Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مسیر تحقق پروژه های پویش الف - ب - ایران وزارت نیرو ؛ طرح ملی کمربند هارنس در توزیع برق استان مرکزی به صورت پایلوت اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک با حضور جریان قلم رییس گروه های ایمنی توانیر و گروه های اجرایی برقکاری از شرکت توزیع برق کردستان در شهرستان ساوه ، فاز نهایی کاربرد کمربند هارنس در صنعت توزیع برق به عنوان جایگزین کمربندهای کنونی برقکاران با موفقیت  مورد بررسی وآزمایش میدانی قرار گرفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رساندن ریسک ناشی از خطر سقوط قبل از استقرار کامل روی شبکه به حد صفر، جهت انجام تعمیرات ایمن روی شبکه های با آرایش جلوبر و نیز امداد و نجات افراد حادثه دیده از روی شبکه و اجرای کامل ماده قانونی حفاظت کار در خصوص مهار فرد صعود کننده از ارتفاع 1.2متری به وسیله ابزار هارنس با شرایط بومی صنعت برق به عنوان جایگزین کمربندهای قدیمی برای اولین بار در کشور توسط شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اجرا شد.

صعود و فرود برقکاران از پایه های برق با استفاده از یراق بومی سازی شده و به وسیله کمربند هارنس انجام می شود و کمربندهای قدیمی جمع آوری خواهدشد.

براساس مطالعات علمی صورت گرفته توسط دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی و تحلیل سلسله مراتبی ایمنی  نیز این تکنولوژی از ضریب ایمنی و پایایی نزدیک به ۰.۹۹ برخوردار است .

گفتنی است ،تهیه مشخصات فنی والزامات بکارگیری سیستم جلوگیری از سقوط هارنس یکی از ماموریت های ویژه ملی ابلاغیه توانیر از جانب وزارت نیرو که در شرکت توزیع برق استان مرکزی کلید خورد.

منبع: فارس

کلیدواژه: استان مرکزی وزارت نیرو توزیع برق کردستان برق استان مرکزی شرکت توزیع توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • ◄ تمام لوکوموتیوها به دوربین مجهز می‌ شود