Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن محمدی روز یکشنبه دراین زمینه اظهار داشت: این مرکز که از سال گذشته رسما فعالیت خود را آغاز کرده است در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ رشته های جدید،  برق صنعتی ،آسانسور و پله برقی ،مکانیک تاسیسات صنعتی ،شیمی آزمایشگاهی شوینده ها و آرایشی بهداشتی ،ایمنی کار و حفاظت صنعتی ،بازار یابی و کارشناسی بازاریابی بین الملل  را  اضافه نموده و اقدام به پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  دانشکده علمی و کابردی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم سال گذشته در پنج رشته در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در رشته های کاردانی حرفه ای بازرگانی - امور گمرکی، کاردانی حرفه ای بازرگانی – انبارداری، کاردانی فنی ایمنی کار و حفاظت فنی، کاردانی فنی ایمنی کار و حفاظت فنی، کاردانی حرفه ای حسابداری - حسابداری صنعتی، کارشناسی حرفه ای حسابداری - حسابداری خدمات و تولیدات صنعتی با پذیرش دانشجو فعالیت خود را آغاز کرده بود. 

وی گفت: از نکات قابل توجه در این مرکز آموزشی، حضور دانشجویان در محیط کار و کسب تجربه و استفاده از امکانات و کارگاه های مجهز موجود در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان  و شهرک شکوهیه قم می باشد. در حال حاضر با توجه به شرایط بوجود آمده بر اثر شیوع ویروس کرنا، کلیه کلاس‌ها به صورت غیر حضوری و مجازی و خارج از وقت اداری تشکیل می‌شود که می‌تواند در توانمند سازی دانشجویان نقش بسزایی داشته باشد.
منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در ۵۰ کیلومتری قم در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ هکتار در سال ۱۳۷۶ به تصویب هیات وزیران رسید.
این منطقه به عنوان مهمترین و نزدیک ترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی – اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راه آهن سراسری و بزرگراه های اصلی شمال – جنوب و شرق – غرب ایران بوده و جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیج فارس به منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز داشته و قادر است نقش تعیین کننده ای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا نماید.
هم اکنون ۱۲۰ واحد صنعتی و تجاری در این منطقه مشغول فعالیت می باشد که این رقم نمایان گر فعالیت ۸۷ درصد واحدهای دارای پروانه بهره برداری منطقه است.
بخش سلفچگان یکی از بخش های پنج گانه استان قم است که در فاصله ۴۰ کیلومتری شهر قم قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت قم منطقه ويژه اقتصادی سلفچگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت قم منطقه ويژه اقتصادی سلفچگان وزارت صنعت معدن و تجارت قم منطقه ويژه اقتصادی سلفچگان منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی سلفچگان حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود

ایسنا/فارس در سفر استاندار فارس به شهرستان جویم، کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در شورای اداری شهرستان جویم که همزمان با سفر استاندار فارس برگزار شد، گفت: ناحیه صنعتی جویم در زمینی به مساحت ۳۲هکتار ایجاد می‌شود.

سیدمسعود عظیمی با بیان اینکه ایجاد ناحیه صنعتی جویم از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قرارگرفت و در دور دوم سفر ریاست جمهوری نیز مصوب شده است، افزود: در این مدت استعلامات اصلی این ناحیه صنعتی اخذ و ناحیه صنعتی جویم در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان نیز به تصویب رسید.

وی با تصریح اینکه تعادل و توازن‌بخشی در ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از برنامه‌های راهبردی این شرکت است،  افزود: با توجه به اینکه شهرستان جویم از شهرستان‌های نوپای استان است، تمام تلاش خود را برای تسریع در راه‌اندازی ناحیه صنعتی به‌کار خواهیم بست.

عظیمی با بیان اینکه با راه‌اندازی ناحیه صنعتی جویم شاهد جذب سرمایه‌گذار، توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود، گفت: برای راه‌اندازی ناحیه صنعتی، تأمین زیرساخت‌ها نظیر آب، برق، گاز و جاده دسترسی از نیازهای اساسی است که بر اساس قانون باید توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان تامین شود.

وی با یادآوری اینکه در راه‌اندازی این  ناحیه صنعتی باید همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند تا زیرساخت‌های آن به سرعت احداث شود، ادامه داد: با توجه به قرارگیری شهرستان جویم در محور ترانزیتی جنوب و موقعیت این ناحیه صنعتی در جوار این بزرگراه و همچنین ظرفیت‌های موجود در شهرستان بتوانیم شاهد تسریع در راه‌اندازی این ناحیه صنعتی و جذب سرمایه‌گذار باشیم.

به گزارش ایسنا، در جلسه شورای اداری شهرستان جویم که به ریاست استاندار فارس برگزار شد مقرر شد، اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان حداکثر  ظرف مدت ۷ ماه نسبت به ایجاد مسیر دسترسی ناحیه صنعتی اقدام و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز  نسبت به اختصاص اعتبارات طرح اقدام کند.

همچنین مقرر شد دستگاه‌های اجرایی نسبت به تامین ۵ لیتر بر ثانیه آب به همراه خط انتقال، تخصیص ۷ مگاوات برق از پست و اجرای خط انتقال برق، تأمین ۵۰۰۰ متر مکعب بر ساعت گاز و اجرای خط فیبر نوری تا ورودی ناحیه صنعتی جویم و تحویل و تحول و انتقال سند اراضی  اقدامات لازم را انجام و به‌صورت هفتگی گزارش پیگیری اقدامات خود را به استانداری فارس اعلام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود