Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خان‌محمدی مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی با تاکید بر پرداخت مطالبات به روز گندمکاران اظهار کرد: با توجه به هزینه بالای بخش کشاورزی و افزایش قیمت حمل و نقل و کمباین، پرداخت به روز مطالبات گندمکاران امری ضروری است، در غیر این صورت تولید و عرضه گندم با مشکلاتی فراوانی رو به رو می‌شود.

او افزود: با توجه به آغاز کشت دوم در برخی استان‌ها و تامین معیشت خانوار، مطالبات کشاورزان پس از ثبت در سامانه باید پرداخت شود تا گندمکاران برای تامین نقدینگی، مجبور به عرضه گندم تولیدی به دلال و واسطه‌ها نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




خان محمدی با اشاره به اینکه پرداخت به روز مطالبات گندمکاران از نان شب واجب‌تر است، بیان کرد: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی و کیفیت بالای گندم تولیدی، دولت با پرداخت به روز مطالبات گندمکاران از خروج غیرقانونی گندم به آن سوی مرز‌ها و وجود واسطه‌ها و دلالان جلوگیری می‌کند تا همانند سال گذشته دولت برای تامین ذخایر استراتژیک مجبور به تامین نیاز کشور از طریق واردات نباشد.

نگران هدر رفت دسترنج کشاورزان هستیم
مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی با اشاره به تاثیرات سو تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران بیان کرد: کشاورزان برای تامین نقدینگی مورد نیاز چاره‌ای جز فروش محصول به دلالان و واسطه‌ها ندارند که با این وجود دسترنج کشاورزان به هدر می‌رود.

او در پایان تصریح کرد: اگر مسئولان دولتی به دنبال تامین نیاز کشور از منابع داخل هستند، از این رو باید تمهیدات جدی بیندیشند تا پای دلالان به امر خرید تضمینی گندم به عنوان قاچاق به آن سوی مرز‌ها یا جایگزینی خوراک دام و طیور باز نشود.


    منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مطالبات گندمکاران پارسی خبر پرداخت به روز مطالبات گندمکاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۱۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • خرید گندم از کشاورزان
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین