Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فلاحی روز سه‌شنبه اظهارداشت: با توجه به اینکه تالاب نئور، منطقه نمونه گردشگری مصوبه هیات وزیران را داشت بعد از عقد تفاهم‌نامه این مجموعه نمونه گردشگری در اختیار اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار گرفت تا نسبت به رونق گردشگری در این منطقه اقدام شود.

او افزود: زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه تامین شده و بخشی از مسیر و جاده دسترسی تالاب نئور نیز از محل اعتبارات سفر رییس‌جمهوری بازسازی و مرمت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جمله اقداماتی که باید در این منطقه نمونه گردشگری انجام شود را احداث و ایجاد مجتمع سرویس بهداشتی و احداث نمازخانه آقایان و بانوان ذکر کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل بیان کرد: اولین اولویت این اداره کل در نئور بعد از ایجاد زیرساخت‌های گردشگری تهیه طرح جامع گردشگری است که در این زمینه توسط معاونت سرمایه‌گذاری فراخوان اعلام و از طریق آگهی برای منطقه بهره‌بردار و سرمایه‌گذار شناسایی و جذب می‌شود.

فلاحی گفت:‌ با جذب سرمایه‌گذار مجموعه‌های اقامتی، تفریحی و توریستی در چهارچوبی که اداره‌کل حفاظت محیط زیست تعیین کرده است، ایجاد می‌شود تا اقدامات متناسبی برای رفاه حال اهالی و گردشگران در استفاده از مجموعه انجام شود.

تالاب نئور بخشی از منطقه حفاظت شده لیسار و جزو مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست می‌باشد.

دریاچه نئور در ۴۸ کیلومتری جنوب شرقی اردبیل در ارتفاع ۲ هزار و ۵۰۰ متری از سطح دریا واقع شده است.

نئور بزرگ‌ترین دریاچه آب شیرین استان اردبیل به ‌شمار می‌رود. این دریاچه با مساحتی بالغ بر ۲۱۰ هکتار و عمق متوسط پنج متر است که در برخی مناطق عمیق‌تر می‌شود.

این دریاچه یکی از مناطق گردشگری استان اردبیل است که در آن ۷۰ گونه گیاهی و ۹۰ گونه جانوری شناسایی شده که در شرایط زیستی بسیار مستعد و مهیا برای حیات زیست می‌کنند.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست معاونت طبیعی و تنوع زیستی تالاب ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اردبیل سازمان حفاظت محیط زیست ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اردبیل نمونه گردشگری میراث فرهنگی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان یزد در بازدید از طرح‌های عمرانی شهرداری شهر شاهدیه در حوزه میراث فرهنگی گفت: شهر شاهدیه با توجه به ویژگی‌های منحصر بفردی که از نظر میراث فرهنگی، ابنیه تاریخی تپه‌های بسیار زیبا باغات انار ویژه‌ای دارد که، یک مجموعه کاملی از جاذبه‌های میراث فرهنگی و گردشگری است.


رستگاری با اشاره به نیاز شاهدیه در معرفی بیشتر به هموطنان برای توسعه پایدار گردشگری گفت: در این راستا در چند سال گذشته مجموعه شهردای و شورای اسلامی شهر شاهدیه همت کرده و برای بازسازی معابر به شکل سنتی، احیای بافت تاریخی و باغات گام‌های بسیار موثری را برداشته اند.


وی در ادامه افزود: در سال جاری نیز چهار طرح ارزشمند در محدوده مرکزی بافت تاریخی شاهدیه توسط شهرداری با اعتبار بیش از صد وبیست میلیار ریال در حال اجرا است.


رستگاری گفت: کارگاه خشت زنی کف و بدنه سازی و احیای باغات از جمله این اقدامات است که قطعا برای توسعه پایدار گردشگری شهر شاهدیه موثر است.

دیگر خبرها

  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • میزبانی تالاب قره گُل بوکان از پرندگان مهاجر و بومی
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد