Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه تحول، عمق بخشیدن به واقعیت و برنامه‌هاست، گفت: تاکنون هزار حکم قضایی محکم و متقن در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر شده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد حشمتی مهذب رئیس کل دادگستری استان تهران در برنامه در انتهای الوند در خصوص فلسفه طرح ایجاد تحول در قوه قضائیه گفت: آیت‌الله رئیسی با شناخت و اشرافی که بر ارکان قوه قضائیه داشت، موضوعیت اجرای تحول در قوه قضائیه را ضروری دانست و با کارشناسی‌های دقیق بالغ بر هزار آسیب و تعدادی ابر چالش مهم شناسایی شد و بعد از آن نیز سلسله‌وار حل مسأله، برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرا در فواصل زمانی مشخص شده با ابلاغ طرح تحول در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان ویژگی‌های طرح تحول اظهار کرد: تحول عمق بخشیدن به واقعیت و برنامه‌هاست و چند بعدی است و تمام لایه‌های زیرین و سطوح سازمان را در بر می‌گیرد، دقیقاً بر خلاف تغییر که نگاه سطحی و یک بعدی دارد.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکم انتصاب رئیس قوه قضائیه به تحولاتی اشاره داشتند که باید در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی، متناسب با پیشرفت و رفع تنگنا‌ها در قوه قضائیه حسب ضرورت‌ها صورت پذیرد تا دستگاه قضایی با برخورداری از آثار آن بتواند با ایجاد انگیزه، نظم، تدبیری مضاعف و استفاده از تمام ظرفیت‌های پنهان در راستای تحقق عدالت گام بردارد.

محمد جواد حشمتی مهذب با اشاره به عقبه پژوهشی طرح تحول گفت: بزرگترین شاخص، سند تحول، شناخت رئیس قوه قضائیه از دستگاه قضایی است که بالغ بر سه دهه در آن حضور داشتند و تسلط کامل و خوبی از کار‌ها و منابع انسانی موجود دارند و این اشراف اطلاعاتی کمک نمود تا یک روحیه جهادی و انگیزه مضاعف به بدنه قوه قضائیه تزریق گردد که از پشتوانه‌های لازم هم برخوردار است.

حشمتی مهذب با اشاره به اهمیت نظرات و قضاوت مردم نسبت به دستگاه قضایی متذکر شد: ما باید خودمان را با مطالبات، تمنیات و خواسته‌های مردم تنظیم کنیم و این همان نکته‌ایست که مقام معظم رهبری فرموده‌اند و در این راستا باید رسیدگی سریع به شکایات و تعیین تکلیف پرونده‌های مهم توأم با احترام صورت پذیرد و با تمام وجود در خدمت مردم باشیم که هم رضایت خداوند در آن است و هم برکت در رضایتمندی مردم است و این باعث تزریق امید در جامعه و امیدآفرینی خواهد شد که بخشی از آن به قوه قضائیه مربوط می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان تهران در خصوص استفاده از ظرفیت قانونی ارفاقی اظهار کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا و مشکلات و تبعات ناگوار آن، صد هزار نفر از زندانیان از طریق مرخصی، عفو و برخورداری از تأسیسات جدید قوانین آزاد شدند تا بخشی از مشکلات، نگرانی، تبعات و تنگنا‌های معیشتی خانواده‌های زندانیان برطرف شود.

وی در خصوص مبارزه قاطع با فساد گفت: تاکنون هزار حکم قضایی محکم و متقن در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر شده و این رویه همچنان ادامه خواهد داشت و در آینده نیز برگزاری جلسات علنی ما بیشتر خواهد شد و تأکید رئیس قوه قضائیه هم این است که این جلسات باید علنی باشد تا مردم در جریان رسیدگی‌ها قرار گیرند و مقام معظم رهبری هم در این رابطه تأکید داشتند که مبارزه با فساد در این دوره به اوج خود رسیده و باید نتیجه این استمرار و اقدامات را مردم مشاهده و امیدوار باشند که این رویه ادامه خواهد داشت.

حشمتی مهذب در خصوص موانع پیش‌روی طرح تحول گفت: هر برنامه تحولی طبیعتاً موانعی دارد و در حال حاضر ما نغمه‌های ناامید کننده‌ای را از جانب کسانی می‌شنویم که منافع آن‌ها به خطر افتاده و قانون را رعایت نمی‌کنند و در برابر تعارض منافع مقاومت می‌کنند و عده دیگری از سنگینی و اهمیت این برنامه بی اطلاع هستند و آگاهی و شناخت کافی ندارند و برخی به واسطه تنبلی و راحت‌طلبی مقاومت می‌کنند؛ چرا که باید دانست برنامه تحولی نیازمند روحیه جهادی و انقلابیست و به زحمت و تلاش فراوان نیاز دارد که نیمی از آن کار و مابقی آن پیگیری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مفاسد اقتصادی دادگستری استان تهران زندان رئیس کل دادگستری استان تهران خصوص مبارزه حشمتی مهذب قوه قضائیه طرح تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۵۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه حل برون رفت از مشکلات کشور ایمان به شعار ما می‌توانیم است

دادستان کل کشور گفت: با شناسایی افراد مستعد و تشکیل بانک اطلاعاتی از افراد جوان، مستعد و دارای قابلیت، رویکرد استفاده از نیروهای جوان، فاضل و انقلابی در سطح مدیریت در قوه قضاییه دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، حجت‌الاسلام محمد موحدی آزاد در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، اظهار کرد: شناسایی نیروهای فاضل و مستعد در سطح کشور و به ویژه در بین حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها آغاز شده و با تشکیل بانک شایستگان، قوه قضائیه در آینده دارای یک ظرفیت عظیم و بی مانند در سطوح مختلف خدمت و مدیریت است.

وی با اشاره به ابلاغ سند جدید تحول قوه قضائیه، افزود: هوشمندسازی و تسهیل ارائه خدمات، جلب رضایتمندی مردم، ایجاد زمینه‌هایی برای افزایش مشارکت مردم در امور مرتبط با دستگاه قضائی از طریق تقویت نهادهای سازشی از تأکیدات سند تحول قوه قضائیه است.

دادستان کشور گفت: تقویت نهادهای سازشی در روستاها، بخش‌ها، و شهرها و استفاده از مسیرهای حل اختلاف موضوعی است که ضرورت دارد و باید مورد اهتمام باشد.

موحدی آزاد به خلاء قانون در برخی از وظایف قوه قضائیه و تأکیدات سند تحول اشاره کرد و گفت: عدم وجود قانون مصرح در برخی از موضوعات اساسی باعث عملکرد سلیقه‌ای و ورود قوی و یا ضعیف در برخی از مقام‌های قضائی شده است.

وی تأکید کرد: پیگیری قانون نگاری در برخی از شمول مهم، همچون حقوق عامه، تأمین آزادی‌های مشروع و برخی از تأکیدات سند تحول قوه قضائیه در دستور کار است.

دادستان کل کشور با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف، گفت: راه حل برون رفت از مشکلات امروز جامعه، ایمان به شعار ما می‌توانیم است.

کد خبر 747699

دیگر خبرها

  • شفافیت در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • راه حل برون رفت از مشکلات کشور ایمان به شعار ما می‌توانیم است
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • ضرورت مشارکت جمعی برای رسیدن به تحول قضایی
  • مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند
  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان