Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر سیدحجت اله علم الهدی در دیدار با دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهشگاه قوه قضاییه را بازوی علمی قوه قضاییه خواند وگفت: یکی از مهمترین ماموریت های نهادهای پژوهشی این است که بتوانند از ظرفیت های موجود در کشور از جمله دانشگاه ها به ویژه دانشگاه آزاد به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور برای کمک به علم، دانش و کاربردی کردن آن و احصا علمی مشکلات دستگاه مربوطه و ارائه راهکار استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قوه قضاییه نیز یکی از دستگاه های حاکمیتی است و یکی از مهمترین چالش های آموزش و پژوهش در کشور ما بوجود آمدن فاصله بین دانشگاه و دستگاه های اجرایی و حاکمیتی است و این فاصله در حوزه علوم انسانی بیشتر از سایر رشته ها مشهود است.

علم الهدی اضافه کرد: این در حالی است که رشته های علوم انسانی، نرم افزار اداره کشور هستند و امروز متاسفانه اداره کشور در فضای بسته دستگاه های اجرایی و حاکمیتی و به دور از فضای آکادمیک انجام می شود و یکی از چالش های رشته حقوق نیز فاصله داشتن قوه قضاییه با فضای دانشگاهی این رشته است.

وی ادامه داد: یکی از راه های حل علمی چالش های قوه قضاییه استفاده از ظرفیت بیرونی همچون ظرفیت دانشگاه هاست.

دکتر علم الهدی در این دیدار پیشنهاد کرد همان طور که در رشته های پزشکی در کنار دانشگاه های علوم پزشکی شاهد فعالیت بیمارستان های آموزشی هستیم، در رشته حقوق نیز در کنار هر دانشکده حقوق یک دادگاه آموزشی ایجاد شود.

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه ادامه داد: یکی از بسترها و زیرساخت های خوب در این حوزه در دانشگاه آزاد، مدرسه مهارتی حقوق است. با عملی شدن این پیشنهاد هم قوه قضاییه می تواند از ظرفیت اساتید و دانشجویان حقوق استفاده کند و هم اساتید و دانشجویان نخبه رشته حقوق، به صورت عملی می توانند با قوه قضاییه آشنا شوند.

وی تأکید کرد: اگر بتوان مانند بیمارستان های آموزشی، دادگاه های آموزشی ایجاد کرد، به ارتقای سطح علمی دانشگاه ها و برطرف کردن مشکلات دستگاه قضا کمک بزرگی می شود.

پژوهش‌ها برای اثرگذاری باید کاربردی شود

در ادامه این دیدار، سرگزی قاضی سابق دادگستری و نماینده مردم زابل در مجلس یازدهم گفت: پژوهش زمانی می تواند اثرگذار باشد که کاربردی شود و در غیر این صورت هر قدر هم پژوهش انجام دهیم، ثمره لازم را نخواهد داشت.

مشاور رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه افزود: در حال حاضر پژوهش های بسیاری در حوزه های مختلف وجود دارد که به حوزه کاربرد نرسیده است یا پژوهش انجام شده، متناسب با حوزه اجرا نیست.

وی ادامه داد: در حوزه قضایی به دلایل مختلف اعم از حجم بالای کار، قضات نتوانستد از پژوهش های مفصل صورت گرفته، بهره مند شوند لذا همکاری پژوهشگاه قوه قضاییه و دانشگاه آزاد می تواند به این نتیجه متتهی شود که چگونه پژوهش ها در اختیار قضات قرار گیرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: باید مراکز پژوهشی به جای آنکه خودشان به پژوهش بپردازند، از ظرفیت دانشگاه ها برای پژوهش استفاده کنند و امیدواریم با توجه به اتفاقات خوبی که در قوه قضاییه رخ داده، شاهد این مسئله در قوه قضاییه به ویژه در حوزه زندان ها باشیم زیرا در حوزه زندان و زندانبانی به پژوهش های کاربردی نیاز جدی وجود دارد و سازمان زندان ها می تواند نظام مسائل خود را برای پژوهش اعلام کند و حمایت لازم را نیز انجام دهد.

اعلام آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری ویژه با پژوهشگاه قوه قضاییه

محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزادی اسلامی نیز در این دیدارگفت: در دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم انسانی اتفاقات خوبی رخ داده است و تا به حوزه علوم انسانی به صورت تخصصی و با حساسیت نگاه نشود، عمق مشکلات مشخص نمی شود.

به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تا به امروز در سامانه پایش 130 هزار پایان نامه و رساله از مرحله «پروپوزال» عبور کرده و در حال حاضر رساله ها و پایان نامه هایی در دست بررسی و تحقیق وجود دارد که می تواند مورد استفاده پژوهشگاه قوه قضاییه و سیستم قضایی قرار گیرد.

طهرانی با بیان اینکه دانشگاه آزاد برای همکاری ویژه با پژوهشگاه قوه قضاییه آمادگی کامل دارد افزود: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از قضات هم در دانشگاه آزاد تدریس می کنند و هم اعضای هیات علمی هستند و همین مساله یکی از بسترهای خوب همکاری بین دانشگاه آزاد و قوه قضاییه است.

وی بیان کرد: پژوهش در کشور ما عمدتاً از نوع پژوهش تحصیلات تکمیلی است و پژوهش تحصیلات تکمیلی نیز قواعدی دارد و حمایت صرف مادی و دادن موضوع به دانشجویان در سال های گذشته نتوانسته این پژوهش‌ها را سیستمی کند. بر همین اساس در دانشگاه آزاد به منظور سیستماتیک کردن بحث پژوهش، یک برنامه جامع تعریف شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از بزرگترین رشته های دانشگاه آزاد اسلامی، رشته حقوق است و دانشگاه آزاد اسلامی این آمادگی را دارد تا با همکاری پژوهشگاه قوه قضاییه برای مدیریت کلان فضای آموزش و پژوهش در حوزه حقوق و قضا اعم از بهداشت قضایی وعملیات قضایی، مدل مناسبی را طراحی کند.

وی ادامه داد: بستر دانشگاه آزاد در سراسر کشور است و فقط بستر نخبگی خواص جامعه نیست و تمام کشور را در بر می گیرد و همین مساله می تواند موجب دربرگیری بالای تحقیقات انجام شده توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

طهرانچی به پیاده سازی نظام موضوعات پژوهشی در دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: در این نظام، چالش ها در حوزه های مختلف احصا شده است و این چالش ها به پژوهش منتهی می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حال حاضر 816 عضو هیات علمی، 79 هزار و 169 دانشجو در مقطع کارشناسی و 23 هزار و 663 دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته حقوق در دانشگاه آزاد مشغول فعالیت و تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه و نهادهای حاکمیتی و اجرایی باید دست شان را به سوی هم دراز کنند گفت: به عنوان کسانی که دغدغه حکمرانی عادل صالح را داریم، به سمت پژوهش های کاربردی بر اساس نظام مسائل و مشکلات پیش رفته ایم.

طهرانچی گفت: امروز بسیاری از محققان نیاز به حمایت مادی ندارند بلکه نیاز به حمایت های معنوی مانند دسترسی به آمار و اطلاعات دارند. در حال حاضر بیش از آنکه به نظام موضوعات نیاز داشته باشیم به ایجاد نظام پژوهشی سیستمی نیاز داریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آماری از پژوهش‌های در حال انجام در ارتباط با ویروس کرونا ارائه کرد و گفت: به عنوان مثال طبق آخرین آمار، بالغ بر 99 پایان نامه در ارتباط با موضوع کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی در دست بررسی است که از این تعداد بیش از 20 مورد به بررسی ویروس کرونا از منظر حقوقی اختصاص دارد.

وی درباره مدرسه مهارتی حقوق نیز گفت: در حال توسعه این مدرسه در استان‌ها هستیم و از ایده شما نیز استقبال می کنیم زیرا ایجاد یک جایگاه رسمی برای حضور دانشجویان در دادگاه ها و محاکم می تواند نتایج مثبتی داشته باشد.

طهرانچی افزود: در مدرسه مهارتی حقوق یک مجتمع قضایی را به صورت کامل شبیه سازی کردیم و معتقدیم در هر استان باید یک مجتمع قضایی مجازی داشته باشیم تا دانشجویان به صورت عملی یک پرونده را از ابتدا تا انتها بازخوانی کنند و در توسعه این امر نیز پژوهشکاه قوه قضاییه می تواند کمک حال دانشگاه آزاد باشد.

سرفصل های پژوهشی باید بر اساس نیازهای کشور تعیین شود

حجت الاسلام خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد نیز در این جلسهگفت: پژوهشگاه قوه قضاییه و دانشگاه آزاد اسلامی می توانند تعامل دو سویه موثر داشته باشند. یکی از حوزه های همکاری بین دو نهاد، بهره گیری از سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد است و پژوهشگاه قوه قضاییه می تواند نظام موضوعات خود را برای حمایت از پایان نامه ها وارد این سامانه کند.

وی ادامه داد: همچنین معاونت علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی برنامه هایی را تحت عنوان کرسی های نظریه پردازی و علمی طراحی کرده که می توان کرسی های مربوط به تحقیقات و پژوهش های انجام شده در پژوهشگاه قوه قضاییه را برگزار کرد تا این پژوهش ها در معرض نقد اساتید و دانشجویان حقوق قرار گیرد.

معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروز دانشگاه آزاد در حال سوق به سمت یک دانشگاه علمی، آموزشی و پژوهشی واقعی است افزود: یکی دیگر از حوزه های همکاری بین دو نهاد می تواند، ارائه سرفصل های درست آموزشی باشد تا آموزش‌های انجام شده در رشته حقوق بتواند مسائل جامعه را حل کند.

خسروپناه گفت: این تعامل دو سویه می تواند به دانشگاه آزاد کمک کند تا سرفصل های آموزشی و دروس خود را بر اساس نیازهای نظام حقوقی کشور تغییر دهد و اصلاح کند.

وی تأکید کرد: بحث کلیدی تر این است که چگونه مباحث پژوهشی وارد سیستم تقنین شود تا شاهد اصلاح ساختارها باشیم و این کار جز با اصلاح ساختارهای آموزشی و پژوهشی ممکن نیست.

این مقام مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: فارغ از مدرسه مهارت، اگر دانشجویان رشته حقوق بتوانند در دادگاه ها نیز حضور یابند، بسیار مفید خواهد بود که باید روش های اجرای آن مورد مطالعه قرار گیرد.

نیاز جدی به پژوهش های حقوقی در حوزه فناوری های نوین

محمد علی اکبری، رئیس دبیرخانه طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسهگفت: امروز در بحث های حقوقی مرتبط با فناوری های نوین، نیازمند پژوهش های جدی هستیم زیرا جرم هایی در بستر فناوری های نوین اتفاق می افتد که ناشناخته است و تا کنون نیز از منظر حقوقی به این موضوعات نگاه نشده است.

وی گفت: در این حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی متخصصان بسیار خوبی وجود دارد که می تواند کمک حال پژوهشگاه قوه قضاییه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شرکت های دانش بنیان نیز در مباحث حقوقی مشکلات زیادی دارند که راهکارهای مشخصی وجود ندارد و باید در این حوزه پژوهش و تحقیق صورت گیرد.

پیشنهاد اضافه شدن دو واحد درسی جدید در رشته حقوق دانشگاه آزاد

احمد حیدری معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در پایان این نشست با اشاره به ظرفیت های موجود در دانشگاه آزاد و قوه قضاییه گفت: اگر این ظرفیت های موجود در دو نهاد به خوبی شناسایی شود، به طور قطع زمینه همکاری های خوبی به ویژه در حوزه پژوهش وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به پیشنهاد ایجاد واحدهای درسی «کارورزی حقوقی» و «نقد و بررسی آرای قضایی» در رشته حقوق دانشگاه آزاد گفت: تمام دادستان ها در استان ها و شهرستان ها، می توانند مسئول آموزش همین دو واحد باشند. از طرف دیگر همه دادستان هایی که مدرک دکترا و ارشد دارند می توانند در دانشگاه آزاد به عنوان استاد راهنما در تدوین پایان نامه فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: هیچ دانشگاهی در کشور مانند دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد که در کل کشور فراگیر باشد و این ظرفیت بسیار خوبی در انجام کارهای پژوهشی است.

محمودرضا کریمی مدیر روابط عمومی و اموربین‌الملل پژوهشگاه قوه قضاییه نیز در این جلسهگفت: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت‌های بالقوه‌ای در رسانه همچون ایسکانیوز، آنا و روزنامه فرهیختگان دارد وهمین ظرفیت می‌تواند زمینه همکاری مطلوبی بین پژوهشگاه قوه قضاییه و دانشگاه آزاد باشد.

وی همچنین به بهره‌گیری از اساتید ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای استفاده از ظرفیت‌های آنها با توجه ضرورت آموزش اصحاب رسانه اشاره کرد و گفت: این همکاری می‌تواند همچنین در حوزه حمایت از پایان نامه‌های مرتبط با اصلاح قانون مطبوعات، قانون فضای مجازی و مباحث تحلیلی حوزه حقوق رسانه باشد.

مدیر روابط عمومی پژوهشگاه قوه قضاییه در ادامه پیشنهاد کرد از ظرفیت‌های دو طرف برای برگزاری سمینارها و نشست‌های تخصصی مشترک به منظور ارتقاء سطح دانش دانشجویان و کاربردی کردن دروس رشته حقوق با محوریت مسائل روز و با حضور اساتید دانشگاه آزاد و قضات استفاده شود.

کریمی همچنین پیشنهاد داد با همکاری پژوهشگاه قوه قضاییه و دانشگاه آزاد اسلامی یک شرکت دانش‌بنیان تحلیل داده با رویکرد بلند مدت و با هدف شناسایی و احصا چالش‌ها تشکیل شود.

وی افزود: با توجه به مرکز آموزشی موجود در پژوهشگاه قوه قضاییه، می‌توان علاوه بر برگزاری آموزش‌های کاربردی ضمن تحصیل برای دانشجویان، بازدید‌هایی را نیز از بخش‌های مختلف دستگاه قضا همچون پزشکی قانونی و دیوان عالی کشور برقرار کرد.

انتهای پیام/

20 / 20 سید حجت اله علم الهدی دیدار با دکتر طهرانچی ایجاد دادگاه‌های آموزشی دانشکده‌های حقوق رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه رئیس دانشگاه آزاداسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دیدار با دکتر طهرانچی دانشکده های حقوق رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه رئیس دانشگاه آزاداسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی رشته حقوق علوم انسانی حال حاضر پایان نامه دانشگاه ها قرار گیرد علم الهدی انجام شده دادگاه ها پژوهش ها حوزه ها رشته ها نامه ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۸۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه