Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید تقی لقمانی در حاشیه بازدید از تخت جمشید، گفت: طی روز‌های اخیر و در حین انجام فصل چهارم کاووش‌های باستانشناسی در محدوده آبراهه و کانال‌های انتقال آب مجموعه تخت جمشید، بقایای بیش از ۱۰ اسکلت انسانی کشف شده است.

او این کشف را بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و یادآور شد: بقایای اسکلت‌های کشف شده قطعا اطلاعات جدیدی را پیرامون زندگی نیاکان ما در بر خواهد داشت و پاسخ‌های را برای پرسش‌هایمان در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لقمانی با اشاره به اینکه اسکلت‌های کشف شده، متعلق به اجسادیست که تدفین نشده بودند، گفت: نتایج تحقیقات بر روی این اسکلت‌ها بر دانسته‌هایمان از تمدن ایرانی خواهد افزود.

معاون استانداری فارس در خصوص ساماندهی تخت‌جمشید نیز گفت: ساماندهی این اثرجهانی از اولویت‌ها به شمار می‌رود، البته بخشی از آن انجام شده و بخش دیگری نیز در دستور کار قرار دارد.

او با بیان اینکه بخشی از ورودی تخت جمشید ساماندهی شده است، گفت: بحث مجموعه چاه و جنگل اطراف، آبیاری درختان موجود، ساماندهی با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، جابه جایی پارکینگ کنونی و استقرار آن در میدان ملل و ... از موارد در دستور کار قرار دارد.

لقمانی بیان کرد: با جابه جایی پارکینگ، این امکان برای گردشگران فراهم می‌شود که در مسیر ۴ کیلومتری میدان ملل تا محوطه تاریخی تخت جمشید، بهره مناسب‌تری از فضای گردشگری ببرند.

معاون استانداری فارس با اشاره به موضوع اقدامات مرتبط با حریم مرودشت، گفت: بحث ساماندهی حد فاصل میدان تمدن تا میدان ملل، مد نظر بوده و مقرر شد شهرداری مرودشت نیز اقداماتی را انجام دهد که بخشی از مجوز‌های کار در سطح استان صادر شده و بخشی از مجوز‌ها هم در سطح ملی در حال انجام است.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشف اسکلت تخت جمشید تمدن ایرانی استانداری فارس تخت جمشید اسکلت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند

معصومه قاسمی قائم مقام رئیس خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور و فعال فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فرارسیدن روز ملی خلیج‌فارس، گفت: رسانه‌ها باید در پاسداشت روز ملی خلیج‌فارس و تمدن این منطقه بزرگ که همواره مورد طمع قدرت‌های بین‌المللی بوده است به وحدت رویه برسند.

وی افزود: کشور کوچکی که بر روی نام خلیج‌فارس و جزایر آن ادعا دارد تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند به نوعی هم صدایی بین‌المللی ایجاد کند که اگر کنش رسانه‌ای ما هوشمندانه شود جلوی نقشه‌های آن‌ها گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: چه اشکالی دارد ما نیز برای موضوعات هویتی‌مان کار ویژه تعریف کنیم و رسانه‌هایمان را برای این مهم تقویت کنیم.

نایب رئیس خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: متأسفانه عمده کنش‌گری ما بر روی نام خلیج‌فارس منحصر در همین دهه نخست اردیبهشت ماه است در حالی که رقیب ما شبانه روز برای تعدی به خلیج‌فارس تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: ما هر سال ۳۶۵ روز فرصت داریم تا تمدن خلیج‌فارس را به مردم کشورمان و کشورهای دیگر معرفی کنیم؛ ظرفیت رسانه ملی و شبکه‌های استانی در این حوزه باید بالفعل شوند و امروز ما باید حداقل ۳۱ جشن خلیج‌فارس شناسی در ۳۱ مرکز استان می‌داشتیم اما متأسفانه این موضوع منحصر به کارهای نمادین در روز ملی خلیج‌فارس و در بین جمعی محدود شده است.

قاسمی اظهار داشت: پاسداشت خلیج‌فارس باید از جنبه مجازی و رسانه‌ای خارج شده و ملموس شود؛ توجه به تمدن خلیج‌فارس، احیا و حفظ ارزش‌های این تمدن و حفظ اکوسیستم تمدن خلیج‌فارس نیز باید به جد دنبال شود.

وی خاطرنشان‌کرد: لباس بومی مردمان خلیج‌فارس آثاری زنده در میراث فرهنگی این منطقه است اما متأسفانه شاهدیم که برخی کشورهای عربی به مالکیت این لباس فاخر دست درازی کرده و سعی در سرقت فرهنگی آن دارند.

سخنگوی خانه مطبوعات کشور عنوان کرد: دست درازی به آثار هویتی منطقه خلیج‌فارس با رپرتاژ های سنگین در رسانه‌های بین‌المللی منتشر می‌شود تا برای مردم دنیا انگاره‌سازی‌های غلط شود.

قاسمی تاکید کرد: اگر ما در پاسداشت ارزش‌هایمان و داشته‌هایمان کوتاهی کنیم ارزش‌هایمان به یغما خواهد رفت و روزگاری خواهد رسید که باید تماشاچی باشیم که کشوری غریبه با تمدنمان برای خود ارزش افزوده خلق می‌کند.

کد خبر 6091055

دیگر خبرها

  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود