال ۱۳۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد

هادی حق بین در خصوص آخرین وضعیت پروژه بزرگراه شهید بروجردی گفت: « امتداد شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) درحال اجرا است و ما کریدور شمالی- غربی شهر تهران را در بخش‌های مختلف در دست اجرا داریم.»

او در ادامه افزود: درواقع اگر بخواهم از شمالی‌ترین نقطه این پروژه مسیر را برای شما ترسیم کنم، به این شکل است که بعد از میدان جی، از محدوده پادگان‌های نظامی به میدان فتح می رسیم. در ادامه از طریق بزرگراه شهید متوسلیان و پس آن بلوار بهار و ۴۵ متری زرند به فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی می‌رسیم. در نهایت این بزرگراه، به بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد.

حق بین ادامه داد: در مهر ماه سال گذشته ۳.۷ دهم کیلومتر از پروژه بزرگراه شهید بروجردی را در فاز اول افتتاح کردیم. امسال هم پس از رفع معارضین ملکی و تاسیساتی، فاز دوم پروژه نیز تحویل شهروندان تهرانی خواهند. این بخشی از کریدور ۹ کیلومتری شمالی – غربی شهر تهران است. در بخش شمالی و شرقی این پروژه هم موضوع میدان فتح و میدان جی و مسیر اتصالی مربوط به آن را داریم که این بخش هم در محدوده پادگان‌های نظامی در دست اجرا است.

معاون شهردار تهران درخصوص بازدید وزیر کشور از این پروژه هم گفت: نکته ای که در بازدید وزیر محترم کشور از این پروژه داشتیم، در واقع موضوع ضرورت عملیاتی شدن میدان جی است. ما در محدوده این میدان یک تقاطع ۳ سطحی را داریم که شامل یک دستگاه تونل ۳۵۰ متری و زیرگذرهایی که باید در آن محدوده اجرا شود و دسترسی‌هایی که شبکه موجود متصل شود. این بخش از پروژه، دارای پیچیدگی های فنی و اجرایی بالایی است. در نتیجه نیاز است تا در میدان جی انسداد کامل صورت بگیرد.

حق بین ادامه داد: در این خصوص طرح های ترافیکی تهیه شده است. همچنین ۳ جلسه بازدید به همراه رییس پلیس راهور شهر تهران در این محدوده صورت گرفته و طرح مورد نظر نهایی شده است. باتوجه به اهمیت موضوع و تاثیری که در شبکه معابر پیرامونی، درنهایت تصمیم بر این شد تا طرح در شورای تامین استان تهران مطرح و در آنجا تصمیم گیری شود. درهمین رابطه بازدید روز پنج شنبه استاندار و وزیر کشور محترم کشور را به فال نیک گرفته و این موضوع را مطرح کردیم. در نهایت قرار بر این شد که تا مجوز مورد نظر برای اجرای پروژه و انسداد کامل میدان جی صادر شود تا ما این امکان را داشته باشیم که با انسداد کامل میدان جی، عملیات اجرایی مربوط به این پروژه را در دستور کار قرار دهیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: باتوجه به اینکه کار بسیار پیچیده بوده و حجم عملیات بسیار بالا است، به محض فراهم شدن انسداد میدان جی، می‌توانیم به سرعت این پروژه را فعال کرده و بتوانیم تا یکسال آینده این بخش از پروژه را نیز تکمیل کنیم.

حق بین در خصوص بودجه و هزینه این پروژه هم افزود: کل پروژه در چند بخش تفکیک می شود، اما برای این کریدور حدودا ۹.۲ کیلومتری در بخش های عمرانی و رفع معارضین شخصی و تاسیساتی، هزینه ای بالغ بر ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یا همان ۸.۵ همت پیش بینی شده و درحال اجرا است، البته به جز توافقات بخش نهادی که صورت گرفته است. بودجه مورد نیاز این پروژه در کتاب بودجه سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. سهم سال این پروژه مشخص است و امسال هم اعتبار خوبی را برای این پروژه گرفته ایم و مشکل اعتباری وجود ندارد. همان طور که اشاره شد، بخشی از این بودجه پیش بینی شده نیز در اجرای فاز اول پروژه شهید بروجردی هزینه شده و این فرآیند درحال اجرا است. در واقع میزان اعتبار ذکر شده برای کل پروژه پیش بینی و تعریف شده است.

کد خبر 847258 برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران استاندار تهران بزرگراه پایتخت بودجه 1403

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود