Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@01:47:11 GMT

ابطال مجوز ۹۰۰ صیاد در منطقه گمیشان

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۰۵۳۴

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، نبی الله خون میرزایی رئیس سازمان شیلات کشور در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه راه‌اندازی مرکز تولید و تکثیر ماهیان دریایی در مناطق ساحلی اظهار کرد: با آغاز برنامه‌های اجرایی نظام جمهوری اسلامی از سال ۵۸ تا پایان سال ۱۳۹۸ محصولات شیلاتی از ۳۲ هزار تومان به یک میلیون و ۳۸۰ هزار تومان افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه این دستاورد از تجربیات گذشته نیست اگر هم تجربه وجود داشت از قدم‌های نخستین بود، گفت: در سال ۹۸ تولیدات شیلات کشور از تکلیف سالن فراتر رفت و امیدوار هستیم تا پایان برنامه ششم بتوانیم بیشتر از تکلیف تولید کنیم.

خون میرزایی گفت: ضرورت اصلاح رویکرد و توسعه دریا محور، توسعه مناطق کم‌برخوردار، ضرورت ضریب امنیت غذایی و... از برنامه‌های جدید تدوین شده در سازمان شیلات است.

او با بیان اینکه بخشی از تکالیف انجام شده از سوی سازمان شیلات از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی شده است، افزود: تا سال ۱۴۰۰، ۲۰۰ هزار تن و تا سال ۱۴۰۴، ۴۰۰ هزار تن افزایش تولیدات خواهیم داشت.

خون میرزایی ادامه داد: سال گذشته در منطقه گمیشان ۹۰۰ صیاد تعدیل شدند و مجوز صیادی آن‌ها باطل شد، اما با این تفاهم‌نامه امیدوار هستیم خلا‌های موجود در زمینه اشتغال را برای آن‌ها رفع کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۰۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی