Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@05:09:35 GMT

بسته خبری| آخرین اخبار استان ایلام

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۹۲۰۳

بسته خبری| آخرین اخبار استان ایلام

برخی رویدادهای( ۲٠ تیر ماه) در استان ایلام را در این بسته خبری می‌توانید، بخوانید.

به گزارش خبرگزاری فارسی از ایلام، قاسم سلیمانی‌دشتکی استاندار ایلام در دیدار مدیر عامل پتروشیمی ایلام از راه اندازی پروژه مهم الفین ایلام به عنوان یک تحول بزرگ در صنعت پتروشیمی استان یاد کرد و گفت: بهره برداری از این پروژه بزرگ بعد از سال‌ها آن هم به دست جوانان ایرانی و بدون استفاده از یک نیروی خارجی، موفقیت و دستاورد بزرگی برای کشور و استان به شمار می‌رود که منجر به توسعه صنعتی و تحول در اشتغال منطقه با ایجاد صنایع پایین دستی مرتبط خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی این پروژه مهم که در آن ۷۹۰ میلیون یورو به صورت ارزی و ۸۰۰ میلیارد تومان به صورت ریالی سرمایه گذاری شده است، افزود: انتظار می‌رود ظرف یک ماه آینده شاهد بهره برداری و افتتاح الفین سیزدهم کشور به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور باشیم.

محموله یک میلیارد ریالی داروی قاچاق در ایلام کشف شد

 سرهنگ مهدی کیانی، سرپرست پلیس امنیت اقتصادی استان ایلام، گفت: در راستای طرح سراسری مبارزه با قاچاق نهاده‌های دامی و در پی رصد اطلاعاتی به عمل آمده مبنی بر اینکه محموله داروهای قاچاق توسط قاچاقچیان دارو در سطح استان در حال تردد است، موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، محموله داروهای خارجی قاچاق و خارج از شبکه را در داخل ترمینال شهدای ایلام و در حین بارگیری کشف و ضبط کردند، افزود: ارزش ریالی داروی کشف شده توسط کارشناسان یک میلیارد ریال برآورد شده است.

دستگیری ۸ اخلالگر نظم عمومی در دهلران

صابر نجومی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دهلران، گفت: از شب گذشته تاکنون هشت نفر از اخلالگران نظم عمومی در شهر دهلران دستگیر و تعدادی زیادی هم تحت تعقیب قضایی هستند.

وی افزود: این افراد با اخلال در نظم عمومی شهر و آتش زدن یک دامداری کوچک باعث رعب و وحشت در شهر شدند.

سرعت گیرهای بلوار شهید بهشتی ایلام نیاز به احیا و بازسازی مجدد دارند 

سرهنگ ابوالفضل کوهزادی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام، گفت: باتوجه اینکه سرعت گیرها منصوبه در بلوار شهید بهشتی به دلیل عملیات روکش آسفالت محو شده و کارایی خود را از دست داده‌اند، بنابراین به منظور آرام سازی جریان ترافیک، بازسازی و احیا مجدد سرعت گیرها در این مسیر یک امر ضروری است.

 وی افزود: بسیاری از سرعت گیری‌های منصوبه در طول معابر درون شهری ایلام به لحاظ ساختاری و علائم پیش آگاهی فاقد استانداردهای تعریف شده درآیین نامه ایمنی راه‌ها است و بایستی به منظور جلوگیری از ورود خسارت به وسایل نقلیه این سرعت گیرهای غیر استاندارد توسط شهرداری شناسایی و اقدامات لازم در زمینه حذف و اصلاح آن‌ها صورت گیرد.

انتهای پیام/ 970821

منبع: فارس

کلیدواژه: ایلام شهید قاچاق پتروشیمی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام سرعت گیرها استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۹۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟

هنگامی که سن افزایش می‌یابد، کاهش تدریجی سرعت و چابکی بدن ما غیرعادی نیست. خواه قدم زدن آرام در اطراف محله باشد یا دستیابی به کنترل تلویزیون، حرکات ما با افزایش سن کاهش می‌یابد؛ بنابراین سوال این است که چه چیزی باعث این تغییر می‌شود؟ مطالعه‌ای که توسط مهندسان دانشگاه کلرادو بولدر (CU Boulder) رهبری می‌شود، به این سوال قدیمی پاسخ می‌دهد.

این مطالعه که در مجله JNeurosci منتشر شده است، یکی از اولین مطالعاتی است که به طور تجربی دلایل کندی حرکت را در میان بزرگسالان بالای ۶۵ سال بررسی کرده است. محققان دریافتند که افراد مسن ممکن است تا حدودی کندتر حرکت کنند، زیرا برای آنها برای حرکت کردن باید انرژی بیشتری نسبت به افراد جوان صرف کنند.

به نقل از اس‌اف، علا احمد (Alaa Ahmed)، یکی از نویسندگان این مطالعه، استاد دانشکده مهندسی مکانیک پاول ام رادی می‌گوید: نحوه حرکت ما، از حرکات چشم گرفته تا راه رفتن و صحبت کردن، دریچه‌ای به روی پیری و پارکینسون می‌گشاید. ما در تلاشیم تا اساس عصبی آن را درک کنیم.

برای این مطالعه، محققان از شرکت کنندگانی در محدوده سنی ۱۸ تا ۳۵ و ۶۶ تا ۸۷ سال خواستند تا یک کار ساده را انجام دهند: دستیابی به یک هدف روی صفحه نمایش که شبیه به انجام یک بازی ویدیویی بود. با تجزیه و تحلیل الگو‌های این دستیابی‌ها، محققان کشف کردند که به نظر می‌رسد افراد مسن‌تر حرکات خود را تحت شرایط خاصی تغییر می‌دهند تا منابع انرژی محدودتر خود را حفظ کنند.

دکتر اریک سامرساید (Erik Summerside)، سرپرست تیم تحقیقاتی، که دکترای خود را در زمینه یکپارچه‌سازی دریافت کرده است، می‌گوید: همه ما، چه جوان و چه پیر، ذاتا به دنبال دریافت بیشترین پاداش از محیط خود و در عین حال به حداقل رساندن میزان تلاش برای انجام این کار هستیم.

این مطالعه دو فرضیه را در مورد این که چرا سالمندان کندتر حرکت می‌کنند، بررسی کرد.

اولین مورد نشان می‌دهد که عضلات افراد مسن ممکن است با کارایی کمتری کار کنند و کالری بیشتری بسوزانند در حالی که وظایف مشابه جوانان را انجام می‌دهند. مورد دوم پیشنهاد می‌کند که پیری ممکن است مدار پاداش در مغز انسان را تغییر دهد، زیرا افراد دوپامین کمتری تولید می‌کنند که یک ماده شیمیایی در مغز است که مسئول ایجاد احساس رضایت پس از انجام یک کار به شمار می‌رود.

در طول این آزمایش، شرکت کنندگان از یک بازوی رباتیک برای حرکت مکان‌نما به سمت هدفی روی صفحه رایانه استفاده کردند. اگر موفق می‌شدند، پاداش کوچکی مانند انفجار هدف و پخش صدای «بینگ بینگ» دریافت می‌کردند. هر دو گروه سنی زمانی که فهمیدند این صدا را خواهند شنید زودتر به هدف خود رسیدند، اما به روش‌های مختلف به این هدف رسیدند. بزرگسالان جوان‌تر دست‌های خود را سریع‌تر به سمت پاداش حرکت می‌دهند، در حالی که بزرگسالان مسن‌تر عمدتا زمان واکنش خود را بهبود می‌بخشند.

هنگامی که محققان وزنه‌ای هشت پوندی را به بازوی رباتیک شرکت کنندگان جوان اضافه کردند، تفاوت بین دو گروه سنی ناپدید شد که توجه محققان را برانگیخت.

دکتر رابرت کورتر (Robert Courter)، سرپرست تیم تحقیق، توضیح می‌دهد: به نظر می‌رسد که مغز می‌تواند تغییرات بسیار کوچکی را در میزان انرژی که بدن مصرف می‌کند تشخیص دهد و حرکات ما را بر اساس آن تنظیم می‌کند. حتی زمانی که فقط با چند پوند اضافی حرکت می‌کنید، واکنش سریع‌تر به گزینه‌ای ارزان‌تر برای رسیدن به پاداش تبدیل شد، بنابراین جوانان روشی مشابه افراد مسن را تقلید کردند.

یافته‌ها نشان می‌دهند که به نظر می‌رسد هزینه‌های تلاش برای رسیدن، عامل تعیین‌کننده در کاهش حرکت افراد مسن است. در حالی که این مطالعه نمی‌تواند به طور کامل مراکز پاداش مغز را به عنوان مقصر رد کند، اما اگر دانشمندان بتوانند مکان و نحوه ظهور این تغییرات از بدن را شناسایی کنند، ممکن است بتوانند درمان‌هایی را برای کاهش تلفات پیری و بیماری ایجاد کنند.

احمد می‌گوید: با کنار هم گذاشتن همه این موارد، نتایج ما نشان می‌دهد که هزینه‌های تلاش برای رسیدن به هدف، حرکت افراد مسن‌تر را کُند می‌کند.

این تحقیق به طور بالقوه می‌تواند ابزار‌های جدیدی را برای تشخیص طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله بیماری پارکینسون، ام‌اس، افسردگی و اسکیزوفرنی در اختیار پزشکان قرار دهد. همانطور که ما به کشف راز‌های پیری و حرکت ادامه می‌دهیم، مطالعاتی مانند این ما را یک گام به درک و پرداختن به چالش‌های ناشی از افزایش سن نزدیک‌تر می‌کند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • آماده‌باش هلال احمر در پی احتمال بارش شدید باران در ۱۳ استان
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • واژگونی تراکتور منجر به فوت کشاورز مهابادی شد
  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است
  • واژگونی خودرو بر اثر سرعت غیر مجاز در بزرگراه تهران
  • تعجب آلمانی‌ها از سرعت سقوط پول ملی ایران!
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟