Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@00:42:20 GMT

افزایش 10 درصدی زباله‌های عفونی در روزهای اخیر 

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۵۵۴۴

افزایش 10 درصدی زباله‌های عفونی در روزهای اخیر 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: در روزهای اخیر و همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا با افزایش 10 درصدی زباله‌‌های بیمارستانی نسبت به یک ماه گذشته رو به رو بوده‌ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،صدرالدین علیپور با اشاره به تجربه موفق سازمان مدیریت پسماند در ساماندهی پسماندهای بیمارستانی همزمان با شیوع ویروس کرونا گفت: در ماه‌های گذشته و همزمان با اوج‌گیری شیوع ویروس کرونا در تهران، میزان پسماندهای بیمارستانی از حدود 70 تن به 110 تن افزایش پیدا کرد که انتقال و دفن این میزان پسماند که تمام آن‌ها عفونی تلقی شده و در سایتی مجزا دفن می‌شدند، کار بسیار دشواری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با وجود سختی امور، سازمان مدیریت پسماند با برقراری ارتباط با سازمان بهداشت جهانی و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی به خوبی توانست شرایط را مدیریت و پسماندهای عفونی 150 بیمارستان و مرکز بهداشتی را جمع‌آوری و دفن کند. همین امر هم موجب شد در اوج شیوع ویروس هیچ دغدغه‌ای از سوی مسئولان و مردم در مورد پسماندهای بیمارستانی مطرح نشود. 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان این‌که تجربه سخت کرونا، بحث ضرورت نوسازی بخش عظیمی از ناوگان حمل پسماند را تقویت کرد، گفت: در ماه‌های گذشته از طریق رایزنی با پیمانکاران، آن‌ها را مجاب کردیم علی‌رغم نوسانات ارزی 40 دستگاه از ناوگان حمل پسماند بیمارستانی را نوسازی کنند. ناوگان جدید مجهز به سیستم ردیاب (GPS) است و این بار به موضوع نصب سیستم جلوگیری از نشت شیرابه به شکل ویژه تر توجه شده است. 

به گفته علیپور مراسم رونمایی از 40 دستگاه خودروی نوسازی شده اواخر تیرماه برگزار خواهد شد. 

وی همچنین در ارتباط با این‌که در روزهای گذشته حجم پسماندهای کرونایی در تهران افزایش یافته است، عنوان کرد: در روزهای اخیر و همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا با افزایش 10 درصدی زباله‌‌های بیمارستانی نسبت به یک ماه گذشته رو به رو بوده‌ایم. در حال حاضر نیز 50 خودرو مسئولیت جمع آوری و انتقال زباله‌های عفونی را برعهده دارند.

انتهای پیام/4148

 

منبع: آنا

کلیدواژه: پسماند تهران شهرداری علیپور عفونی بیمارستانی سازمان مدیریت پسماند ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»