Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید که همه‌گیری کرونا، احساس وی نسبت به همتای چینی را تغییر داده و دیگر مثل سابق با یکدیگر دوست نیستند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه با شبکه رادیویی «فاکس اسپورت» مدعی شد رابطه‌اش با شی جین پینگ همتای چینی به دنبال شیوع ویروس کرونا تنزل پیدا کرده و مدت زیادی است که هیچ گفتگویی بین آن‌ها رد و بدل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در این باره گفت: رابطه خیلی خوبی با شی داشتم. دوستش دارم، اما دیگر احساس سابق را نسبت به وی ندارم.

حتی ترامپ مدعی شد که خسارت ناشی از کرونا، به مراتب بدتر از تنش‌های تجاری است که با چین داشته است.

ترامپ که کارزار انتخاباتی‌اش به شدت از بابت تبعات اقتصادی بحران کرونا تحت الشعاع قرار گرفته، سعی می‌کند با متهم جلوه دادن چین در انتشار کووید ۱۹، ناکامی‌های خود را توجیه کند.

وی همچنین مدعی است که چین، به جانبداری از جو بایدن رقیب دموکرات، در روند انتخاباتی آمریکا مداخله می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روابط ترامپ و شی بحران کرونا جنگ تجاری آمریکا و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود

رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، خبری از پیروزی کامل و قاطع برای اسرائیل پس از جنگ رفح نخواهد بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، ژنرال یاکوب عمیدور رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و پژوهشگر فعلی موسسه تحقیقات راهبردی و دفاعی قدس در گفتگویی که عصر امروز یک شنبه با رادیو اف ام 103 داشت نظرات خود را در رابطه با روند جنگ در غزه، توافق مبادله اسرا و ارتباط تل‌آویو با واشنگتن در کنار حمله احتمالی به رفح اعلام کرد.

او در این گفتگو که با بن کاسپیت تحلیل‌گر اسرائیلی انجام گرفت، گفت: اکنون ما باید هزینه هنگفتی برای اسرا بپردازیم، در واقع این هزینه بسیار هنگفت است، خون‌های زیادی رخیته خواهند شد، فقط 60 روز مهلت دهید تا ببینید چگونه حماس خود را برای جنگ آماده تر خواهد کرد، اما اگر حماس خواستار دریافت هزینه در مقابله پایان نهایی جنگ باشد و ما در این چارچوب از غزه خارج شویم، بهتر است این توافق را بپذیریم.

وی در رابطه با گزارش‌های منتشر شده در مورد تاخیر در انتقال سلاح و مهمات از سوی ایالات متحده به اسرائیل هم گفت: تلاش می‌کنم که بررسی کنم تا بفهمم آیا این اقدام آمریکایی‌ها به دلیل مشکل فنی بوده است یا آنکه با ما مشکل سیاسی پیدا کرده‌اند.

او افزود: به یاد دارم بعد از حمله‌ای که ما به تاسیسات هسته‌ای عراق داشتیم، آمریکایی‌ها فروش جنگنده‌های اف 16 را به ما متوقف کردند، زیرا تصور می‌کردند که حمله ما به تاسیسات هسته‌ای عراق کار اشتباهی بود، این اولین باری نیست که آمریکایی‌ها از اقدامات ما سوء برداشت می‌کنند، اما دقیقا نمی‌دانم که به چه دلیل این تاخیر صورت گرفته است گرچه اطمینان دارم که ارسال کمک‌ها ادامه پیدا کرده و شاید آنها می‌خواستند یه اشاره و هشداری به ما داده باشند.

رئیس اسبق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در رابطه با اظهارات نتانیاهو در مورد رفح هم گفت: در این جنگ خبری از پیروزی قاطع و مطلق وجود ندارد، شاید بتوانیم آن را به شرایطی مشابه شرایط منطقه الف (مناطق تشکیلات خودگردان) در کرانه باختری تبدیل کنیم، ما امروز پیام واضحی را در رابطه با اینکه اگر توانمندی‌های نظامی را در منطقه‌ای خاص از بین نبریم چه خواهد شد، دریافت کردیم، ما امروز تعداد قابل توجهی از قربانیان در کرم ابو سالم داشتیم، ما نیازمند رسیدن به شرایطی امنیت هستیم، شاید بعد از آن شماری از اعضای حماس با کلاشینکف یا آر پی جی همچنان حضور داشته باشند سالی چند موشک هم به سوی ما شلیک کنند، اما فقط به همین مقدار خواهد ماند و اینجا هم شرایط همانند منطقه الف در کرانه باختری می‌شود، پس انتظار نداشته باشید که در رفح یک کوزه الماس پیدا کنیم.

ما هنوز نمی‌دانیم چه چیزی در رفح انتظار ما را می‌کشد، ما فقط از شرایط رفح پیش از آغاز جنگ اطلاع داریم، اما در حال حاضر تمامی جنگجویان به رفح عقب نشینی کرده اند، شاید با شمار زیادی از آنها در آنجا مواجه شویم، باید برنامه‌های خود را براساس شرایط امروز رفح در نظر بگیریم که اکثر عناصر حماس در آن حضور دارند.

ایهود باراک: حمله به رفح یک اشتباه بزرگ راهبردی استمحدودیت‌ها و تنگناهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفحبلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • اولین مصاحبه شهاب زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • زمانی که پرچم کشورم را میان تماشاگران می‌بینم، بسیار افتخار می‌کنم
  • ترامپ به من گفت در مورد رابطه با «خانم بازیگر» حرفی نزنم
  • افشاگری دستیار ترامپ در مورد رابطه با خانم بازیگر فیلم های ...