Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، رافائلو سانیتسیو دا اوربینو ملقب به رافائل روز ششم آوریل ۱۵۲۰ در سن ۳۷ سالگی در رم از دنیا رفت و بسیاری از موزه‌های هنری در ایتالیا به مناسبت ۵۰۰ سالگی درگذشت او نمایشگاه‌های آثارش را برپا می‌کنند. گفته می‌شود بیماری رافائل که یک تب ساده و پس از آن سینه‌پهلو بود، فقط هشت روز طول کشید و پس از آن نقاش نامدار ناگهان چان سپرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی و مطالعه تاریخدانان دانشگاه میلان فرضیه‌های پیشین مربوط به دلایل مرگ رافائل را رد و ثابت کرد بیماری‌هایی چون مالاریا، حصبه یا سفلیس هیچ‌کدام عامل مرگ نبوده‌اند. به عقیده دانشمندان، خونریزی شدید که آن زمان به عنوان درمان برخی بیماری‌ها استفاده می‌شد، استاد ایتالیایی را بیش از اندازه ضعیف کرد و او که به سینه‌پهلو هم مبتلا شده بود، نتوانست درد و ضعف را تاب بیاورد و در اوج جوانی جان سپرد.

گرچه پزشکان در آن سال‌ها خون گرفتن را راهی برای درمان بیماران می‌دانستند اما معمولا از این روش برای درمان بیماری‌های مربوط به ریه استفاده نمی‌شد. از آنجا که رافائل درباره ریشه‌های بیماری و ضعف خود چندان به پزشکان توضیح نداده بود، آنها به اشتباه روشی را برایش تجویز کرد که در نهایت به مرگ رسید. در شرح دلایل مرگ رافائل صرفا به تب اشاره شده بود و برخی هم شایعه کرده بودند این نقاش سرشناس از بیماری‌های واگیر و عفونی جنسی جان خود را از دست داده است.

بر اساس آنچه در کتاب «زندگی هنرمندان» نوشته جورجو واساری (نقاش قرن ۱۶ ایتالیا و همدوره رافائل) آمده، نقاش و معمار دوره رنسانس یک تا دو هفته تب بسیار شدید و مداوم داشته و توان رافائل در این دوران چنان تحلیل رفته بود که حتی نتوانست وصیتنامه بنویسد.

کد خبر 531995 برچسب‌ها هنرهای تجسمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از در دست ساخت بودن هزار تخت بیمارستانی در سطح استان خبرداد و گفت: این واحدهای بیمارستانی ظرف امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های حوزه درمان اظهار داشت:در حوزه زیرساخت‌های آموزش پزشکی، ما توسعه دانشکده‌های پزشکی شرق و غرب استان در شهرستان‌های میناب و بندرلنگه را داریم. 

وی با اشاره به لزوم توسعه تخت های بیمارستانی افزود: در این حوزه کارهای خوبی صورت گرفته و در حال توسعه تخت های بیمارستانی در بندرعباس و سایر شهرستانها از جمله میناب هستیم و حدود هزار تخت بیمارستانی ظرف مدت سال جاری و سال آینده به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه بهداشتی 55 پروژه در دستور کار قرار دارد که در صورت تامین منابع آماده و در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت دفع پسماندهای بیمارستانی نیز اظهار داشت: در زمینه پسماندهای پزشکی در استان معاونت بهداشتی نظارت دارد و به 2 صورت انجام می گیرد در بخش دولتی و بیمارستان‌ها به وسیله دستگاه‌های پیشرفته این پسماند بی خطر می‌شود و حالت عفونی آنها از بین می‌رود.

جاودان گفت: در بخش خصوصی هم نظارت وجود دارد و بایستی مطب ها و درمانگاه‌ها با شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند قرارداد داشته باشند و برای دفع پسماندها باید مطابق مقررات عمل کنند.

وی ادامه داد: در صورتی که مطب یا درمانگاهی این اقدامات را انجام ندهد برخورد قانونی از طریق معاونت درمان و نظارت بر درمان صورت می گیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • افشای بیماری سرمربی معروف خارجی در ایران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!