Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سید حسن نصرالله تاکید کرد: از نتایج جنگ ژوئیه (جنگ 33 روزه)، شکست طرح خاورمیانه جدید بود که جنگ با لبنان بخشی از این طرح بود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شبکه تلویزیوین المیادین، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی به مناسبت سالگرد پیروزی جنگ سی و سه روزه، پیروزی بزرگ سال 2006 بر رژیم صهیونیستی را به همه آنانی که به هر نحوی در این نبرد یا در حمایت از مردم لبنان سهیم بوده اند تبریک گفت و از یکایک گروه ها، احزاب، کشور‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به دلیل همراهی با مقاومت و مردم لبنان تشکر کرد.
پیروزی در جنگ 33 روزه در قلب مجاهدان و مردم آرامش و در قلوب دشمنان ما، وحشت را جای داد
سید حسن نصرالله در ابتدا گفت: بر اساس عادت در سالگرد پیروزی الهی و تاریخی جنگ تموز در لبنان (جنگ سی و سه روزه سال 2006 با رژیم صهیونیستی) تجمعات مردمی و جشنواره‌های بزرگی برپا می‌شد، اما امسال به دلیل شیوع کرونا و با توجه به افزایش مجدد آمار ابتلا در لبنان، این جشن‌ها مثل بسیاری از فعالیت‌های سیاسی و عبادی چند ماه گذشته، ملغی شد و تنها به همین سخنرانی بسنده می‌کنیم.
در آغاز سخنانم مقدمه‌ای که آن را مقدمه اخلاقی می‌خوانم بیان می‌کنم، این پیروزی را به همه شما مردم لبنان، به اتباع کشور‌های عربی و اسلامی و به تمام آزادگان جهان تبریک می‌گویم، در گام اول از پیشگاه خدواند سبحان که به ما کمک کرد، در قلب مجاهدان و مردم آرامش و اطمینان و در قلوب دشمنان ما رعب و وحشت را جای داد و در ادامه به ما صبر و ثبات و قدرت عطا کرد تا بتوانیم پیروزی را به آغوش بکشیم، شکرگزاری می‌کنم. شکر خداوند همواره اقدام اول و آخر ماست، همچنین از همه آنانی که در این پیروزی و شکل گیری این حماسه و مقاومت، نقش ایفا کردند، تشکر می‌کنم.

نقش شهدا به ویژه حاج عماد و حاج قاسم سلیمانی در پیروزی در جنگ 33 روزه
مقاومت حزب الله در این جنگ، تعداد قابل توجهی شهید داده است که در میان آن‌ها، فرماندهانی نیز دیده می‌شوند. برخی نیز در جنگ تموز به شهادت نرسیدند، اما پس از آن، شهادت را به آغوش کشیدند. چون فهرست طولانی است و اگر بخواهم نام ببرم برخی از قلم می‌افتند اجازه دهید درباره مدیریت مرکزی جنگ بگویم، یعنی از شهید حاج عماد مغنیه (ره) و شهید سید مصطفی بدرالدین (ره) که در کنار برخی از فرماندهان دیگری که امروز در قید حیات هستند، حضور داشتند و جنگ را مدیریت می‌کردند. همچنین برای بار اول در سالگرد این پیروزی باید به حضور شهید حاج قاسم سلیمانی (ره) در اتاق فرماندهی مرکزی در روز‌های جنگ و به شراکت بزرگوارانه او در این نبرد اشاره کنم.
 
ابراز تشکر از جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه
برای پیروزی در جنگ سی و سه روزه از همه سران ملی، سیاسی، مراجع دینی و علما و نیرو‌های سیاسی و همه اقشار رسانه ای، فرهنگی و اجتماعی جامعه که به ما کمک کردند و از ما پشتیبانی و حمایت به عمل آوردند تشکر می‌کنم همچنین از همه کشور‌هایی که در این جنگ در کنار لبنان قرار گرفتند تشکر می‌کنم البته شمار این کشور‌ها بسیار کم بود و در رأس آن‌ها جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه قرار داشتند. از همه ملت ها، احزاب و جنبش‌های جهان عرب و اسلام و همه آزادگان جهان که به طرق مختلف با ما ابراز همبستگی و همدلی کردند تشکر می‌کنم.
 
آنچه در جنگ تموز (جنگ 33 روزه) رخ داد یک جنگ واقعی بود
آنچه در جنگ ماه تموز رخ داد یک جنگ واقعی بود. در این جنگ به لحاظ نظامی لبنان به تنهایی به نبرد پرداخت و به لحاظ نظامی به تنهایی سی و سه روز با رژیم اشغالگر صهیونیستی که ارتشش یکی از قوی‌ترین ارتش‌های خاورمیانه محسوب می‌شود مبارزه کرد. مقاومت لبنان و هواداران آن و لبنان صبر و پایداری به خرج دادند و جنگیدند و پیروزی رقم زدند و نهایتاً اسرائیل را وادار کردند که به تجاوز خود پایان دهد و از شروطی که از همان روز اول جنگ وضع کرده بود عقب بنشیند.
از نتایج جنگ ژوئیه، شکست طرح خاورمیانه جدید بود که جنگ علیه لبنان بخشی از این طرح بود. طرح خاورمیانه جدید که از افغانستان شروع شد و به عراق رسید، در لبنان سقوط کرد و ناکام ماند.
 
آمریکایی ها نمی‌توانند حضور قدرتی را تحمل کنند که نام آن مقاومت لبنان است
اتهام متعددی به ما وارد می‌کنند از جمله ما را متهم به دخالت در امور منطقه می‌کنند. اگر من امروز به آمریکایی‌ها بگویم که ما با اسرائیل دیگر نخواهیم جنگید و به روی آن‌ها سلاح نخواهیم کشید و در برابر آن‌ها نخواهیم ایستاد، آمریکایی‌ها نام ما را از فهرست گروه‌های تروریستی خط خواهند زد، حتی اگر ما همچنان در امور منطقه دخالت کنیم. آن‌ها ممکن است دخالت ما را در منطقه تحمل کنند، اما نمی‌توانند حضور قدرتی را تحمل کنند که نام آن مقاومت لبنان است و به دفاع از لبنان، ملت و سرزمین لبنان و خاک و آب و آینده و امنیت و سلامت و حاکمیت و کرامت و عزت و شرف و آبرو لبنان و لبنانی‌ها می‌پردازد.
 
از اقدام برخی از حاکمان امارات شگفت زده نشدیم
ما از اقدامی که برخی از حاکمان کشور امارات انجام داده اند شگفت زده نشدیم. این نتیجه طبیعی همان مسیری بود که آن‌ها در پیش گرفته بودند. اساساً پیش از این نیز عادی سازی روابط موجود بود و هواپیما‌های شان رفت و آمد می‌کردند و وزرای اسرائیلی به امارات می‌آمدند و اسرائیلی‌ها در همایش‌های امارات شرکت می‌کردند و اسرائیلی‌ها از کمک‌های اقتصادی و پزشکی امارات بهره مند می‌شدند و حتی برای مبارزه با کرونا هم با یکدیگر توافقنامه امضا کرده بودند، این‌ها همه وجود داشت اما به نظر می‌رسد که نیاز به اعلام این روابط در درجه نخست یک نیاز آمریکایی بود و ترامپ نیاز داشت که موفقیتی این چنینی را نمایان کند.
 
برخی رژیم‌های عربی نوکر دولت آمریکا هستند
زمانی که برای عادی سازی روابط برخی کشور‌های عربی با اسرائیل انتخاب شد نشان می‌دهد که برخی رژیم‌های عربی نوکر دولت آمریکا هستند. ترامپ نیازمند به تصویر کشیدن یک موفقیت سیاسی خارجی بود، زیرا دوره ریاست جمهوری وی دارد تمام می‌شود و او هیچ موفقیتی در سیاست خارجی ندارد، بماند که در امور داخلی با کرونا، بیکاری و اوضاع بد اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند. او در سیاست خارجی از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد با این امید که بتواند ایران را سرنگون کند، اما ایران سرنگون نشد و مقاومت کرد.
دولت آمریکا به سراغ کره شمالی رفت، اما نتیجه‌ای نگرفت.
وارد مساله چین شد به نتیجه مطلوب خود نرسید. معامله قرن هم با مخالفت همه فلسطینی‌ها مواجه شد و هیچ فرصت حقیقی برای ارائه دستاورد خود پیدا نکرد بنابراین نیازمند ارائه یک موفقیت بود و آن کشوری که برای تقدیم این موفقیت به آمریکا آمادگی داشت، همین ابزار‌های منطقه‌ای موجود در منطقه بودند.
کاری که دولت امارات کرد یک خدمت انتخاباتی، سیاسی و شخصی برای دونالد ترامپ بود، تا از آن در انتخابات ریاست جمهوری بهره ببرد، امارات در بدترین شرایط انتخاباتی دونالد ترامپ این خوش خدمتی را به جا آورد. همچنین این اقدام امارات خدمتی شخصی و انتخاباتی به نتانیاهو بود. نتانیاهو نیز از زمانی که زندگی سیاسی خود را آغاز کرده امروز در رژیم صهیونیستی در بدترین وضعیت خود به سر می‌برد.
 
ترامپ از حالا تا انتخابات می‌خواهد شماری از رژیم‌های عربی را به لحاظ سیاسی بدوشد
از امروز تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باید منتظر باشیم که شماری از کشور‌های عربی و رژیم‌های عربی حاضر و آماده و به صف ایستاده منتظر یک اشاره ترامپ و کوشنر باشند تا به واشنگتن و کاخ سفید بیایند و توافق‌های صلح تاریخی را امضا کنند.
همچنان که ترامپ برای بهبود اوضاع اقتصادی آمریکا به دوشیدن، دوشیدن مالی برخی از رژیم‌های عربی خلیج فارس روی آورد و از آن‌ها میلیارد‌ها دلار گرفت، هم اکنون برای بهبود بخشیدن به وضعیت انتخاباتی خود از حالا تا زمان انتخابات می‌خواهد آن‌ها را به لحاظ سیاسی بدوشد. می‌خواهد کرامت و آبرو و تاریخ و دین آن‌ها -اگر دینی داشته باشند- را بدوشد و همه چیز را از آن‌ها می‌گیرد و این کار را فقط به خاطر خود و به خاطر دوست بحران زده اش نتانیاهو می‌کند.
 
شماری از رژیم‌های عربی در ملاء عام یک چیز می‌گویند و در نهان چیز دیگری می‌گویند
روز به روز ثابت می‌شود که تبلیغاتی که رسانه‌های رسمی عربی و شماری از رژیم‌های عربی و به ویژه در منطقه خلیج فارس درباره دشمنی ایران و بزرگنمایی خطر ایران انجام می‌دادند همگی بمب‌هایی دودزا برای صلح با اسرائیل و به رسمیت شناختن اسرائیل و برقراری روابط با اسرائیل بوده است تا بتوانند با خیالی آسوده به دشمن واقعی که (از نظر آن ها) ایران باشد بپردازند.
اما در عین حال بسیاری از همین‌هایی که می‌گویند ایران دشمن است در پشت پرده برای تماس گرفتن با ایران و اطمینان خاطر دادن به این کشور و برقراری روابط با این کشور تلاش می‌کنند. این‌ها در ملاء عام یک چیز می‌گویند و در نهان چیز دیگری می‌گویند.
آن‌ها آرزو می‌کنند که به زمانی برسند که روابط بسیار خوبی با اسرائیل داشته باشند و روابط بسیار خوبی هم با ایران داشته باشند، زیرا این‌ها ضعیف هستند، زیرا آن‌ها نه رنگی دارند و نه بویی و نه مزه ای. زیرا طوفانی کوچک از اینجا و آنجا می‌تواند اریکه قدرت شان را متزلزل کند.
 
اگر اسرائیل در انفجار بیروت نقش داشته باشد، هزینه آن را خواهد پرداخت
اگر تحقیقات لبنانی به این نتیجه برسد که این حادثه (انفجار بیروت) ناشی از یک عملیات تروریستی خرابکارانه بوده است و به این نتیجه برسد که اسرائیل در این حادثه دست دارد به این اقدام نه تنها حزب الله باید پاسخ دهد، بلکه حکومت لبنان با تمامی نهاد‌های خویش، ملت لبنان با تمامی اقشار خود، نیرو‌ها و احزاب سیاسی و تمامی لبنانی‌ها باید به این اقدام پاسخ دهند.
این تجاوز اسرائیل به بندر بیروت و به مخزنی حاوی این مواد است، این دیگر عملیاتی نیست که حزب الله را هدف قرار داده باشد بلکه این عملیات ملت لبنان و حکومت لبنان و همه طائفه‌های لبنانی را هدف قرار داده است. شما به عنوان حکومت و ملت لبنان موضع تان در قبال این مساله چه خواهد بود؟ می‌گویید خب، اسرائیل آمد و ما را کشت و ذبح کرد و در میان ما کشتار به راه انداخت و حالا همه چیز تمام شده و گذشته‌ها گذشته است و ما کاری با اسرائیل نمی‌توانیم بکنیم؟ موضع چه خواهد بود؟
در واقع در این فرضیه همه لبنانی‌ها و همه نیرو‌های سیاسی لبنان پیش از حزب الله باید به تجاوز صورت گرفته پاسخ دهند. اما وقتی نوبت به پاسخ دادن حزب الله برسد من به شما می‌گویم که از همین حالا حزب اللهی که نمی‌تواند از کشته شدن یکی از مبارزان خویش چشم بپوشد و هفته‌ها است که ارتش اسرائیل را بر سر مرز [در حالت آماده باش]نگه داشته است و اصرار دارد که این معادله را تثبیت کند، امکان ندارد که در برابر جنایتی بزرگ در این حجم و اندازه سکوت کند اگر اسرائیل آن را در حق ملت لبنان انجام داده باشد. اسرائیل هزینه‌ای به اندازه جنایتی که مرتکب شده است، پرداخت خواهد کرد.
 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جنگ شکست رژیم های عربی تشکر می کنم سی و سه روز جنگ 33 روزه ملت لبنان حزب الله کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و چهارمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

اشتاین‌مایر کنفرانسی درباره جنگ غزه را لغو کرد ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۵:۵۹

رئیس‌جمهور آلمان، میزگرد برنامه‌ریزی شده درباره جنگ غزه در اقامتگاه رسمی خود در برلین را به دلیل انتقاد از اینکه هیچ صدای فلسطینی برای شرکت در آن دعوت نشده بود، لغو کرد.

در مراسمی به نام «چگونه در مورد جنگ در خاورمیانه صحبت کنیم؟» فرانک والتر اشتاین‌مایر، رئیس‌جمهور آلمان که در ابتدا در کاخ بلویو برای پنجشنبه برنامه‌ریزی شده بود، قصد داشت به همراه سه مهمان، مرون مندل، مدیر مرکز آموزشی آن فرانک، روزنامه‌نگار تیلو یونگ و ملودی سوچارویچ، کارشناس روابط آلمان و اسرائیل، سخنرانی کند و درباره این موضوع بحث کند.

به نوشته روزنامه زوددویچه تسایتونگ، با این حال، منتقدان در روزهای اخیر فقدان صدای فلسطینی را در این پنل مطرح کردند. در بیانیه‌ای که به دست خبرگزاری آلمان رسیده است، دفتر ریاست جمهوری تصمیم خود برای لغو این رویداد را توجیه کرده و گفته است که «به این نتیجه رسیده است که میزگردی که برای ۲ مه برنامه‌ریزی شده، هدف تقویت صلح اجتماعی در شرایط متشنج کنونی را تامین نمی‌کند. بنابراین این رویداد در حال حاضر برگزار نخواهد شد.»

به گفته دفتر اشتاین‌مایر، رئیس‌جمهور آلمان از آغاز جنگ غزه میزبان چندین میزگرد بوده است. در این بیانیه آمده است که هدف این نشست مقابله با یهودستیزی، نفرت و خشونت، باز کردن فضا برای درد همه طرف‌ها، تسهیل گفت‌وگو و تقویت صلح اجتماعی بود. برای این منظور از شرکای گفت‌وگو با مواضع، دیدگاه‌ها و پیشینه‌های مختلف دعوت شده است.

آلمان یکی از سرسخت‌ترین متحدان رژیم صهیونیستی است.

چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟ ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۵:۵۹

۲ ژنرال بازنشسته رژیم صهیونیستی نسبت به طرح این رژیم برای حمله به شهر رفح واقع در جنوب غزه هشدار داده و اعلام کردند جنبش حماس در رفح برای رژیم صهیونیستی کمین استراتژیک قرار خواهد داد و چنین تهاجمی، اهدافش را محقق نمی‌کند و این رژیم را در جهان درگیر خواهد کرد.

 «یسرائیل زیو»، فرمانده سابق شعبه عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، افسر ذخیره با درجه سرلشکری درخصوص حمله به رفح به رادیو عمومی این رژیم «کان» گفت اگر طرفی وجود نداشته باشد که بتوان این منطقه را پس از عملیات نظامی به آن تحویل داد، چنین عملیاتی بیهوده است.

وی هشدار داد درصد خطر عملیات نظامی در رفح بسیار بالاست، زیرا جنگ در این شهر پرجمعیت بسیار دشوار است و بدون شک حماس در آنجا با ایجاد فاجعه‌ای که رژیم صهیونیستی مسؤول آن خواهد بود، کمین استراتژیک برای ارتش رژیم آماده می‌کند و این را باید به حساسیت مصر و آمریکا افزود. این عملیات نظامی بسیار خطرناک‌تر از تمام عملیات‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه است.

به نقل از وبگاه خبری «عرب۴۸»، زیو افزود در صورت عملیات در رفح، اگر طرفی باشد که بتوان این شهر را به وی تحویل داد، «تیپ‌های حماس برچیده می‌شوند»، اما اگر این عملیات هم مشابه عملیات‌ها در خان یونس و بقیه نوار غزه باشد، صرفا یک خلأ ایجاد می‌شود و بعد هم باید ارتش از آن‌جا عقب‌نشینی کند و در این صورت باز هم حماس بازخواهد گشت تا کنترل رفح را دست بگیرد و در این صورت ارتش عملا به اهدافش نرسیده است.

وی گفت انجام چنین عملیات نظامی صرفا عملکردی سیاسی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تحت فشار «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت ملی این رژیم و در مخالفت مطلق با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، «بنی گانتس» عضو ارشد کابینه جنگ این رژیم و نیز دستگاه امنیتی است. نخست وزیر بسیار ضعیف است و بر اساس ملاحظاتی که امنیتی نیست، تحت فشار اسموتریچ و بن گویر عمل می‌کند و تصمیمات به این شکل گرفته می‌شود.

زیو با اشاره به اینکه چه کسی می‌تواند نوار غزه را تحویل بگیرد، گفت: «۲ گزینه وجود دارد، یا حماس یا فتح. زمانی که منطقه را به دست کسی ندهیم، عملاً آن را در دست حماس نگه می‌داریم». فتح در نهایت تشکیلات خودگردان فلسطین است که هر روز با آن عملیات در کرانه باختری مدیریت می‌شود اگرچه آنها خوب نیستند، اما بهتر از حماس هستند و حداقل حمله هفت اکتبر را انجام ندادند.

از سوی دیگر، ژنرال بازنشسته «اسحاق بریک» در مقاله‌ای در روزنامه هاآرتص اشاره کرد که گالانت و «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله بزرگ به رفح فشار وارد می‌کنند در حالی که ورود ارتش رژیم به رفح نه تنها منجر به فروپاشی حماس نمی‌شود، بلکه تل‌آویو را با کل جهان و کشورهای عربی که با این رژیم صلح‌نامه امضا کرده‌اند، درگیر می‌کند و این توانایی رژیم صهیونیستی را به طور کامل در خلاص شدن از شر شن‌های روان از بین می‌برد.

بریک افزود این مساله در مورد تصمیمات رهبری در حمله به ایران هم صدق می‌کند که این کشور را نیز وارد تقابل مستقیم کرد، بدون اینکه عواقب آن را در نظر بگیرد. اقدامات رهبری رژیم صهیونیستی ممکن است منجر به یک جنگ منطقه‌ای فراگیری شود که این رژیم ابدا امروز برای آن آماده نیست، جنگی که منجر به ویرانی جبهه داخلی خواهد شد، کاملا شبیه به جنگ غزه که خسارات بسیار شدیدی به همراه داشت.

وی ادامه داد تصمیمات گروهی که رهبری رژیم صهیونیستی را برعهده دارد غیرمسؤولانه و خطرناک خود است و به فاجعه‌ای منجر می‌شود که رژیم هرگز شاهد آن نبوده است. رژیم صهیونیستی همزمان به همه جهات - حماس، حزب‌الله و ایران - شلیک می‌کند اما در رسیدن به اهداف حتی اهداف یک جبهه هم موفق نیست. این گروه نه صلاحیت رهبری جنگ را دارد و نه رهبری رژیم صهیونیستی را.

با وجود هشدارها درباره عواقب عملیات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح که هزاران آواره فلسطینی در آنجا پناه گرفته‌اند، نتانیاهو همچنان بر انجام این عملیات پافشاری می‌کند.

تشریح آخرین روند مذاکرات مربوط به آتش‌بس غزه از زبان عضو ارشد حماس ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۵:۵۸

یکی از رهبران برجسته جنبش حماس که خواست نامش فاش نشود در گفت وگو با العربی الجدید با بیان اینکه تاکنون به طور رسمی با این جنبش درباره محتوای چشم انداز جدید مذاکراتی که از آن درباره آتش بس زمان دار در غزه بیان می‌شود، صحبتی نشده است، بر تعامل حماس با هر حرکت جدی و مثبتی از مبادی رسمی تاکید کرد.

وی همچنین درباره اخبار درز شده در رسانه های رژیم صهیونیستی مبنی بر سفر هیات امنیتی مصری به تل آویو ابراز تردید کرد و آن را در راستای سریال دروغ پردازی این رژیم با هدف آرام کردن جبهه داخلی اسرائیل دانست.

این عضو ارشد حماس اضافه کرد: اقدامات ماه های گذشته رژیم اشغالگر نشان می دهد که این رژیم آشکارا و در برابر رسانه ها درباره آتش بس در غزه، موضعی کاملا متفاوت با آنچه در مذاکرات رخ می دهد، دارد.

وی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در مخمصه جهانی گرفتار است و دولت آمریکا خود را به سبب انقلاب دانشگاه ها و گسترش دامنه اعتراضات از دانشگاهی به دانشگاه دیگر، در تنگنا می بیند.

این عضو ارشد حماس ادامه داد: هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از حمله به رفح دست برداشته باشد در حال حاضر وجود ندارد و همه شواهد گواه بر این حمله است.

وی درباره بحث های مطرح شده در رسانه ها مبنی بر آتش بس یکساله هم اظهار داشت: تنها تحلیل واحد از این موضوع پایان مدت قانونی کابینه نتانیاهو است. همچنین به توان طرف آمریکایی برای کنار زدن نتانیاهو در برهه کنونی هم مربوط می شود.

حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۵:۴۴

حزب‌الله لبنان از حمله موشکی به سربازان رژیم صهیونیستی در شمال اراضی اشغالی خبر داد.

حزب‌الله لبنان اعلام کرد: محل استقرار سربازان دشمن در غرب شهرک «شومیرا» در منطقه الجلیل غربی را با موشک هدف قرار دادیم.

به نقل از الجزیره، حزب‌الله لبنان تأکید کرد این حمله در راستای حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت جسور آن است.

روزنامه النهار لبنان نیز گزارش داد حملات شدید رژیم صهیونیستی شهرک کفرشوبا در منطقه العرقوب را هدف قرار داد که منجر به کشته شدن قاسم اسعد، شهروند لبنانی شد. منزل وی در این حمله ویران شد.

حزب‌الله لبنان در همبستگی با نوار غزه که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در معرض حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی تحت حمایت آمریکا قرار گرفته است، پایگاه‌های صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد.

آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح

روزنامه عرب زبان رای الیوم نوشت: رهبران مقاومت در غزه با ارسال پیام‌هایی، به مذاکره کنندگان حماس اطلاع داده اند که آمادگی کامل برای نبرد در رفح دارند و آنها نباید امتیازی در قبال جلوگیری از نبرد در این منطقه بدهند.

به گزارش رای الیوم، گویا هنوز تهدیدهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح تاثیری بر روند آمادگی بزرگ میدانی گروه های مقاومت در غزه به ویژه در جنوب نداشته و تیم سیاسی مقاومت، آماده رویارویی آتی در زمینه تحرکات میانجی گرایانه و مذاکرات است.

این رسانه نوشت: مقاومت از مذاکره کنندگان خواسته که جنگ رفح را به مثابه شبح بزرگ ندانند. «یحیی السنوار»، رهبر حماس در غزه و «محمد الضیف»، فرمانده کل گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، از آمادگی کامل برای هر سناریوی نظامی در رفح خبر داده و خاطر مذاکره کنندگان را راحت کرده اند. این دو فرمانده از مذاکره کنندگان خواسته اند که امتیازی در قبال ممانعت از نبرد رفح ندهند.

رای الیوم ادامه داد: اظهارات «خلیل الحیه» از رهبران حماس نیز در این راستا انجام شد که گفت: گردان های نظامی آمادگی کامل برای نبرد دارند.

این رسانه اضافه کرد: روند اوضاع از آمادگی کامل مقاومت فلسطین برای نبرد در رفح و نیز نبرد در خان یونس و شمال غزه حکایت دارد و دشمن در تهدیداتش برای عملیات نظامی گسترده در رفح و اطراف آن مبالغه می کند.

به نوشته رای الیوم، محافل داخلی مقاومت به اطلاع رهبران خارج از غزه رسانده اند که نبرد رفح، نبردی نیست که سخت یا ترسناک به نظر برسد. رزمندگان مقاومت کاملا آماده هستند، به ویژه آنکه تجربه میدانی به دست آورده اند. در واقع فرماندهان مقاومت در غزه با رساندن پیام آمادگی به رهبران خارج، به دنبال این هستند که مانع از هرگونه امتیازدهی گفت وگوکنندگان در برابر فشارهای وارده و چماقی به نام نبرد رفح شوند.

این خبر در حالی منتشر می شود که «محمد نزال»، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس جمعه شب تأکید کرد: تهدید رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح ما را نخواهد ترساند و موجب نخواهد شد، از حقوق ملت‌مان عقب نشینی کنیم. اسراییل بداند با تهدید و رجز خوانی در زمینه حمله به رفح هرگز به آنان باج نخواهیم داد.

وی ادامه داد: مذاکرات غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی به خاطر لج بازی نتانیاهو به بن‌بست رسیده است.

حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم

بامداد شنبه، «خلیل الحیه» معاون رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه گفت: امروز پاسخ رسمی دشمن صهیونیستی را در خصوص پیشنهاد جدید برای مذاکرات دریافت کردیم.

 الحیه افزود: جنبش اقدام به بررسی این پیشنهاد خواهد کرد و پس از پایان بررسی‌ها، حماس پاسخ آن را ارسال خواهد کرد.

این مقام حماس افزود که این پیشنهاد برای مذاکرات ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین ماه) به میانجی‌گران مصری و قطری تحویل داده شده بود، در حالی که جمعه شب، «محمد نزال» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، هر گونه دریافت پیشنهاد جدید به صورت رسمی توسط حماس را رد کرد و افزود که این گروه از هرگونه درخواست و پیشنهاد جدی در مورد مذاکرات استقبال می‌کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی جمعه شب اعلام کردند که مذاکرات برای مبادله اسرا با حماس به بن‌بست رسیده است.

سازمان ملل: آوار برداری نوار غزه احتمالا ۱۴ سال طول می‌کشد

سازمان ملل متحد با اشاره به حجم گسترده ویرانی های نوار غزه در پی حملات و بمباران گسترده ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که روند آواربرداری در این منطقه احتمالا ۱۴ سال طول بکشد.

به گزارش شبکه روسیا الیوم، پیر لودامار، مسئول واحد مین روبی سازمان ملل گفت: برآورد کردیم که ۳۷ میلیون تُن آوار یا حدود ۳۰۰ کیلوگرم آوار در هر متر مربع در نوار غزه باشد؛ بنابراین، با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون، آواربرداری ۱۴ سال طول می کشد.

این مسئول سازمان ملل همچنین هشدار داد: دست کم ۱۰ درصد از مهمات شلیک شده منفجر نمی شود؛ بنابراین تهدید دائمی برای مردم، تیم های تخلیه کننده قربانیان از زیر آوارها و همچنین کارگرانی است که وظیفه آواربرداری دارند.

در همین راستا، منابع خبری از تخریب گسترده شبکه آب و فاضلاب شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه و از بین بردن محصولات کشاورزی این شهر توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.

شهرداری بیت‌لاهیا اعلام کرد که رژیم صهیونیستی ۷۰درصد از چاه‌های آب شمال غزه و ۵۰درصد پمپاژهای فاضلاب را تخریب کرده و نیز همه محصولات کشاورزی در بیت‌لاهیا را که سبد غذایی اولیه در غزه به شمار می‌رود، از بین برده است.

پیش از این، دیدبان حقوق بشر اروپا- مدیترانه در بیانیه ای اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی، نابودی شهر بیت‌لاهیا در شمال غزه و قتل و کوچاندن مردم آن را آغاز کرده است.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد که نسبت به ارتکاب کشتار جدید در بیت‌لاهیا توسط ارتش رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات کوچ اجباری جدید در سایه صدور دستورهای غیرقانونی علیه مردم آن برای تخلیه فوری که تقریبا ۵۰ هزار تن هستند، هشدار می‌دهد.

این سازمان اضافه کرد که ارتش رژیم صهیونیستی پیش از صدور دستور تخلیه منطقه بیت‌لاهیا با طرح ادعای منطقه جنگی بودن آن، حملات هوایی و توپخانه‌ای فشرده را در این منطقه آغاز کرد.

دیدبان حقوق بشری اروپا-مدیترانه در بیانیه‌ خود آورد: پناهگاه‌هایی که ارتش اسرائیل برای مردم بیت‌لاهیا مشخص کرده، ویران شده هستند و به هیچ وجه قابل سکونت نیستند. این مناطق بدون آب بوده و سیستم فاضلاب آن‌ها نیز کامل نابود شده است.

در این بیانیه آمده است: هر منطقه ای که ارتش اسرائیل اعلام می‌کند، نظامی است، کامل ویران و کشتارهایی وحشتناک علیه کسانی که در آن باقی می‌مانند مرتکب می‌شود.

این سازمان حقوق بشری اضافه کرد: نسبت به هرگونه عملیات نظامی در بیت‌لاهیا هشدار می‌دهیم، این عملیات منجر به جنایات‌ خطرناک و نقض قوانین بین‌المللی انسانی می‌شود.

چین میزبان مذاکرات آشتی بین حماس و فتح خواهد بود

جنبش‌های حماس و فتح و یک دیپلمات در پکن عصر جمعه اعلام کردند که چین میزبان مذاکرات آشتی داخلی میان گروه‌های فلسطینی خواهد بود.

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام در جنبش‌های فتح و حماس گزارش داد که ریاست هیات حماس بر عهده موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی این جنبش و ریاست هیات جنبش فتح بر عهده عزام الاحمد، یکی از اعضای کمیته مرکزی این جنبش است.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات در پکن که اشاره‌ای به نامش نشده است، گزارش داد که این مذاکرات با هدف حمایت از تلاش‌ها در راستای آشتی میان دو جنبش فتح و حماس انجام می‌شود.

پیشتر مسکو میزبان نشست مشابهی در اواخر ماه فوریه برای رایزنی درخصوص تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین و بازسازی نوار غزه بود.

یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس پیشتر به شبکه المیادین اعلام کرد که این جنبش با دعوت چین از همه جناح‌های فلسطینی برای حضور در نشستی با نام «آشتی ملی» موافقت کرده است.

پس از آنکه وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۱۸ آوریل گفت که ایالات متحده باید از قطعنامه سازمان ملل برای آتش‌بس در نوار غزه حمایت کند، مقامات چینی به طور فزاینده‌ای به تجاوزات مداوم اشغالگران به نوار غزه پرداخته‌اند.

وزیر خارجه چین با تکرار درخواست‌های پکن برای «آتش‌بس فوری»، جنگ اسرائیل علیه غزه را «تراژدی برای بشریت و ننگ تمدن» توصیف کرد.

در ماه مارس گذشته، ژانگ جون، نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد بر لزوم توقف حمله به غزه و توقف آسیب‌های وارده به غیرنظامیان تاکید کرد و خواستار «لزوم رفع محاصره تحمیلی غزه و برداشتن موانع ورود اقلام بشردوستانه و اطمینان از ورود آنها به مقدار کافی به غزه» شد.

شی جینپینگ، رییس‌جمهور چین نیز خواستار برگزاری «کنفرانس بین‌المللی صلح برای حل مناقشه» شد.

 

دیگر خبرها

  • جزئیات حمله موشکی حزب‌الله به سرزمین‌های اشغالی
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟
  • بالانسر ایران و اسرائیل
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • کشته شدن ۲ نفر از فرماندهان جماعت اسلامی لبنان در حمله اسرائیل
  • توانمندی ایران و ضعف اسرائیل در آفند و پدافند/ گرایش به غرب در خاورمیانه ضعیف می‌شود
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت