Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به افزایش قطعات یدکی تقلبی خودرو در بازار، سخنگوی اتحادیه قطعات یدکی خودرو با بیان اینکه نظارت بر بازار به تنهایی از عهده اتحادیه خارج است، از دولت و گمرکات خواست تا در این رابطه ورود کرده و با نظارت بیشتر در مبادلات تجاری، مانع از وورد این قطعات شوند.

سید مهدی کاظمی در این رابطه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: قطعات بی‌کیفیت و تقلبی مختص امروز و دیروز نیستند؛ سال‌هاست که صنف ما نیز مستثنی از ورود تقلبی‌ها نبوده و ما نیز پذیرفته‌ایم که بسیار در بازار قطعات یدکی خودرو، قطعات تقلبی و بی‌کیفیت وجود دارد؛ لذا برای از بین بردن آن  همواره در تلاش هستیم اما این تلاش از طریق ما کارساز نیست و همکاری دولت، سازمان صمت، گمرکات کشور و سازمان استاندارد  را هم می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو، ضمن تاکید براینکه با حمایت این سازمان‌ها، به طور کلی قطعات تقلبی و بی‌کیفیت را از سطح بازار خارج خواهیم کرد، گفت: قطعات بی‌کیفیت باعث شده که هزینه‌های مردم نیز بالاتر رود. مصرف‌کنندگان ما نیز همچون بیماری که هم از بیماری خود و هم از هزینه‌های درمان، رنج می‌کشد، با خرید این قطعات تقلبی علاوه براینکه قطعه بی‌کیفیت خریداری کرده و هزینه داده است، ظرف مدت کوتاهی مجدد با خرابی خودرو خود مواجه شده و مجدد متحمل هزینه شده است؛ لذا از دو جهت آسیب دیده است.

وی تاکید کرد: ما برای جلوگیری و خروج این قطعات، حمایت دولت را نیاز داریم. اگر دولت شامل گمرک، وزارت صمت و سازمان استاندارد به ما به عنوان اتحادیه کمک کند، ما می‌توانیم بازار را کنترل و اینگونه قطعات بی‌کیفیت تقلبی را حذف کنیم.

کاظمی در رابطه با منشاء و راه ورود این قطعات به کشور، تصریح کرد: راه ورود این قطعات از کشورهای مختلفی است که با ایران معاملات دارند. البته که کشورهای همسایه‌ای که این قطعات از آن‌ها وارد می‌شوند، نمی‌خواهند به ایران قطعات تقلبی و بی‌کیفیت بفروشند اما متاسفانه برخی افراد به سبب سودجویی خود سفارش این قطعات تقلبی را داده تا کالای ارزان‌تر تهیه کنند و با قیمت اصلی در بازار بفروشند. این موضوع سبب سوددهی بیشتر واردکننده خواهد شد اما مصیبت آن گریانگیر مصرف‌کننده است.

سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو ادامه داد: ما باید جلوی این افراد را بگیرم؛ برای این منظور دولت موظف است، برای تمام قطعات یدکی که قرار است وارد شود، نمونه آن را با اتحادیه و کارشناس اتحادیه در میان بگذارد. اتحادیه باوجود کارشناسان ماهر و باتجربه‌ای که دارد می‌تواند بگوید که قطعه وارد کشور بشود یا خیر. در صورتی که آن قطعه‌ای که کیفیت آن تایید نمی‌شود، وارد نشود، ظرف یکی-دوسال دیگر قطعه بی‌کیفیت و تقلبی در بازار وجود ندارد؛ اما متاسفانه در حال حاضر چنین همکاری و حمایتی از سوی دولت وجود ندارد.   

وی در رابطه با افزایش قیمت ارز که بیش از گذشته بر وضعیت بازار قطعات یدکی تاثیر گذاشته و موجب بی ثباتی قیمت در این بازار شده است، تصریح کرد: باتوجه به رشد بی‌سایقه نرخ ارز و اینکه تمامی قطعات بلا استثنا وارداتی هستند و سر وکار با ارز دارند، قیمت‌ها لوازم یدکی نیز افزایش پیدا کرد است. این موضوع نیز نیازمند حمایت دولت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قطعات یدکی خودرو قطعات یدکی تقلبی قطعات تقلبی یدکی خودرو قطعات یدکی بی کیفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار

در دومین جلسه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان اعضا بر لزوم کیفی سازی نظارت‌ها بر واحد‌های خرده فروشی و تشدید بازرسی‌ها بر واحد‌های تولیدی تاکید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه نمایندگان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گزارش‌های عملکرد بازرسی‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌های خود را ارائه کردند.

نوراللهی افزود: بر اساس قانون انتزاع نظارت و بازرسی برواحد‌های خرده فروشی از سازمان جهاد کشاورزی به سازمان صمت انتقال یافت و امید است کیفی سازی بازرسی‌ها وتشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

دبیر این جلسه نیز گفت: در حوزه تشکیل پرونده‌های بازرسی مهم ملی جایگاه خوبی در کشور نداریم و امید است با همکاری دستگاه‌های نظارتی بتوانیم علاوه بر نظارت بر واحد‌های خرده فروشی، بازرسی‌های ویژه از واحد‌های تولید و بنکداری‌های عرضه کننده کالا‌های اساسی مردم که نقش بازدارنده در بروز تخلفات دارد، داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • دوربین دشکم چیست و ضرورت استفاده از آن در خودرو + عکس
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • آمار فاجعه بار: کاش ستاره بارسا برنمی‌گشت!
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟