Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون فرهنگی مجلس یازدهم گفت: اگر مردم نسبت به دستمزد بازیکن در باشگاه اطلاع نداشته باشند، تهمت‌ها و شایعات زیاد می‌شود. هرچه این تهمت‌ها و شایعات زیادتر شود، امنیت روانی جامعه به هم می‌ریزد و در این صورت مشکلات مختلفی در پی خواهد داشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ جواد نیک‌بین نماینده کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن و عضو فراکسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در رابطه با شفافیت در میزان درآمد و قرارداد ورزشکاران به خبرنگار برنا گفت: اگر قرار باشد ورزش کشورمان پیشرفت کند، اولا باید به سمت بومی گزینی برویم، یعنی وابستگی ما به مربی‌های داخلی زیادتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته باید از تجربه و تخصص مربیان خارجی هم استفاده کنیم اما هزینه اول را باید روی مربیان داخلی بگذاریم. نکته دوم اینکه دستمزد مربیان، فدراسیون، باشگاه‌ها و بازیکنان بدون استثناء باید شفاف باشد. قطعا اصل شفافیت فساد ستیز است یعنی هر چه در عرصه‌های مختلف شفافیت ایجاد کنیم، فساد در کشور قطعا کمتر خواهد شد. نه فقط دستمزد بازیکنان، باشگاه‌ها و مربیان بلکه حقوق مسئولین کشور نیز باید شفاف‌سازی شود.

او ادامه داد: اگر وارد بحث شفافیت در بخش حقوق و دستمزدها شدیم، حتما باید این نسبت به همه مسئولین و مدیران نظام باشد چون ما تا از مدیران حاکمیتی نظام، شفافیت را شروع نکنیم هیچ‌وقت در بخش شرکت‌ها و باشگاه‌های خصوصی کشور شفافیت ایجاد نمی‌شود. اگر شفافیت در ورزش داشته باشیم می‌توانیم از بازیکنان بیشتر و بهتری در باشگاه‌های مختلف استفاده کنیم. هم نارضایتی از بین می‌رود یا حداقل کمتر می‌شود. همچنین اگر مردم نسبت به دستمزد بازیکن در باشگاه اطلاع نداشته باشند، تهمت‌ها و شایعات زیاد می‌شود. هرچه این تهمت‌ها و شایعات زیادتر شود، امنیت روانی جامعه به هم می‌ریزد و در این صورت مشکلات مختلفی در پی خواهد داشت.

نیک‌بین در خصوص حذف مالیات شرکت‌هایی که در ورزش سرمایه‌گذاری کردند، اظهار داشت: نظام مالیاتی کشور به‌طور کلی باید تغییر کند. نظام مالیاتی در کشور اشتباه است و حداقل اشتباه اجرا می‌شود. شرکت‌ها یا افراد حقیقی و حقوقی که باید مالیات بدهند، مالیات پرداخت نمی‌کنند اما آن جاهایی که نباید مالیات بگیرند یا حداقل کم بگیرند، سفت و سخت مالیات‌هایشان را می‌گیرند که این اشتباه است. به‌عنوان مثال از تولیدکننده‌ها مالیات زیاد می‌گیریم اما از آن طرف شرکت‌های نفتی و وابسته به صاحبان زر و زور در کشور مالیات حداقلی می‌دهند.

نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد: برای شرکت‌های خصوصی که آورده ارز به کشور و ارز آوری دارند و باعث نشاط و شادابی عموم مردم می‌شوند، باید در نظام مالیاتی یک دستورالعمل خاص یا معافیت مالیاتی قرار داد تا بتوانند شفاف هم بازیکنان بهتری جذب کنند و هم از لحاظ اقتصادی برای آن‌ها تاثیر داشته باشد تا در باشگاه‌های ورزشی سرمایه‌گذاری کنند.

او در انتها اذعان داشت: نگاه درست به ورزش کشور، نگاه صنعتی است. ما باید به ورزش یک نگاه صنعتی داشته باشیم. گذشته از اینکه بعضی از رشته‌ها یک تفریح و ورزش همگانی هستند، اما برخی از ورزش‌ها یک صنعت است، یعنی خروج و ورود ارز به کشور دارند. ما باید به ورزش نگاه صنعتی داشته باشیم. 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شفافیت مجلس یازدهم صنعت ورزش درآمد ورزشکاران تهمت ها و شایعات داشته باشیم نگاه صنعتی باشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • چگونه کودکانی قد بلند داشته باشیم؟
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • رئیس باید همین امشب از توخل عذرخواهی کند!
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!