Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه وشهرسازی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین راه آهن و شرکت تایدواتر گفت: از مزیت‌های این تفاهم نامه آن است که حمل و نقل کشور به شبکه بزرگ تولید متصل می‌شود و ما شاهد گسترش مزیت‌های حمل و نقلی در کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با اجرای این طرح شاهد افزایش تخلیه و بارگیری و توزیع کالا‌های اساسی از شبکه‌های لجستیکی خواهیم بود که این خود زمینه‌ساز کاهش هزینه‌ها می‌شود.

اسلامی ادامه داد: ما از ۴۰ سال پیش طرح بندر خشک را طراحی کرده بودیم، اما فعالیت در این حوزه را از امروز آغاز کرده‌ایم.

وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه این طرح از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه اندازی شده که به صورت ترکیبی بین بخش دولتی و خصوصی به مرحله اجرایی رسیده است اظهار کرد: ارزش ریالی این پروژه حدود ۲ هزار میلیارد تومان است و یک نمونه ممتاز از طرح جامع لجستیک کشور به شمار می‌رود.

او تصریح کرد: امروز سرمایه‌گذاری هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی که ارزش روز آن بیش از ۲ هزار میلیارد تومان است انجام شده که این امر، تأثیر مستقیمی بر زندگی ۴۲ هزار سرمایه گذار آن و بصورت غیرمستقیم بر زندگی همه مردم ایران دارد.

اسلامی ادامه داد: برای رشد اقتصادی، باید سرمایه‌ها در مسیر مولد و تولید و کارآفرینی فعال شود.

او با اشاره به ضرورت توسعه حمل و نقل بصورت درب به درب گفت: باید محصولات غذایی ما بدون دخالت دست و تخلیه و بارگیری غیر ضروری جابجا شود چراکه این امر، علاوه بر کاهش هزینه‌های سربار، نقش مهمی در تامین سلامت مردم دارد.

بیشتر بخوانید

شکل گیری سرمایه گذاری کلان در حوزه ریلی

در ادامه حسین زارعی مدیر عامل تایدواتر با بیان اینکه بخشی از این طرح از بندر امام خمینی(ره) که خود مرکز واردات غلات است شروع می‌شود گفت: خوشبختانه یک حرکت جهادی در این مجموعه آغاز شده و این طرح از طریق درب به درب اجرا می‌شود.

او توضیح داد: در این طرح علاوه بر آنکه بحث امنیت غذایی رعایت می‌شود گفت: بحث بهداشت و امنیت در این بخش رعایت شده و ما شاهد کاهش مصرف سوخت  در این حوزه هستیم.

او اظهار کرد: تا ۲ سال آینده و بعد از اجرای این طرح میزان تخلیه و بارگیری از ۴.۵ میلیون تن به ۶ میلیون تن افزایش می‌یابد. 

مدیر عامل تایدواتر اظهار کرد: مدت اجرای بخش نخست این طرح، دو سال است که کار اجرایی آن بزودی آغاز می‌شود. ساخت و تامین ناوگان، اتصال شبکه ریلی و ساخت سیلو در دو مرحله به ظرفیت ۳۵۰ هزار تن در یکی از ۱۸ پهنه لجستیکی کشور یک مجموعه کامل به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی بنادر تخلیه و بارگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال

 ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به ارزش سرمایه‌گذاری قریب به ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در اواخر پارسال  گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.

او روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی طی چند سال اخیر را رو به رشد عنوان کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان می‌گوید: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.  

 آقای گرایلو گفت: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.

با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • افزایش ۳۵ درصدی بارگیری راه آهن لرستان در نخستین ماه سال
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال