Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره ملی عکس مهرستان گفت: دومین جشنواره ملی عکس مهرستان با موضوع «خانواده ایرانی» برگزار شده و حدود ۳ هزار و ۸۱۶ اثر از ۴۳۵ عکاس و از ۲۹ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدعلی طیب‌نیا ظهر امروز در نشست خبری دومین جشنواره ملی عکس مهرستان اظهار کرد: جشنواره ملی عکس مهرستان یکی از اقدامات پردیس هنری مهرستان است که تا به حال تولیداتی در حوزه‌های فیلم‌های کوتاه، نماهنگ، موسیقی و عکس داشته است، موضوعات و مخاطبی که برای آثار این جشنواره در نظر گرفته شده متناسب با نیازهای خانواده و نوجوانان تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر جشنواره ملی عکس مهرستان افزود: نوجوانان حتی میان خانواده قشر محجوری هستند و شناخت دقیقی از آن‌ها وجود ندارد بنابراین کار کردن برای آن‌ها بسیار مورد نیاز است و هنرمندان و دغدغه‌مندان باید به طور جدی در این عرصه وارد شوند و کار کنند.

وی در ادامه توضیح داد: جرقه جشنواره ملی عکس مهرستان سال گذشته در زمانی خورده شد که به دنبال پیدا کردن محتوا برای روز نوجوان بودیم، خروجی آثار برای عبارت «نوجوان ایرانی» معرف نوجوانان ایرانی نبود، در همین راستا به نتیجه رسیدیم که این عرصه نیاز به کار جدی دارد.

طیب‌نیا با اشاره به برگزاری دومین جشنواره ملی عکس مهرستان با موضوع خانواده ایرانی در توضیح اهداف این جشنواره گفت: جریان‌سازی و ترویج پرداختن به مسائل و چالش‌های خانواده، احیای فرهنگ دستیابی به خانواده‌های پرجمعیت به عنوان نماد هویت و سنت فراموش شده ایرانی، ترویج فرهنگ اعتماد بیشتر به خانواده‌ها برای حل مسائل بنیادی جامعه، الگوسازی مناسب با استفاده از ظرفیت آثار هنری جهت دستیابی به سبک زندگی ایرانی اسلامی، الگوسازی مناسب برای شادی و نشاط خانواده‌های ایرانی با توجه به سختی‌ها و مشکلات زندگی مدرن، ترویج همدلی بین اعضای خانواده‌ها برای حمایت از یکدیگر جهت برون‌رفت از معضلات، ایجاد انگیزه در راستای حرکت در مسیر رشد جمعیت، تعالی درون‌زا و تحکیم خانواده‌های ایرانی و بازنمایی ویژگی‌های خانواده ایرانی با استفاده از ظرفیت آثار هنری اهداف برگزاری این رویداد فرهنگی بوده است.

دبیر جشنواره ملی عکس مهرستان با اشاره به ارسال حدود ۳ هزار و ۸۱۶ اثر از ۴۳۵ عکاس و از ۲۹ استان کشور، مطرح کرد: تعداد آثار دریافتی در بخش تک عکس حرفه‌ای ۲ هزار و ۳۳۱ اثر از ۳۲۱ عکاس، تعداد آثار دریافتی در بخش مجموعه عکس ۶۶۱ اثر از ۷۹ عکاس و تعداد آثار دریافتی در بخش موبایلی ۸۲۴ عکس از ۱۴۶ عکاس بوده است.

وی با اشاره به اینکه ناصر محمدی، محسن کابلی و امیرحسین کمالی داوری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره را به عهده داشتند، بیان کرد: پس از داوری چندمرحله‌ای آثار تعداد ۴۸ اثر از ۳۹ عکاس در بخش تک عکس، ۴ مجموعه از ۴ عکاس و ۹ اثر موبایلی از ۸ عکاس انتخاب شده و به نمایشگاه جشنواره ملی عکس مهرستان راه یافتند.

طیب‌نیا در ادامه به معرفی رتبه‌های برتر جشنواره پرداخت و ابراز کرد: در حوزه مجموعه عکس در حوزه تقدیر داوران ژاله بهرامی و در حوزه موبایلی هم محمد آهنگر، داوود کهن ترابی، بتول فروتن، سلیمان گلی و علی اصغر یوسفی برگزیده شدند.

انتهای پیام/۶۳۰۸۸/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: طیب نیا اصفهان جشنواره ملی عکس مهرستان خانواده ایرانی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد

مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه‌های ‌علمیه، در راستای مأموریت اصلی خود در فراهم‌سازی گفتمانی فعال در شبهه‌پژوهی و پاسخگویی به‌روز، دقیق و مؤثر و همچنین ایجاد زمینه مناسب هم‌افزایی تجارب و اطلاعات علمی، ایده پردازی، اثربخشی و فرهنگ گستری رصد و پاسخ به شبهات دینی، سومین جشنواره پاسخ برتر را با هدف تکریم و تقدیر از فعالان و پیشگامان در عرصه پاسخگویی به شبهات دینی و حمایت حمایت مالی و معنوی از آثار برتر برگزار می‌کند.

موضوع جشنواره:

تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی به همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان است.

قالب‌های جشنواره:

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه، ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان، چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی، تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی، بین‌الملل و بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات می باشد.

معیارهای انتخاب اثر در این جشنواره:

پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا، استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی و ارائه الگوهای صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار:

آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱، عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی.

علاقه مندان می‌نوانند تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره به نشانی https://jpb.pasokh.org/ ارسال کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۹۰۷۶۷۰۸۹۱ تماس بگیرند.

گفتنی است، اختتامیه سومین جشنواره «پاسخ برتر» پاییز ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج پایان یافت
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است