Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  محمد حسن زاده دانش آموز نخبه کرمانی در پایه دوازدهم ریاضی فیزیک مشغول به تحصیل است که به کمک دو نفر از دوستانش موفق به ساخت شیرآب غیر تماسی و شنیداری هوشمند شده است.

این دانش آموز نخبه کرمانی گفت: شیر آب طراحی شده از طریق صحبت کردن قادر به اجرای دستورات است، علاوه بر این شیر طراحی شده قابلیت باز و بسته شدن از طریق سنسور‌های مادون قرمز بدون تماس دست را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این نوآوری علاوه بر اینکه می‌تواند در صرفه جویی آب نقش موثری داشته باشد، به دلیل عدم تماس با شیر آب در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و سایر آلودگی‌ها موثر است.

بیشتر بخوانید

شتاب‌دهنده تپسی در مرکز رشد دانشگاه علامه‌طباطبائی مستقر می‌شود

حسن زاده مطرح کرد: در طراحی این دستگاه از امکانات مکانیکی، الکترونیکی و برنامه نویسی استفاده شده است، با استفاده از نرم افزار‌های برنامه نویسی دستور‌های مربوط به سنسور‌های دستگاه ارائه شده و دستگاه عمل می‌کند.

محصول بومی با یک چهارم قیمت نمونه خارجی 

این دانش آموز نخبه کرمانی عنوان کرد: اغلب قطعات این دستگاه را خودمان طراحی کرده و ساخته‌ایم و غالب مواد اولیه ایرانی و بومی هستند و تنها بخش کوچکی از قطعات نرم افزاری خارجی است.

او یادآوری کرد: محصول تولید شده ما هیچ نمونه مشابهی در داخل ندارد و نمونه خارجی شبیه محصول ما و نه با همه امکانات در بازار موجود است.

حسن زاده در تشریح شاخصه‌های این دستگاه نسبت به نمونه خارجی گفت: قیمت محصول تولیدی ما حدود یک چهارم مشابه خارجی است و این دستگاه نسبت به نمونه خارجی دارای سنسور‌های مادون قرمز، سیستم شنیداری قابل تنظیم و تایمر است.

این دانش آموز نخبه کرمانی تاکید کرد: تاکنون فرد سرمایه گذاری که هزینه‌های تولید این محصول را برعهده گیرد و روانه بازار کند، داوطلب نشده، اما در تلاشیم تا این اتفاق به زودی رخ دهد.

او افزود: کارخانه‌های ساخت شیرآلات یکی از مهم‌ترین مراکز بازاریابی این محصول به شمار می‌روند و امیدواریم این محصول به زودی در خط تولید این واحد‌های تولیدی قرار گیرد.

حسن زاده تصریح کرد: ما برای ادامه راه نیازمند حمایت مسئولان و سرمایه گذاران هستیم، قطعاً با راه اندازی خط تولید این محصول عده‌ای مشغول به کار می‌شوند و می‌توانیم کارآفرینی مطلوبی داشته باشیم.

او گفت: پارک علم و فناوری کرمان در همه مراحل اجرای این طرح یاری گر ما بود و تامین مالی این پروژه از طریق این مرکز صورت گرفت.

حسن زاده در پایان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری کرمان برای ایده‌های نوین ارزش بسیاری قائل است و مشوق بسیاری در طول مسیر پیشرفت برای همه محققان است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیرآب دانش بنیان نمونه خارجی حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۹۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت