Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سعید مصباح گفت: تعاملات زیادی میان اداره آموزش فنی و حرفه ای با فعالان صنعت معدن تجارت و نظام مهندسی ساختمان شکل گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، امیر سعید مصباح پیش از ظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد با بیان اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه به فرهنگ کار و مهارت آموزی است، گفت: چالش‌های اقتصادی و مسائل معیشتی ناشی از تحریم‌های ظالمانه و همچنین اثرگذاری شیوع بیماری کرونا بر اقتصاد لزوم توجه به این فرهنگ را بیشتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری جهش تولید نام گرفته است در مجموعه آموزشی فنی حرفه‌ای قطعا جهش مهارت آموزشی بخشی از اجرایی شدن شعار سال است و گفتمان مهارت و مهارت آموزی باید در جامعه جاری باشد و به سمتی برود که جایگاه خود را پیدا کند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد عنوان کرد: فنی و حرفه‌ای اهدافی را دنبال می‌کند که بتواند نگاه جامعه را به سمت مهارت تغییردهد که انجام فعالیت‌ها و آموزش‌های فنی و حرفه ای مطابق با نیازهای بازار کار  و برنامه‌ریزی برای آینده از این گونه اقدامات است.

مصباح افزود: اصناف، صنایع و معادن بهتر می‌توانند تشخیص دهند که نیروی کار چه خصوصیاتی باید داشته باشد به همین دلیل تعاملات زیادی با فعالان صنعت معدن تجارت و نظام مهندسی ساختمان شکل گرفته که همکاری خوبی نیز از سوی این ارگان‌ها وجود داشته است.

وی گفت: نظام مهندسی ساختمان مقرر شده که برای فعالان حوزه برق ساختمان دوره کوتاه آموزشی برگزار کند و بعد ازموفقیت در این دوره، در دوره تخصصی شرکت داده شوند، همچنین در حوزه اتاق تعاون همکاری با فنی حرفه ای شروع شده است و مقرر شده تعاونی‌های نساجی در ارتقای مهارت آموزی در حوزه بافت و نساجی سنتی استان یزد و رفع چالش در حوزه صنایع دستی سنتی و صنعتی استان همکاری لازم را داشته باشند.

مصباح افزود: در حوزه معدن خیز استان یزد با محوریت بافق و بهاباد نیز با مجموعه مدیریت معادن شهرستان بافق تعاملاتی داشتیم که نوید بخش همکاری برای ایجاد اولین مرکز تخصصی صنایع معدنی ایران با محوریت شهرستان بافق است و در شهرستان میبد نیز به عنوان قلب سفال ایران، اولین مرکز تخصصی صنایع سفال، سرامیک و کاشی در دو طبقه تجهیز شده است که فعالیت خود را به صورت محدود آغاز کرده و با افتتاح رسمی فعالیت اصلی خود را آغاز می‌کند.

وی اضافه کرد: در این مرکز آموزش تولید صنایع کاشی و سرامیک برای ارتقای نیروهای کار، تولید سفال و سرامیک به روش‌های مختلف، طراحی، نقاشی و میناکاری بر روی سفال برای ایجاد ارزش افزوده، طراحی سفال و استفاده از نرم افزارهای آموزشی در این زمینه، بسته بندی، بازاریابی و همه مواردی که موجب افزایش شایستگی نیروهای این حوزه است ارائه می‌شود.

مصباح با اشاره به اقداماتی که فنی و حرفه ای در حوزه آینده نگری انجام داده است، گفت: با حمایت خوبی که از سوی شورای شهر یزد صورت گرفت در شورای شهر مصوب شد که بخشی از کارخانه جنوب به ایجاد اولین پارک مهارت آموزی کودکان و نوجوانان کشور در یزد تبدیل شود، با جلسه‌ای که با شهرداری یزد برگزار شد مقرر شد این پارک با محوریت شهرداری ایجاد و توسط فنی و حرفه‌ای تجهیز شود و به زودی این پارک پذیرای کودکان و نوجوانان 4 تا 15 ساله  خواهد بود

وی ادامه داد: با ایجاد این پارک کودک یا نوجوان به اتفاق والدین و یا از طریق مدارس با رعایت پروتکل‌ها بهداشتی حضور پیدا می‌کند و در اولین مرحله استعدایابی برای ووی انجام می‌گیرد و با توافق خودشان به سمت دپارتمانی که استعداد دارد هدایت می‌شود. 8 دپارتمان در این پارک پیش بینی شده که به آموزش بیش از 50 حرفه می‌پردازد که هر کس بسته به استعداد، قابلیت جسمی و ارتقای آن در حرفه مورد نظر هدایت می‌شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد تصریح کرد: با اعلام آمادگی و علاقمندی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و مدیر کل امور بانوان استانداری یزد طرح مادران کارآفرین پرور را میخواهیم اجرا کنیم و با توجه به نقشی که مادران در شکل گیری شخصیت فرزندان دارند به صورت حضوری و همچنین در بستر فضای مجازی بانوان علاقمند استان یزد با مفاهیم پایه کارآفرینی آشنا می‌شوند تا استعدادهای نهفته فرزندان را شناسایی و به درستی پرورش دهند و در ادامه بانوان علاقممندان این حوزه به دوره‌های تکمیلی دعوت می‌شوند تا زمینه ساز رشد کارآفرینان در استان باشیم.

مصباح در خصوص برنامه‌های هفته ملی مهارت گفت: برنامه‌های این هفته با توجه به شیوع کرونا بیشتر غیر حضوری و در بستر فضای مجازی برگزار می‌شود و تلاش برای ایجاد و گسترش فرهنگ مهارت آموزی است و بهبود زیر ساخت‌ها برای برگزاری مسابقه ملی مهارت در حال انجام است.

وی ادامه داد: استان یزد  در حوزه صنعت ساختمان از امسال به عنوان میزبان مسابقات ملی مهارت این حوزه انتخاب شده است که این مسابقات در آبان ماه یا آذرماه بنا به شرایط کشور برگزار خواهد شد، و همزمان ثبت نام مسابقه ملی مهارت برای شهرستان‌ تا 10 مردادماه استمرار دارد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فنی و حرفه ای مهارت آموزی ملی مهارت استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۹۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان

سفیر حکومت طالبان در پکن اظهار داشت چینی‌ها خواستار افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه معادن افغانستان هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بلال کریمی» سفیر حکومت افغانستان در پکن در دیدار با «شهاب‌الدین دلاور» وزیر معادن این کشور در مورد مسائل مختلف به‌ویژه قراردادهای معادن گفتگو کرد.

دلاور با اشاره به قراردادهای مس عینک، حوزه نفتی آمو، «طلا سمتی» در تخار و مس عینک دوم گفت: شرایط سرمایه‌گذاری در بخش صنایع استخراجی افغانستان واضح است، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را مساعد کرده‌ایم که یکی از شرایط مهم آن فرآوری صد درصد  در داخل این کشور است.

وی افزود: تمام سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی می‌توانند در عرصه منابع معدنی افغانستان سرمایه‌گذارای کنند.

در این دیدار کریمی نیز با اشاره به دیدارهایش با سران شرکت‌های قراردادی حوزه نفتی آمو و مس عینک در چین گفت سرمایه‌گذاران چینی خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش معادن افغانستان هستند.

ابراز آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستانیادداشت| جایگاه معادن افغانستان در منظومۀ تجارت خارجی چیننقش چین در رونق پالایشگاه‌های خصوصی نفت در شمال افغانستان

پیش از این وزارت معادن افغانستان از آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در معادن «لیتیوم» افغانستان خبر داده بود.

چین یکی از کشورهایی است که برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان به صورت عملی ورود پیدا کرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اعلام همکاری قزاقستان در بخش معادن با افغانستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟