Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@14:21:29 GMT

قاسمی: خبرنگار امانت دار جامعه است

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۰۰۸۰

قاسمی: خبرنگار امانت دار جامعه است

معاون سیاسی-امنیتی استاندار اصفهان گفت: برای اینکه بتوانیم عقلانیت و صبوری و پذیرش نقد متقابل و با استدلال را ترویج دهیم، باید از انتشار سلایق خود پرهیز کنیم؛ زیرا خبرنگار امانت دار جامعه است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حیدرعلی قاسمی ظهر امروز ۲۱ مردادماه ماه در وبینار گرامیداشت روز خبرنگار اظهار کرد: اهمیت اطلاع رسانی و خبر در هر دوره‌ای موجب بیداری و آگاهی و اصلاح بوده است و بر اساس آن اصلاح صورت می‌گرفته است /.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه بی خبر یک جامعه منزوی است؛ بنابراین رسالت خبرنگاران ایجاد حلقه اتصال میان مردم و مسئولان بوده و اگر این اتصال صورت نگیرد رسالت خبرنگاری نیز اجرا نشده است. هر تحولی که شکل می‌گیرد مرهون تلاش خبرنگارانی است که باعث رشد و توسعه جوامع می‌شوند.

مسئولان نباید از ارتباط با خبرنگاران دوری کنند

وی افزود: خبرنگاری فراتر از یک شغل است؛ زیرا فعالیتی ایثارگرانه بوده و قابل مقایسه یا هیچ شغل دیگری نیست و نمی‌توان برای آن ارزش تعیین کرد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان تاکید کرد: امروز جامعه بیش از هر زمان دیگری نیازمند تحمل و مدارا است و در این صورت است که انجام فعالیت‌ها راحت تر می‌کند. برای اینکه بتوانیم عقلانیت و صبوری و پذیرش نقد متقابل و با استدلال را ترویج دهیم، باید از انتشار سلایق خود پرهیز کنیم؛ زیرا خبرنگار امانت دار جامعه است. یکی از اشکالاتی که در جامعه خبری وجود دارد این است که اگر نقصی در سخنان مسئولان وجود داشته باشد، خبرنگاران باید پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: مسئولان نیز نباید از ارتباط با خبرنگاران دوری کنند. این ارتباط باید دوسویه و با اعتماد صورت بگیرد. خبرنگاران هم باید در انتقال خبر از حدس و گمان پرهیز کنند؛ زیرا پیش داوری در نقش اصلی آنها اختلال ایجاد می‌کند.

اصحاب رسانه نقش مهمی در ترویج عقلانیت دارند

معاون سیاسی و امنیت استاندار اصفهان ادامه داد: خبرنگاران و اصحاب رسانه نقش بسیار مهمی را در ترویج عقلانیت دارند و باید تلاش کنند کارگزاران از فضای محدود خود خارج کنند. زمانی که خبرنگاران به مسائل اساسی نپردازند، مسئولان از جهت‌گیری اصلی خود خارج می‌شوند.

قاسمی ادامه داد: در آستانه هفته دولت هستیم و از خبرنگاران در خواست داریم که اخبار و دستاوردهای دولت را در این شرایط بد اقتصادی با پرهیز از نگاه‌های سلیقه‌ای انعکاس دهند تا فضای اعتماد و امید در جامعه زنده بماند.

همه باید از دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا پیروی کنند

وی با اشاره به نزدیکی ایام محرم گفت: محرم در فرهنگ ما یادآور ایثارگری‌های نهضت حسینی است. متأسفانه امسال با پدیده شیوع بیماری کرونا رو به رو هستیم و باید ملاحظات لازم را رعایت کنیم. خبرنگار می‌تواند نقش مهمی را در این زمینه برعهده داشته باشد.

معاون استاندار اصفهان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد پیروی از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: همه باید در تبعیت از مقام معظم رهبری از دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا پیروی کنند و خبرنگاران می‌توانند با کمک در این راه، از گسترش این بیماری جلوگیری کنند. مردم نیز در این ایام نذورات بسیاری را آماده کرده‌اند که از اصحاب رسانه درخواست می‌کنیم آنها را به سوی نیازمندان سوق دهند.

قاسمی تاکید کرد: پیشنهاد می‌کنم جلسه‌ای با حضور نهادهای چهارگانه رسانه‌ای اصفهان و استانداری برگزار شود تا مشکلات این حوزه بررسی و دسته بندی شده و برخی از آنها پیگیری شود. درخواست می‌کنیم یک عضو از مجموعه مطبوعات نیز در این جلسات حضور داشته باشد تا مشکلات خبرنگاران مطرح شود.

کد خبر 438294

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روز خبرنگار خبرنگاران گرامیداشت روز خبرنگار معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان استانداری اصفهان اصحاب رسانه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ماه محرم شبهای محرم ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد ملی مبارزه با کرونا مقام معظم رهبری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استاندار اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه ربیعی به مسئولان با یک خاطره عجیب: مدتی تصمیم نگیریم!

علی ربیعی در روزنامه شرق نوشت: یکی از یکشنبه‌های اواخر سال ۹۲ بود. صندوق بازنشستگان فولاد را تازه تحویل گرفته بودیم. از صبح زود درگیر حقوق بازنشستگان این صندوق بودم. از طلوع آفتاب در خیابان، به دنبال دریافت حقوق عقب‌مانده‌شان تجمع کرده بودند. عصر آن‌روز به دولت رفتم و با کلی حرص و جوش برای تأمین حقوق این افراد، تقلا کردم. حدود ساعت ۱۰ شب، خسته و کوفته به خانه رسیدم. در یخچال هیچ غذایی نبود.

ناچارا یک سیب‌زمینی آب‌پز کردم و بساط نان و نیمرو هم آماده کردم تا با یک چای شیرین، غذایی به سبک دوران کودکی بخورم. کتری که روی گاز به جوش آمد، چای را در قوری یادگار مادرم دم کردم. تا آمدم قدری زنجبیل از طبقه بالای کابینت برداشته و به داخل قوری بریزم، شیشه زنجبیل از دستم رها شد. رها‌شدن شیشه همان و شکستن قوری و ریختن آب جوش بر روی بدنم همان.... غرغرکنان خم شدم تا تکه‌های شکسته‌شده قوری و شیشه زنجبیل را از زمین جمع کنم، زمانی که قد راست کردم، کله‌ام محکم به در باز کابینت خورد.

بی‌اختیار با بغضی در گلو سرم را در دست گرفتم و بر زمین نشستم. نشستن همان و فرو‌رفتن تکه‌های شکسته باقی مانده بر زمین در بدنم همان.... در آن حالت، تصمیم گرفتم دیگر هیچ حرکتی نکنم، چون هرکاری می‌کردم اوضاع خراب‌تر می‌شد.... و، اما امروز در وانفسای بی‌اعتمادی جامعه و تعارض‌های ارزشی این روزها، به‌طور مرتب با مصوبات و اقدامات جدید روبه‌رو می‌شویم که به مثابه «هردم از این باغ بری می‌رسد» به بدتر‌کردن اوضاع نابسامان جامعه دامن می‌زنند.

 

از این دسته از تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان، خواهش می‌کنم مدتی تصمیم نگیرید! گاهی بهتر است فقط بر سر جای خود بنشینید و کاری نکنید که اوضاع خراب‌تر نشود. شاید به‌این‌ترتیب جامعه به آرامش برسد! آنانی که دست‌تان می‌رسد! کاری نکنید، امروز بسیاری از دلسوزان، همگی از عمق جان، پر از دلشوره و نگرانی هستند.

نگاهی حتی سطحی به جامعه، تنش و ناامنی روانی، به‌خصوص در جامعه شهری را به‌خوبی نشان می‌دهد. معیشت به کنار، ذهن‌ها، سخت ناآرام است. این‌قدر با مداخلات مداوم، روال زندگی مردم را دستکاری نکنید. اصلا فکر می‌کنم لازم نیست زیادحرف بزنید و کاری بکنید. لطفا کاری نکنید؛ کلاهمان را به احترام‌تان برخواهیم داشت. جامعه را رها کنید.

دیگر خبرها

  • از دانش‌بنیان‌ها، مخترعان و گروه‌های جهادی حمایت کنید
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • حمایت از دانش‌بنیان‌ها و استفاده از جوانان متدین در دستور کار مسئولان قرار گیرد
  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • توصیه ربیعی به مسئولان با یک خاطره عجیب: مدتی تصمیم نگیریم!
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند