Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۲۵۰ هزار خانوار زن سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند، گفت: سازمان بهزیستی موظف است سالانه حداقل ۱۰ درصد از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش خود را توانمند کرده و از سیستم حمایتی خارج کند که این امر تاکنون تحقق یافته است.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ فاطمه عباسی گفت: این زنان سرپرست خانوار پس از توانمندسازی و خارج شدن از چرخه حمایتی رها نمی شوند بلکه از سوی کلینیک های مددکاری به مدت ۵ تا ۶ ماه رصد می شوند تا اگر دچار مشکل شوند بتوانند دوباره کار خود را از نو شروع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: این رصد ازسوی کلینیک‌های مددکاری به این علت است تا در روند توانمندسازی زنان مشکلی ایجاد نشود.

مدیر کل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور درباره برنامه های معیشتی سازمان بهزیستی کشور برای زنان سرپرست خانوار گفت: این برنامه های معیشتی شامل مستمری، تامین بخشی از هزینه تحصیل دانش آموزان، پرداخت شهریه دانشجویان، تامین ودیعه مسکن، کمک هزینه لوازم ضروری و هزینه فرانشیز بخشی از درمان است.

عباسی تاکید کرد: بیشتر هدف برنامه معیشتی سازمان بهزیستی کشور برای زنان سرپرست خانوار، توانمندسازی است. به ویژه با توجه به اینکه امسال سال جهش تولید نامگذاری شده است تلاش ما بر این است که برنامه هارا به سمت توانمندسازی ببریم.  

او ادامه داد: هدف از اجرای برنامه های توانمندسازی این است تا زنان سرپرست خانوار از چرخه حمایت های دولتی خارج شوند و از بُعد دیگر هنگامی که زن سرپرست خانوار خودش توانمند می شود اعتماد به نفس او او بالا می رود و موجب افزایش میزان سلامت روحی او  می‌شود.

منبع: ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی زنان سرپرست خانوار پوشش بهزیستی سازمان بهزیستی کشور زنان سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سفر مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با برگزاری مراسمی در حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

این مراسم به صورت نمادین چند فقره از قراردادهای واگذاری این قطعات مسکونی در شهر جدید سهند اهدا شد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حاشیۀ آئین واگذاری این زمین‌ها گفت: طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته، پس از انجام فرایند اداری، در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ دیگر نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.

علی اکبر سلمانی با اشاره به مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، افزود: این مصوبه مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونیِ ۷ هزار نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه است.

وی یادآوری کرد: حدود ۲ هزار ۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از پنج هزار و ۵۰۰ ایثارگرِ دیگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در استان هستند.

سلمانی یادآوری کرد: در سال‌های گذشته نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شده اند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعۀ وزارت راه و شهرسازی در استان، تأمین مسکن همۀ ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون، تکلیف تأمین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 6089363

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد