Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- افزایش ترافیک معابر اصلی در محدوده‌های مرکزی شهر و اشباع فضای پارک حاشیه‌ای از جمله دلایلی بود که مسئولان را برای اجرای مجدد طرح ترافیک در تهران مجاب کرد اما شرایط کرونایی ممکن است باز هم اجرای آن را به تعویق بیاندازد. تاریخ انتشار: 00:30 - 31 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۸۴۹۱

خبرگزاری میزان - نزدیک به شش ماه از ورود کرونا به ایران می‌گذرد و حالا دیگر کرونا به جزء جدایی‌ناپذیری از زندگیمان مبدل شده است، بیماری منحوسی که بسیاری از شهروندان امیدی به تمام شدنش ندارند و وضعیت زندگی خود را متناسب با آن تغییر داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مناسبات عادی زندگی‌مان، رفت و آمدها، تحصیل، اشتغال همه تحت تاثیر کرونا قرار گرفته‌اند و وضعیت حمل و نقلی نیز از این مساله متاثر است؛ موضوعی که به شدت بر روند شیوع این بیماری موثر است.

یکی از راه‌های انتقال این بیماری حضور در تجمعات و انتقال این بیماری به واسطه تنفس افراد مختلف در محیط‌های سربسته است، در این شرایط وسایل حمل و نقل عمومی اگر با اجرای رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه نباشند، می‌توانند زمینه آسیب رساندن به تمامی افراد را فراهم کنند.

وسایل حمل و نقلی که در مترو، ناوگان اتوبوسرانی و تاکسی‌ها هر کدام از شرایط خاص خود برخوردارند و مشخص نیست که اگر پروتکل‌ها در آن رعایت نشود، تا چه میزان خطرناک باشند.

بیشتر بخوانید: شهرداری تهران از اجرای طرح ترافیک در پایتخت چه میزان درآمد کسب کرد؟

یکی از سیاست‌هایی که تاکنون بر آن تاکید شده بود، سوق دادن مردم به سمت استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی بود که شیوع کرونا این مساله را تغییر داد و موجب شد که در اقدامی استثنایی تمامی مسئولان مدیریت شهری به مردم توصیه کنند که برای تردد‌های غیرضروری خود از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نکنند و تکیه خود را بر وسایل شخصی خود بگذارند.

در این شرایط لغو اجرای طرح ترافیک در تهران یکی از راهکار‌هایی بود که به منظور جلوگیری از حضور بیشتر مردم در وسایل حمل و نقل عمومی پیش‌بینی شد.

هرچنداز ابتدای امسال بار‌ها با لغو و اجرای طرح ترافیک در تهران روبه‌رو بودیم، برای مثال اولین بار بر خلاف رویه همیشگی و پس از پایان یافتن تعطیلات عید، طرح ترافیک در تهران به مدت یه روز اجرا شد و نهایتا با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لغو شد.

پس از آن تا مدت‌ها اجرای طرح ترافیک با بحث و ارزیابی‌های کارشناسانه همراه بود تا اینکه مسئولان مدیریت شهری با افزایش ترافیک معابر اصلی در محدوده‌های مرکزی شهر، تردد سنگین وسایل نقلیه و افزایش تاخیر در تردد‌ها و بروز ترافیک‌های شدید، اشباع فضای پارک حاشیه‌ای و افزایش پارک دوبله و در نتیجه، کاهش ظرفیت معابر تصمیم به اجرای طرح ترافیک در تهران گرفتند.

هرچند اجرایی شدن این مساله را نیز با تغییراتی همراه بود و ساعات اجرایی شدن آن را کاهش دادند تا این مساله با ساعت کاری تداخل نداشته باشد.

این شرایط ادامه داشت تا اینکه با قرمز شدن وضعیت تهران در میزان آمار مبتلایان شهروندان به کرونا وضعیت به گونه دیگری رقم خورد و مجددا طرح ترافیک به مدت یک هفته لغو شود.

موضوعی که محمدی، مشاور حناچی در گفتگو با میزان آن را از جمله پیشنهادات شهرداری دانست و تاکید کرد که شهرداری تهران بر اساس ارزیابی‌های کارشناسانه، پیشنهاداتی را در خصوص اینکه لغو طرح ترافیک یا بازگشتش چه تاثیراتی را در زمینه‌های مختلف خواهد داشت، به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه داده بود که یکی از پیشنهاداتی در این خصوص کاهش تعداد کارکنان ادارات از یک سوم موجود به پنجاه درصد و در نهایت لغو اجرای طرح ترافیک بود که در نهایت لغو طرح ترافیک مصوب شد.

شرایطی که بیش از یک هفته در تهران استمرار داشت، اما تاثیری در کاهش تعداد مسافران ناوگان حمل و نقلی نداشت و مجددا بررسی‌های کارشناسانه را بر این داشت تا طرح ترافیک در پایتخت اجرایی شود.

اظهاراتی که محمد علیخانی، رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در گفتگو با میزان خبر از اجرای مجدد طرح ترافیک آن خبر داد و گفت: همه کارشناسان به این نتیجه رسیدند که لغو طرح ترافیک وضعیت را از نظر شیوع کرونا بدتر می‌کند، چون سفر‌های غیرضروری به شدت افزایش پیدا کرده است.

به گفته رییس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بدتر شدن اوضاع تهران پس از لغو اجرای طرح ترافیک محدوده مرکزی شهری بسیار شلوغ شده است و نباید برای حل یک مشکل ده مشکل دیگر در شهر ایجاد کرد و با ارزیابی‌های کارشناسانه ثابت شده است که لغو طرح ترافیک تاثیر چندانی در کاهش تردد‌ها و آمار حمل و نقل عمومی ندارد، در نیتجه با هماهنگی‌های بعمل آمده توسط مسوولین طرح ترافیک از ابتدای شهریورماه تا آخر سال اجرا خواهد شد.

در این شرایط اگرچه تا این لحظه اجرای طرح ترافیک از ابتدای شهریورماه قطعی شده است و اظهارنظری آن را تکذیب نکرده است، اما پرسشی که به وجود می‌آید این است که با توجه به وخیم‌تر شدن اوضاع این بیماری در پاییز و زمستان و همزمانی آن با بیماری آنفولانزا این احتمال هم مجددا وجود دارد که بازهم اجرای طرح ترافیک در تهران تغییر کند و این مساله بستگی به شرایط موجود کرونا دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طرح ترافیک کرونا اجرای طرح ترافیک در تهران وسایل حمل و نقل عمومی اجرای طرح ترافیک لغو طرح ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • پلیس راهور تهران : طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد
  • خبر مهم درباره اجرای طرح ترافیک جدید
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران