Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@01:51:09 GMT

جزییات عملکرد مراکز ۱۶ ساعته کرونا در تهران

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۵۷۸۱

جزییات عملکرد مراکز ۱۶ ساعته کرونا در تهران

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به دلیل افزایش شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا در تهران، تعداد مراکز منتخب ۱۶ ساعته کرونا از ۵۶ به ۹۰ مرکز افزایش پیدا کرده است.

به گزارش مشرق، دکتر سیما سادات لاری درباره مراکز ۱۶ ساعته کرونا گفت: به دلیل افزایش شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا در تهران، تعداد مراکز منتخب ۱۶ ساعته کرونا از ۵۶ به ۹۰ مرکز افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراکز به صورت ۱۶ یا ۲۴ ساعته بر حسب نیاز منطقه در حال خدمت رسانی به مردم هستند.

وی بیان کرد: برای جدا سازی مراجعین عادی و دریافت­ کنندگان مراقبت‌های جاری بهداشتی از افراد مشکوک به کووید ۱۹و پیشگیری از شیوع بیماری، از ابتدای شیوع این ویروس در کشور حدود ۱۰۲۰ مرکز خدمات جامع سلامت در سراسر کشور به مرکز منتخب کووید ۱۹ تغییر کاربری داده شده و به پالس اکسی‌متر، تب سنج لیزری، اتوکلاو و ... مجهز شدند.

معاون وزیر بهداشت گفت: در این مرکز افراد ارجاعی از طریق بهورزان و مراقبان سلامت، افراد ارجاعی از طریق سامانه‌های ۴۰۳۰ و ۱۹۰، افراد ارجاعی از بخش خصوصی و مراجعین مستقیم پذیرش شده و پس از تریاژ توسط مراقب سلامت یا پرستار مسقر در مرکز در صورت داشتن علائم به پزشک مرکز ارجاع داده می‌شوند تا معاینات بالینی دقیق و اندازه گیری اشباع اکسیژن انجام شود.

لاری افزود: در صورت داشتن علائم و نشانه‌های کووید ۱۹ به واحد نمونه گیری مستقر در مرکز منتخب فرستاده شده و نمونه آزمایشگاهی تهیه می‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در صورت نیاز و شدت علائم بیماری، افراد محتمل به بیمارستان منتخب کووید ۱۹ ارجاع شده و افراد دارای علائمی که نیازمند بستری نیستند به نقاهتگاه کووید ۱۹ ارجاع شده یا در منزل ایزوله می‌شوند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم ویروس کرونا وزارت بهداشت سلامت ۱۶ ساعته کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۵۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در توضیح جزئیات این خبر گفت: از آنجائیکه تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می شود و افزایش آن متناسب با نرخ تورم و رشد هزینه های جاری مراکز نیست در چند سال اخیر این مسئله موجب زیان انباشته شرکت و شمولیت ماده 141 قانون تجارت شده است. با توجه به اینکه در مجامع سالانه به خروج این مجموعه از شمول ماده 141 به عنوان یکی از تکالیف تاکید گردیده بود، لذا خوشبختانه با تلاش و پیگیری های ستاد و مجموعه اقدامات صورت پذیرفته در چندماه اخیر این شرکت از شمول ماده 141 قانون تجارت خارج شد.

میرزایی قمی با اشاره به اینکه ستاد معاینه فنی به عنوان یکی از شرکتهای پیشتاز در شهرداری در بحث خروج از شمول ماده 141 است اظهار داشت: در بحث جبران زیان های انباشته و ایجاد درآمدهای جدید در چندماه اخیر اقدامات خوبی انجام شده است. افزایش مراجعات و جذب خودروهای پلاک تهران به مراکز پایتخت، استفاده از راهکارهای ایجابی برای تشویق و ترغیب خودروها به استفاده از معاینه فنی برتر تهران نظیر اعمال تخفیف عوارض تردد در محدوده های ترافیکی شهر تهران برای وسایل نقلیه دارای معاینه فنی از مراکز پایتخت، شناسایی درآمدهای پایدار در مراکز معاینه فنی در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمت رسانی به شهروندان، افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی به بخش خصوصی جهت بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت پذیرش، ایجاد ظرفیت های جدید تبلیغات در مراکز، افزایش بهره وری خطوط معاینه فنی از طریق نوسازی و اورهال تجهیزات و دستگاه های مربوطه، فروش دارایی های راکد و مازاد(مستهلک)و تجدید ارزیابی دارایی ها تنها بخشی از اقداماتی بوده که در این راستا انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید به لزوم اصلاح سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه ها و نرخ تورم تصریح کرد: راهکار اساسی جهت جلوگیری از ضرر و زیان مراکز معاینه فنی اصلاح نرخ معاینه فنی بوده و در همین راستا پیشنهاد ستاد معاینه فنی براساس برآورد هزینه های مربوطه به وزارت کشور اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • پیدا شدن فرد گمشده در ارتفاعات شهر بار نیشابور پس از ۳۶ ساعته