Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت : خدمات سامانه‌های بیمه سلامت، بیمه تامین‌اجتماعی و دانشگاه علوم‌پزشکی که خدمتی بسیار ضروری و ارزشمند محسوب می شوند به سمت الکترونیکی شدن سوق پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت ، زنان و خانواده استان با تبریک روز عفاف و حجاب گفت: عفت و پاکدامنی لازمه یک جامعه سالم و ایمانی است و با توجه به اینکه استان‌سمنان، از دیرباز استانی مذهبی و ولایتمدار بوده است، می‌طلبد همه دستگاه‌های متولی مقوله حجاب و عفاف توجه ویژه به دغدغه های جامعه ایمانی مردم استان سمنان داشته باشند و متناسب با قوانین و عرف جامعه تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار سمنان اظهار داشت: با توجه به آمار وقایع حیاتی سال ۹۸ و مقایسه آن با سال ۹۷ به نسبت آمار کشوری، کاهش ۱۱ درصدی طلاق در استان که جای امیدواری دارد و سایر وقایع نیز باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
وی گفت: در استان سمنان کاهش ۱۴ درصدی ازدواج یکی از موضوعاتی است که نیازمند توجه و تحلیل است و علیرغم تاثیر وضعیت اقتصاد بر میزان فرزندآوری، فرهنگ‌سازی این امر در اولویت است و بنابراین می‌بایست همه کسانی که در این‌حوزه تاثیر گذار هستند نسبت به ترویج فرهنگ فرزند‌آوری اهتمام ورزند.
این مقام مسئول اظهار داشت: ثبت احوال موظف به تبیین و تحلیل دیتاهای آماری نیست و صرفا جمعبندی و ارائه آمار را در دستور کار دارد پس لازم است در راستای تحلیل داده های مربوط به وقایع چهارگانه و ارایه راه ‌کارهای عملیاتی در موضوعاتی چون کاهش ازدواج که منجر به کاهش ولادت و موالید نیز می‌شود از دانشگاه‌ها کمک گرفته شود و در پروژه ها و پایان‌نامه‌های تحقیقاتی و پژوهشی دانشجویان مد نظر قرار گیرد.
این مقام مسئول با اشاره به دستورکار بعدی بیان کرد: ارائه نسخه‌های آنلاین در حوزه سلامت از اقدامات ارزشمندی است که بیمه سلامت انجام داده است و لذا باید نقاط ضعف و قوت این طرح جهت تسریع و بهبود عملکرد مطلوب‌تر مورد ارزیابی قرار گیرد و انتظار می‌رود خدمات سامانه‌های بیمه سلامت، بیمه تامین‌اجتماعی و دانشگاه علوم‌پزشکی که خدمت لازمی است به سمت الکترونیکی شدن سوق پیدا کند.
خجسته‌پور اظهار داشت: انتقال زندان سمنان اتفاق مبارکی بود که می‌طلبد در راستای تکمیل این‌ پروژه تلاش جدی‌تری صورت گیرد و با نگاه ویژه استاندار سمنان، کار پروژه انتقال زندان دامغان نیز هر چه سریعترتحقق یابد.
وی افزود: هدف زندان، اصلاح زندانیان است و در این میان خانواده زندانیان نیز باید مورد توجه قرارگیرند، چرا که اگر از خانواده زندانیان حمایت نشود در معرض آسیب‌های جدی تری قرار خواهند گرفت و دستگاه‌های اجرایی متناسب با تکلیفی که بر عهده دارند نسبت به خانواده هایی که ناخواسته در معرض اسیب قرار گرفته‌اند، برنامه‌ریزی لازم را بعمل آورند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان