Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:23:25 GMT

سهم اندک داروی اثربخش درمان کرونا برای مازندران

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۰۶۶۳

سهم اندک داروی اثربخش درمان کرونا برای مازندران

ایسنا/مازندران معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه، داروی امام کاظم (ع) و از این دست داروها بر بیماری کووید 19، اثرگذار نبوده و مورد تایید نیستند، گفت: تعداد سهمیه دارو مدیسیویر کم است به طوری که در توزیع اول این دارو تنها برای مصرف ۱۰ بیمار، در مرحله دوم برای ۱۳ بیمار سهمیه تخصیص یافت و در حال حاضر نیز این میزان افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا شیران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به استفاده داروی اینترفرون و دیگر داروهای موجود موثر بر کرونا در مازندران، اظهار کرد: در بیمارستان‌های مازندران، از گروه بتا، بتا ۱ بی و بتا ۱ آ داروهای اینترفرون، برای بهبود وضعیت بیماران کرونایی استفاده می‌شود و هر دو دارو به اندازه کافی در این استان موجود است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مصرف داروی امام کاظم(ع) که گفته می‌شود در درمان بیماران کرونایی موثر واقع شده مورد تایید است یا خیر، گفت: داروی امام کاظم (ع) و ازین دست داروها اثرگذار نبوده و مورد تایید نیستند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پاسخ به اینکه به چه میزان این داروها در درمان کرونا موثر است، تصریح کرد:برخی از این داروها به صورت علامتی درمان می‌کنند و برخی نیز با مکانیزم‌های مختلف در کاهش علائم وضعیت بیمار تاثیرگذار بوده و از شدت ان می‌کاهد اما داروها علیه خود ویروس اثر شناخته شده‌ای ندارند و به نوعی درمان‌های حمایتی محسوب می‌شوند.

وی در مورد کشف جدید داروی اکتمرا ضدکرونا و دسترسی بیمارستان‌های مازندران به این دارو، گفت: اکتمرا داروی ضد التهاب است که از طریق مهار اثر بعضی سایتوکاین های التهابی اثرگذاری خود را نشان می‌دهد، این دارو در حال حاضر از طریف وزارتخانه پذیرفته شده و تا ۲ هفته‌ دیگر وارد بازار دارویی خواهد شد و مازندران نیز از سهمیه کشوری داروی موثر اکتمرا برخوردار می‌شود. 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مورد اینکه در مازندران کارهای مربوط به دستیابی داروی موثر یا واکسن برای درمان کووید ۱۹ در حال انجام هست یا خیر، خاطرنشان کرد: اطلاع دقیقی از اقدام در حوزه کشف واکسن در مازندران نداریم و تاکنون موضوعی گزارش نشده است، همچنین داروهای گیاهی ادعایی نیز رد شدند. 

شیران در پاسخ به اینکه داروی مدیسیویر که اثر بخشی خوبی برای بهبود وضعیت بیماران کرونایی داشته به بیمارستان های مازندران رسیده است یا خیر، نیز گفت: این دارو بر اساس سهمیه های کشوری توزیع شده و سهمیه مازندران نیز داده می‌شود و ما نیز توزیع آن را انجام می‌دهیم.

وی افزود: تعداد سهمیه این دارو کم است به طوری که در توزیع اول داروی مدیسیویر تنها برای مصرف ۱۰ بیمار سهمیه داشتیم، در مرحله دوم برای ۱۳ بیمار و در حال حاضر نیز این میزان افزایش داشته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مورد علت کمی سهمیه های داروی مدیسیویر گفت: به دلیل تولید کم این دارو، سهمیه های استانی نیز از تعداد کمی از دارو بهره‌مند هستند.

شیران با اشاره به مشکل کمبود اکسیژن و دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستاهای آمل، فریدونکنار و سایر شهرها، خاطرنشان کرد: ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز نصب و کپسول اکسیژن نیز به تعداد زیادی از بیمارستان‌ها تحویل شد که پاسخگوی نیاز بیماران باشد اما تا زمانیکه تعداد بیماران رو به افزایش است، هرچه افزایش ظرفیت دستگاه اکسیژن ساز داشته باشیم باز هم ممکن است با کمبود مواجه شویم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر مشکل کمبود دستگاه اکسیژن‌ساز بخش عمده‌ای از بیمارستان‌ها مرتفع شده و با کاهش مصرف آن در بخش صنعت، اکسیژن‌ها به سمت بیمارستان‌ها برای مصارف درمانی سوق داده شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: اگر دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی با مشکل و کمبود مواجه است، کپسول‌های اکسیژنی که اکسیژن آن در جایی دیگر تولید شده به وفور در اختیار بیمارستان‌ها قرار گرفته تا بیماران با کمبود مواجه نشوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان ها حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری صبح شنبه در جلسه شورای تأمین مسکن استان با اظهار اینکه طرح مسکن ملی از طرح‌های مهم و تأثیرگذار دولت به شمار می‌رود، افزود: تعهد استان برای ساخت مسکن ملی ۱۶۴ هزار واحد است.

وی با بیان اینکه موانع فراروی تأمین مسکن حمایتی باید با همکاری دستگاه‌های مختلف تأمین شود، افزود: در شهرستان‌های استان برای اجرای این طرح باید همگرایی لازم داشته باشیم.

احمد توکلی سرپرست معاونت هماهنگی عمرانی استانداری مازندران نیز اشاره به عقب ماندگی استان در تأمین زمین اظهار اظهار کرد: ۷۰ هزار مسکن حمایتی باید در استان ساخته شود و در بخش تأمین زمین عقب هستیم.

وی کمبود زمین را از جمله مشکلات در استان بیان کرد و گفت: طی دو سال گذشته ۱۰ هزار واحد مسکن در قالب طرح‌های حمایتی، خودمالکی، بازآفرینی شهری و روستایی در استان اجرا شده است.

وی عقب ماندگی در بخش خودمالکی را ۳۵ درصد ذکر کرد و گفت: ۳۱ هزار واحدمسکن خودمالکی تعهدات استان است و ۱۷ هزار واحد مسکن روستایی در استان ساخته شده است.

کد خبر 6089635

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران