Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@23:03:59 GMT

۳ هزار ساعت از تاریخچه مخابرات دیجیتالی شد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۱۴۹۷

۳ هزار ساعت از تاریخچه مخابرات دیجیتالی شد

مدیر مخابرات ایران گفت: برای نخستین بار بیش از ۳ هزار ساعت از تاریخچه مخابرات دیجیتالی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج و به نقل از روابط عمومی مخابرات کردستان، مجید صدری با بیان این خبر اظهار کرد: در تدوین پروژه تاریخ بصری شرکت مخابرات ایران، بیش از ۳ هزار ساعت از تاریخچه مخابرات به منظور اهمیت حفاظت و نگهداری از داشته‌های فرهنگی کشور و احیای گذشته جمع‌آوری و احیاء شد تا راهگشای نسل‌های بعدی در حوزه ارتباطات کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: فناوری دیجیتال این امکان را به وجود آورد که دوباره فیلم‌های با اهمیت و محبوب گذشته را به زندگی حال بازگردانیم و ارتباط عمیق‌تری با گذشته برقرار کنیم بر این اساس برای نخستین بار مجموعه فیلم‌های تاریخی و آرشیو شرکت مخابرات ایران برای حفظ داشته‌ها ازآنالوگ به دیجیتال تبدیل شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تأکید بر اینکه مخابرات با بروز تحول دیجیتال رشد گسترده‌ای داشته است و جایگاه مناسب بین‌المللی را داراست، گفت: ‌تاریخ بصری حوزه مخابرات گنجینه بزرگی از بهترین فیلم‌هایی است که گویای سیر تحولات فناوری در این حوزه است.

صدری با اشاره به اینکه این پروژه از اردیبهشت ۱۳۹۹ با کمترین هزینه و زمان آغاز شد اظهارداشت: مجموعه فیلم‌های تبدیل شده بیش از ۳ هزار ساعت از تاریخچه شرکت مخابرات ایران را به همراه دارد که امروز ثبت تجربیات و دانش این مجموعه ضروری و راهگشای نسل بعدی برای اجرای امور هستند.

وی عنوان کرد: در این پروژه فیلم‌های مختلفی مانند۱۶mm ,۳۵mm ,Betamax ,VHS ،BETACAM , MiniDV ,DVCAM از آنالوگ به دیجیتال تبدیل و به صورت دسته بندی شده از نظر محتوایی شناسایی و آرشیو شد.

وی با اشاره به اینکه در این پروژه بصری تجربیاتی که نسل‌های گذشته با هدف پیشرفت و توسعه کشور بجا گذاشتند، با روایتی بسیار زیبا برای نسل بعدی معرفی و منتقل می شود، اظهار داشت: فیلم‌های قدیمی شرکت تکرارپذیر نیستند وبازگو کننده سیر تحولات این حوزه و از داشته‌های تخصصی حوزه ارتباطات کشور محسوب می‌شود، بنابراین برای نگهداری و ترمیم آنها باید این تغییرات صورت می‌گرفت.

وی در پایان با اشاره به اینکه تاریخ آینه‌ای از سرگذشت بشر را پیش‌روی انسان‌ها قرار می‌دهد تا با مشاهده تحولاتی که از گذشته‌ها رخ داده درس بگیریم و فردایی روشن را برای آیندگان بسازیم، از همکاران اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل که در نگهداری، جمع‌آوری و تدوین این مجموعه عظیم همراهی و تلاش کردند تا این سرمایه‌های ارزشمندبه یادگار بماند قدردانی کرد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: مخابرات کردستان ایران سنندج شرکت مخابرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۱۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • لازمه ساماندهی اصولی آبشوران تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه است
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • رقابت ۲۵ هزار داوطلب گروه تجربی در آذربایجان غربی