Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویژه برنامه‌های مختلفی به مناسبت فرا رسیدن مناسبت‌های ذی الحجه به ویژه اعیاد قربان و غدیر در سیمای مراکز تولید و پخش می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، به مناسبت فرا رسیدن مناسبت‌های مختلف ماه ذی الحجه به ویژه اعیاد قربان و غدیر و روز عرفه، برنامه‌های گوناگونی در سیمای مراکز تولید و پخش می‌شود یا به صورت زنده روی آنتن می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس سرفصل‌های محتوایی برنامه‌های سیمای مراکز به مناسبت عید قربان و روز عرفه شامل تاکید بر کمک مومنانه و به روزرسانی سنت پسندیده قربانی، تبیین دینداری و تاکید بر دوری از امیال نفسانی، تاکید بر نقش محوری مساجد و حضور فرهنگ مساجد در فضای مجازی، تبیین فرهنگ ایثار با توجه به شرایط شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور خواهد بود.

بر این اساس ویژه برنامه‌های این روز در مراکز مختلف با در نظر گرفتن مواردی همچون استفاده از فراز ابتدایی دعای شریف جامعه کبیره در برنامه‌ها توسط مجریان، تقدیر از زحمت‌کشان و ایثارگران جامعه پزشکی کشور با حضور در برنامه یا ارتباط تصویری با کادر درمان در بیمارستان‌ها، انعکاس کمک‌های مومنانه در برنامه و تقدیر از ایثارگران اقتصادی، تاکید بر خاطرات حجاج به خصوص فاجعه منا، دعوت از کارآفرینان بومی به صورت حضوری یا اینترنتی، شعرخوانی آیینی، مسابقه پیامکی و انعکاس فعالیت‌هایی که در فضای مجازی با رویکرد کمک مومنانه انجام می‌شوند، روی آنتن می‌روند.

علاوه بر این تولید بسته‌های معارفی با تاکید بر نقش ولایت‌مداری و مسائل اخلاقی، تولید ویژه برنامه‌هایی با موضوع سینما و معنویت و تولید برنامه‌های شاد و مفرح در دستور کار قرار دارند.

با توجه به اهمیت شهرهای مذهبی کشور یعنی قم، مشهد و شیراز، مقرر شده است صدا و سیمای این مراکز لوکیشن‌هایی با قابلیت‌های بصری بالا در مکان‌های مختلف حرم‌های مطهر جهت اجرای ویژه برنامه‌های زنده اختصاص دهند و آمادگی ارتباط با سایر مراکز و یا با چند مرکز در آن واحد را داشته باشند.

پخش زنده قرائت دعای عرفه از ۳۳ مرکز استانی

پخش زنده دعای پر فیض عرفه، اولویت کاری سیمای مراکز است که با توجه به شرایط حال حاضر و شیوع بیماری کرونا، عمدتا بدون حضور جمعیت خواهد بود، به همین دلیل پخش زنده مراسم مذکور، به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های سیمای مراکز در نظر گرفته شده است.

غدیر در سیمای مراکز

سرفصل‌های محتوایی عید غدیر هم در سیمای استان‌ها شامل غدیر الگوی وحدت و همدلی امت اسلامی، ولایت فقیه استمرار غدیر و مبین نقش رهبری در نظام اسلامی در عصر غیبت، بازخوانی غدیر در ادبیات فارسی، استکبارستیزی، بهره گرفتن از آیات و روایات در مباحث برنامه‌های شامگاهی شب و برنامه‌های روز عید و بهره گرفتن از کتاب شریف نهج البلاغه در برنامه‌ها خواهد بود.

این برنامه‌ها با محوریت تشریح و تبیین آیه اکمال دین روی آنتن می‌روند و شامل تولید برنامه‌های معارفی با تاکید بر مفهوم ولایت و ولایتمداری، حضور کارشناسان مذهبی در برنامه‌های مراکز و طرح مسئله امامت و ولایت با زبانی کودکانه و شیرین در برنامه‌های روتین کودک و نوجوان مراکز خواهد بود همچنین مقرر شده است برنامه‌های عید قربان تا شامگاه روز عید غدیر تداوم داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماه ذی الحجه غدیر و روز عرفه سیمای مراکز تولید ویژه برنامه برنامه ها سیمای مراکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعیاد یهودی؛ بهانه‌ای برای خشونت و تشدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در قدس

صهیونیست‌ها در حالی این روزها به بهانه عید یهودی «پسح» در حال هتک حرمت مسجدالاقصی هستند که مقامات محلی فلسطین تاکید کرده‌اند اعیاد یهودیان به ویژه عید پسح به مناسبتی برای خشونت علیه فلسطینی‌ها و تلاش برای تشدید شهرک‌سازی در قدس اشغالی و همچنین تغییر واقعیت مسجدالاقصی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر «سعید یقین» معاون وزیر امور قدس در این باره به «العربی الجدید» اعلام کرد: «نه تاریخ باستان و نه تاریخ معاصر شاهد سوء استفاده از دین برای اعمال خشونت علیه مردمان تحت حاکمیت استعمار، مانند کاری که اسرائیل انجام می‌دهد، نبوده است. این اعیاد یهودی، اعم از مذهبی و رسمی، آسیب‌های سازمان یافته و برنامه ریزی شده‌ای به قدس به طور کلی  فلسطین وارد می‌کند.»

وی گفت: هدف از این خشونت مذهبی آرام کردن فلسطینی‌ها در قدس و پذیرش چهره یهودی برای این شهر مقدس است و اشغالگران می‌خواهند این هویت جعلی را به زور بر شهر تحمیل کنند.

یقین افزود: اسرائیل در سطح کابینه، احزاب، انجمن‌های مذهبی و شرکت‌های شهرک سازی درصدد تغییر هویت قدس به عنوان پایتخت خود است، بنابراین از اعیاد یهودیان برای حذف فلسطینی‌ها سوء استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: برجسته‌ترین کاری که انجمن‌های شهرک سازی انجام داده‌اند، تلاش مستمر آنها برای تشدید تهاجمات به مسجدالاقصی است که تحت حمایت نیروهای اشغالگر اسرائیل انجام می‌شود. از آغاز تعطیلات عید پسح یهودیان در سه‌شنبه گذشته، حدود سه هزار شهرک نشین به صحن‌های مسجدالاقصی یورش بردند و نگهبانان مسجد مبارک الاقصی و فعالان، چندین تلاش شهرک‌نشینان را برای آوردن حیوانات به الاقصی به منظور قربانی کردن ناکام گذاشتند. پلیس رژیم اشغالگر مدعی است که تعدادی از آنها را دستگیر کرده است، اما آنچه در میدان اتفاق می‌افتد این است که نیروهای اشغالگر از شهرک نشینان محافظت می‌کنند.

«عمر الکسوانی» مدیر مسجدالاقصی نیز در این باره به العربی الجدید اعلام کرد: در ایام تعطیلات یهودیان، اشغالگران به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید با زور هستند و نیروهای پلیس نیز از اقدامات جنجالی و تحریک کننده آنها حمایت می‌کنند و نمازگزاران فلسطینی را مورد تعرض و ضرب و شتم قرار می‌دهند.

وی افزود: در کنار این محدودیت‌ها، نیروهای اشغالگر به ضرب و شتم، بازداشت و تبعید از مسجدالاقصی و محله قدیمی قدس همزمان با حملات شهرک‌نشینان به فلسطینی‌ها می‌پردازند.

الکسوانی ادامه داد: حملات و ضرب و شتم انجام شده توسط پلیس رژیم اشغالگر به یک اتفاق روزمره تبدیل شده است و آنها روزانه تلاش می‌کنند تا نمازگزاران و کارگران اداره اوقاف اسلامی را از مسجدالاقصی بیرون کنند. این حملات اخیراً در ایام تعطیلات اعیاد یهودی، به ویژه توسط شهرک‌نشینان افراطی که از مناسبت‌های مذهبی برای محاصره مسجدالاقصی استفاده می‌کنند، تشدید شده است.

طبق گفته الکسوانی، تخلفات شهرک نشینان به اشغال مسجدالاقصی وجه قانونی نمی‌دهد؛ چراکه آنچه در آن و آنچه در زیر آن و اطراف آن است، ملک خصوصی مسلمانان است. علی‌رغم همه تلاش‌ها برای تخلیه مسجدالاقصی و سوء استفاده از اعیاد یهودی برای تحمیل تقسیم زمانی و مکانی به آن، اما این معادله‌ای که اشغالگران روی آن شرط بندی می‌کنند با شکست مواجه می‌شود.

این مقام فلسطینی همچنین گفت: شهرک‌نشینان به دنبال تحمیل معادله «خشونت» به عنوان عنوانی برای مرحله بعدی هستند، اما اگر حمایت پلیس از آنها نباشد، نمی‌توانند آن را عملی کنند.

وی همچنین اضافه کرد: اگرچه بیم گسترش تجاوزات شهرک نشینان با تهدید به ذبح قربانی در صحن‌های مسجدالاقصی وجود دارد، اما به دلیل مقاومت فلسطینی‌ها در داخل مسجد، آنها از اجرای این تهدیدات عقب نشینی می‌کنند.

 الکسوانی همچنین می‌گوید: این اقدامات اشغالگران تنها باعث افزایش اصرار فلسطینی‌ها برای حضور در داخل مسجد الاقصی و از بین بردن نقشه‌های اشغالگران و شهرک نشینان افراطی آن می‌شود.

«عبدالسلام عواد» محقق در امور قدس و اماکن مقدس به العربی الجدید گفت: هدف واقعی اشغالگران آسیب رساندن به مسجدالاقصی و در نهایت تخریب آن به منظور برپایی «معبد کذایی» یهودیان است.

شهرک‌نشینان و انجمن‌های شهرک سازی ایده ایجاد معبد ادعایی را ترویج می‌کنند و چندین سال است که در تلاش برای تحمیل تقسیم زمانی و مکانی در مسجدالاقصی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • اعیاد یهودی؛ بهانه‌ای برای خشونت و تشدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در قدس
  • برپایی جشن «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی هشتم اردیبهشت
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه