Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس گفت: همیاران طبیعت در استان شامل مروجین، محافظین و دانش آموزانی هستند که در فعالیت‌ها و طرح های مختلف منابع طبیعی از جمله عملیات‌های اطفای حریق، بذرکاری، کپه کاری و نهالکاری همکاری بسیاری گسترده‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالحسن صمدنژاد افزود: در حال حاضر ۴۰ تشکل زیست محیطی و منابع طبیعی در ترویج فرهنگ منابع طبیعی و حفاظت و احیای عرصه‌های جنگلی و مرتعی استان مشارکت دارند.

او با اشاره به استقبال بسیار خوب مردم و گروه‌های طبیعت دوست از همراهی و تعامل با مجموعه منابع طبیعی اظهار داشت: از سال ۸۶ که طرح همیاران طبیعت کلید خورده تا کنون تعداد ۵ هزار و ۴۸۰ کارت شناسایی همیار طبیعت صادر شده است.

صمدنژاد گفت: از این تعداد یک هزار و ۹۶۵ کارت برای دانش آموزان، ۳ هزار و ۱۵۳ کارت برای محافظان افتخاری و ۵۶۲ کارت نیز برای مروجین طبیعت صادر شده که این افراد به مناسبت‌های مختلف با مجموعه منابع طبیعی همکاری می‌کنند.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس اظهار امیدواری کرد: با همراهی و تعامل بیشتر برای تامین نیرو و اعتبارات لازم و ارائه آموزش‌های لازم بتوان همیاران طبیعت بیشتری را در سطح استان جذب کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی فارس همیار طبیعت منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر