Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رجبعلی سالاریان مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خانه‌کتاب و ادبیات ایران گفت: با سپری‌شدن یک‌هفته از آغاز طرح تابستانه‌کتاب، ۲۵۰هزار و ۱۵۷ نسخه کتاب به مبلغ ۹میلیارد و ۴۵۱میلیون و ۹۸۸هزار و ۶۸۶ تومان به‌ فروش رسیده است.

وی افزود: در این‌طرح، تاکنون استان تهران ۱۷درصد از کل فروش را به خود اختصاص داده و استان‌های اصفهان، خراسان‌رضوی و فارس هر کدام به ترتیب، ۱۱، ۱۰ و ۷درصد کل فروش در طرح تابستانه‌کتاب را از آن خود کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه خانه‌کتاب و ادبیات ایران در ادامه گفت: تنها ۱۵ درصد از تعداد کتاب‌های به فروش‌رفته در چهاردهمین دوره یارانه حمایتی از کتابفروشان از سوی ۱۱۹کتابفروش تهرانی عضو طرح تابستانه کتاب به فروش رفته است. کتابفروشی‌های این استان توانسته‌اند ۳۷هزار و ۵۴ نسخه کتاب به مبلغ یک میلیارد و ۵۹۸میلیون و۴۳۷هزار و ۲۴۳ تومان در بازه زمانی یک هفته از اجرای این طرح بفروشند.

سالاریان با بیان اینکه ۸۵ کتابفروش فعال استان اصفهان نیز توانسته‌اند در این دوره از طرح تابستانه، ۱۰درصد از ۲۵۰هزار  نسخه کتاب به فروش رفته را به خود اختصاص دهند، گفت: این‌استان با ۸۵کتابفروشی سهم ۱۱درصدی کتابفروشی‌های عضو طرح را به نام خود ثبت کرده است. 

وی درباره مشارکت کتابفروشی‌های استان خراسان‌رضوی در طرح تابستانه کتاب گفت: ۲۷هزار و ۳۳۰ نسخه کتاب به مبلغ ۹۴۳میلیون و ۶۳۹هزار و ۶۴۸تومان  از سوی ۸۰ کتابفروشی در اختیار خریداران کتاب قرار گرفته است.

مدیر روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: علاقه‌مندان و خریداران کتاب تا ۳۰ مرداد فرصت دارند با مراجعه به کتابفروشی‌های عضو طرح تابستانه کتاب که اطلاعات و فهرست آنها به تفکیک هر استان در سایت tarh.ketab.ir  ثبت شده، کتاب‌های عمومی، دانشگاهی و کودک و نوجوان را با یارانه ۲۰ درصدی خریداری کنند.

کد خبر 4998636 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح تابستانه کتاب خانه کتاب کتابفروشی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران معاونت فرهنگی وزارت ارشاد ترجمه تازه های نشر رایزنی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ویروس کرونا طرح تابستانه کتاب ادبیات جهان معرفی کتاب روز خبرنگار انقلاب مشروطه خانه کتاب سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران انتشارات سروش ادبیات کودک و نوجوان طرح تابستانه کتاب نسخه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۶۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • چهارشنبه، روز نجات سپاهان و تراکتور
  • استقبال خوانندگان از کتاب پر فروش ترگل
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول