Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: از ابتدای شیوع کرونا در دزفول ۷۱ درصد موارد مبتلا بهبود یافته‌اند و ۲۵ درصد درحال درمان هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول، شاپور مسعودی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول در جلسه ستاد کرونا شهرستان اظهار کرد: پس از بیانات اخیر مقام معظم رهبری و اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله ماسک زدن، خوشبختانه شاهد استفاده از ماسک توسط اکثر مردم در شهرستان دزفول هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شیب مبتلایان به کرونا در دزفول و افراد نمونه‌گیری شده در بیمارستان و مراکز ۱۶ ساعت نیز کاهش یافته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: از ابتدای شیوع کرونا در دزفول ۷۱ درصد موارد مبتلا بهبود یافته‌اند و ۲۵ درصد درحال درمان هستند اما متأسفانه سه درصد افراد بستری در بیمارستان فوت شده‌اند.

معرفی 482 صنف متخلف به دادگاه

وی ادامه داد: از اسفند ماه سال ۹۸ تا تیرماه سال جاری، ۴۸۲ صنف که بهداشت کار و محیط را رعایت نکرده بودند به دادگاه معرفی و ۶۳۹ واحد پلمپ شدند.

شاپور مسعودی بیان کرد: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهرستان دزفول تا به امروز ۳۷.۱۷۲ پرمیلیون نمونه اتخاذ شده که این آمار در کشور یک میلیون و ۹۹۷ هزارو ۹۶۷ پرمیلیون نمونه اعلام شده است.

وی تصریح کرد: تعداد موارد قطعی مبتلا به کرونا در دزفول از ابتدای شیوع تا به امروز ۶ هزارو ۶۳۷ مورد، شوش سه هزار و ۵۵۵ و گتوند ۸۳۵ مورد گزارش شده است.

مسعودی اذعان کرد: اگر دو الی سه هفته دوره کمون کرونا، طبق همین شرایطی فعلی که مردم در حال استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند، پیش برویم قطعاً کاهش قابل‌توجهی در آمار مبتلایان به کرونا خواهیم داشت.

وی بیان کرد: با توجه به کاهش نمونه‌گیری ها در مراکز شانزده ساعت از ۵۰۰ نمونه به ۱۰۰ تا ۱۵۰ نمونه در روز و ابتلا به کرونا ۱۶ پزشک از ۴۴ پزشک حاضر در مراکز شانزده ساعته، توصیه می‌شود با آماده نگه داشتن یکی از مراکز شانزده ساعته، مجدداً دو محله نمونه‌گیری در دزفول به یک مرکز کاهش یابند.

سامانه 4030 آماده ارائه خدمات مشاوره کرونا به مردم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: سامانه تلفنی ۴۰۳۰ جهت برقراری ارتباط مردم با مشاورین و روانشناسان برای بیان مشکلات و کاهش نگرانی‌های ناشی از کرونا در اختیار مردم شهرستان قرار دارد.

وی افزود: برای کاهش عواقب اتفاقات پسا کرونا روانشناسان دانشگاه علوم پزشکی دزفول با خانواده‌هایی که اعضای خانواده خود را در اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند جهت حمایت روانی در ارتباط هستند.

شاپور مسعودی بیان کرد: جهت استقرار مواکب سلامت در سطح شهرستان نیز این آمادگی وجود دارد که با استفاده از روانشناسان بخش خصوصی و یا سایر سازمان‌ها خدماتی جهت برقراری و حفظ سلامت روانی مردم ارائه شود.

168 بیمار کرونایی در بیمارستان دزفول

مهدیه توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول در ادامه این جلسه گفت: نسبت آمار افراد فوت شده در اثر کرونا نسبت به کل مبتلایان قطعی در دزفول، حدود سه درصد است این در حالی است که متوسط آمار کشوری پنج درصد اعلام‌شده است.

وی افزود: میانگین سن فوت‌شدگان در دزفول ۶۹ سال است و درحال حاضر ۱۶۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان دزفول بستری هستند، همچنین از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز ۳۲۰ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول بر اثر کرونا فوت شده‌اند که از این تعداد ۲۳۰ نفر مربوط به دزفول هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا در دزفول ۶ هزار و ۳۰۰ نفر به بیمارستان مراجعه کرده‌اند که حدود دو هزارو ۸۰۰ نفر بستری شدند.

وی ادامه داد: با توجه به کمبود نیرو در بیمارستان دزفول با پیگیری‌هایی که انجام شد چهار پرستار از دانشگاه‌های سراسر کشور به مدت ۲ هفته به دزفول آمدند و بزودی سه پرستار از دانشگاه شهید بهشتی تهران برای کمک به کادر پرستاری به بیمارستان دزفول خواهند آمد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دزفول دانشگاه علوم پزشکی درمان کرونا دانشگاه علوم پزشکی دزفول کرونا در دزفول ابتدای شیوع معاون بهداشت شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۹۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید