Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان گفت: دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد اشتغال پایدار و اجرای طرح‌های مولدسازی از ظرفیت بنیاد نخبگان استان سمنان استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، فاطمه منصوری عصر امروز در حاشیه بازدید از بنیاد نخبگان استان سمنان اظهار کرد: بنیاد نخبگان استان در کنار شناسایی و پرورش نخبگان برای معرفی اختراع‌های آنها به بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی بیشتر تلاش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: اختراع‌های نخبگان باید در مسیری هدایت شود که علاوه بر ایجاد اشتغال برای مخترع برای آحاد جامعه هم منفعت داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان ادامه داد: تجاری‌سازی و مولدسازی اختراع‌های نخبگان به صورت ویژه در دستور کار بنیاد باشد؛ چراکه تداوم پرورش و شکوفایی استعدادهای نخبگان، اصل انگارناپذیر برای توسعه کشور است.

منصوری افزود: استفاده از ظرفیت بنیاد نخبگان استان با حضور مدیریت این بنیاد در نشست‌های مشورتی و کارگروه‌های تخصصی مرتبط استانداری پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: رفع مشکلات مطرح شده از سوی مدیریت بنیاد نخبگان استان در چارچوب قانون و اختیار پیگیری خواهد شد.

لزوم استفاده از ظرفیت‌های بنیاد نخبگان سمنان

حسن سعدالدین، مدیرکل برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان هم در این نشست گفت:‌ استان سمنان بر اساس آخرین آمار، سه برابر متوسط کشوری دانشجو دارد که باید از این ظرفیت مهم برای توسعه و آبادانی استان با تولید علم بهره برد.

او گفت: دانشگاه‌ها، مراکز رشد، پارک علم و فناوری و... ظرفیت‌های مهم برای تولید علم هستند و باید از توانمندی نیروی انسانی و زیرساختی به نحوی شایسته برای نخبه پروری در استان استفاده شود.

مدیرکل برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان افزود: چالش بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی با تکیه بر مقوله مهم مهارت‌آموزی و تولید علم برطرف می‌شود و هنر ایجاد اشتغال پایدار از سوی خود دانشجویان را باید به فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها آموزش داده و یادآوری کرد.

سعدالدین اضافه کرد:‌ حمایت از بنیاد نخبگان جزو مؤلفه‌های مهم برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه است و مسؤولان استان به اهمیت و جایگاه این بنیاد باور دارند.

او اضافه کرد: تشکیل کارگروه و برگزاری شورایی با محوریت استفاده از ظرفیت‌های بنیاد نخبگان در دستور کار استانداری سمنان است.

انتهای پیام/74005/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان مدیریت نخبگان دستگاه های اجرایی بنیاد نخبگان سمنان مدیرکل برنامه ریزی فاطمه منصوری مدیرکل برنامه ریزی بنیاد نخبگان استان ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان جدید جذب ۳هزار نفر در ۳۳ دستگاه‌ها

یاسین کیخا در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به ذکر آماری در خصوص جذب نخبگان در دستگاه های اجرایی در یکسال اخیر اظهار کرد: طبق مصوبه هیات وزیران در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ فراخوان از سوی بنیاد ملی نخبگان جذب اعلام شده است. فراخوان اول و دوم در سال ۱۴۰۱ اعلام و حدود ۷ هزار نفر ثبت نام کردند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان افزود: بعد از بررسی پرونده ها، ارزیابی و معرفی به کانون های ارزیابی در سال ۱۴۰۲ به صورت تدریجی انجام شد و در نهایت پرونده ۱۳۷۰ نفر در مجموع تایید شد. در حال حاضر بیش از هزار نفر تعیین تکلیف و به دستگاه های اجرایی معرفی شدند و برای تعدادی هم کد استخدامی صادر شده است.

کیخا در ادامه خاطرنشان کرد: بهمن ماه سال ۱۴۰۲ فراخوان سوم بنیاد ملی نخبگان با حدود ۳ هزار و ۲۱ کدشغل از ۱۸ دستگاه اجرایی اعلام شد که ۲۵ هزار نفر موفق به ثبت نام و تایید نهایی پرونده خود شدند.

وی به نسبت جنسیتی متقاضیان جذب در دستگاه های اجرایی اشاره کرده و گفت: در فراخوان اول و دوم حدود ۶۰ درصداز متقاضیان آقا و حدود ۴۰ درصد خانم بودند ولی در فراخوان سوم نسبت جنسیتی متقاضیان برعکس شد به طوری که حدود ۶۰ درصد متقاضیان خانم و ۴۰ درصد آقا هستند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: در فراخوان اول و دوم میانگین سنی خانم ها ۳۵ سال و آقایان ۳۳ سال بود و بیشترین متقاضیان فارغ التحصیلان دکتری تخصصی و از استان تهران بودند.

کیخا ضمن اعلام اینکه در فراخوان اول و دوم وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی در بحث جذب نهایی نخبگان معرفی شده نسبت به سایر دستگاه ها موفق تر عمل کردند، تصریح کرد:بیشترین ظرفیت جذب و کدشغل ها در فراخوان سوم مربوط به وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نیرو وزارت دفاع است. به طور مثال وزارت آموزش و پرورش در فراخوان سوم حدود ۸۰۰ کدشغل اعلام کرده است که نسبت به سایر دستگاه ها معنادارتر است.

وی همچنین به ذکر آماری در خصوص بیشترین درخواست ها نسبت به کدشغل‌های اعلام شده گفت: به طور مثال سازمان استاندارد ایران فقط ۴ کدشغل اعلام کرده است ولی مابه ازای هر یک کدشغل سازمان ۱۳۸ نفر انتخاب اولویت داشتند. بیشترین نسبت انتخاب افراد ما به ازای کدشغل مربوط به سازمان استاندارد ایران و وزارت نفت است.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه در حال برنامه ریزی هستیم که فراخوان چهارم جذب را در اردیبهشت ماه اعلام کنیم، گفت: قرار است در این فراخوان علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵دستگاه دیگر پای کار بیایند و در مجموع جذب نخبگان برای ۳ هزار کدشغل در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6086795 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • وزیر کار: منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • فراخوان جدید جذب سه هزار نفر در ۳۳ دستگاه‌
  • فراخوان جدید جذب ۳هزار نفر در ۳۳ دستگاه‌
  • فراخوان جدید جذب ۳هزار نفر در ۳۳ دستگاه‌ها