Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@20:46:20 GMT

فروش لوازم‌التحریر به شدت افت داشته است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۴۲۲۹

موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی از افت فروش این صنف نسبت به سال گذشته خبر داد و درباره ممنوعیت واردات برخی اقلام که در کشور تولید نمی‌شود، توضیح داد.

موسی فرزانیان، اظهار کرد: با وجود این که ماههای مرداد و شهریور زمان اوج فروش لوازم‌التحریر و نوشت افزار است، به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، صنف فروشندگان نوشت‌افزار با کاهش فروش و رکود عجیبی مواجه شده اند؛ به طوری فروش این صنف نسبت به سال‌های گذشته حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه قرار نیست مدارس باز شود و دانش آموزان هم خرید نمی‌کنند، بنابراین بنکداران و خرده‌فروشان هم این محصولات را نمی‌خرند.

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی درادامه درباره افزایش قیمت لوازم‌التحریر در سال جاری گفت: با توجه به افزایش نرخ ارز و تغییر ارز مورد نیاز برخی واحدهای تولیدی مثل خودکار، قیمت در سال جاری افزایش یافته اما در کل می‌توان گفت که به دلیل رکود حاکم بر بازار میزان این افزایش، عقب‌تر از نرخ دلار است. البته این افزایش قیمت هم در اقلام مختلف متفاوت است، برای مثال با توجه به کاهش نرخ کاغذ، برخی دفترها به قیمت پارسال یا حتی پایین‌تر فروخته می‌شوند، اما قیمت مداد و خودکار بین ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش داشته است. قیمت اقلام وارداتی هم وابسته به نرخ دلار است.

به گفته فرزانیان بیشتر مداد و خودکارها داخلی هستند، اما لاک غلط‌گیر و اتود و مغز آن به طور کلی در کشور تولید نمی‌شود و در زمینه ماژیک هم تولید بسیار کم است و تقریبا از سال گذشته چند شرکت فعالیت خود را در زمینه ماژیک وایت‌برد شروع کردند، اما ماژیک‌های علامت گذاری، طراحی و نقاشی وارداتی است.

واردات خودکار، ماژیک و غلط‌گیر از اردیبهشت ممنوع شد

وی همچنین از ممنوعیت واردات خودکار، ماژیک و غلط‌گیر از اردیبهشت ماه امسال خبر داد و گفت: واردات مداد و پاک‌کن هم قبلا ممنوع شده بود. در حال حاضر به دلیل رکود و موجودی‌های قبلی ممکن است مشکلی در بازار ایجاد نشود. از طرف دیگر عموما کالاها از شب عید وارد می‌شود. اردیبهشت و خرداد عمده‌فروش‌ها محصول مورد نیاز خود را تهیه و در ماههای تیر و مرداد به خرده‌فروش‌ها عرضه می‌کنند؛ لذا بخشی از کالاها از قبل وارد شده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی خاطرنشان کرد: بنابراین شاید فعلا مشکلی در تامین بازار نباشد، اما تداوم این وضعیت منجر به کمبود و گرانی برخی از این کالاها به ویژه غلط‌گیر و ماژیک که تولید داخل هم ندارند خواهد شد و ما در حال پیگیری رفع ممنوعیت واردات این کالاها هستیم.

وی با بیان اینکه واحدهای فروش نوشت‌افزار جزو واحدهای آسیب‌دیده از کرونا نبودند و تاکنون هیچ کمکی دریافت نکرده‌اند، تصریح کرد: مرداد و شهریور برای این صنف مانند شب عید برای واحدهای پوشاک است و اگر واحدها در این دو ماه به اندازه کافی کار نکنند انگار کل سال فعالیت نداشته‌اند؛ بنابراین به مشکل جدی برمی‌خورند. پیگیری ما از ستاد ملی کرونا برای قرار گرفتن صنف نوشت‌افزار در بین صنایع آسیب‌دیده از کرونا هم بی‌نتیجه ماند. البته دولت هم بودجه کافی برای کمک به همه واحدها ندارد.

 

ایسنا

برچسب ها: تعطیلی مدارس ، واردات ، مدارس ، لوازم التحریر ، نوشت افزار ، موسی فرزانیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Jg2

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تعطیلی مدارس واردات مدارس لوازم التحریر نوشت افزار فروشندگان نوشت افزار لوازم التحریر غلط گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟