Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر وحیدی پنجم شهریورماه، روز داروساز را به داروسازان سراسر کشور تبریک گفت و اظهار کرد: امسال روز داروساز در حالی برگزار می شود که با شیوع کرونا، کادر درمانی سالی سختی را آغاز و در این میان تلاش های داروسازان برای ارائه خدمات بهتر به مردم و کنترل و درمان کرونا ستودنی است.

وی با اشاره به حرکت جهادی دانشجویان و اساتید دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای ساخت محلول های ضدعفونی کننده خاطرنشان کرد: با شیوع ویروس کووید ۱۹، یکی از اولین موضوعاتی که کشور را با بحران مواجه کرد کمبود جدی مواد شوینده و حفاظتی بود که با همت اساتید و دانشجویان دانشکده داروسازی تولید محلول‌های ضدعفونی کننده بر اساس راهنماها و پروتکل‌های سازمان جهانی بهداشت در بالاترین سطح کیفیت تولید و در اختیار مراکز درمانی و مردم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشکده داروسازی با بیان اینکه این حرکت جهادی همچنان ادامه دارد، گفت: ارائه خدمات خودجوش اساتید و دانشجویان دانشکده داروسازی برای تهیه اقلام ضروری و ضدعفونی کننده مراکز درمانی نشان از حس همدوستی و ایثار این قشر از جامعه برای کمک به مردم با هدف ریشه کنی کرونا دارد.

وحیدی تلاش شبانه روزی داروسازان در شرایط سخت کرونایی را یادآور شد و تاکید کرد: در شرایطی که بحران عالم گیر کرونا تمام مشاغل را به تعطیلی کشاند کادر درمان و داروسازان شجاعانه و با روحیه ایثارگری بالا و حداکثر توان در خط مقدم مقابله با این ویروس پای کار ایستاند و در بخش های مختلف این حوزه خدمت رسانی کردند.

رییس دانشکده داروسازی گفت: از زمان شیوع اپیدمی تا به امروز و در ایامی که کادر درمان مشغول مقابله با کرونا بودند، حتی یک بیمارستان هم با کمبود دارو مواجه نشد و هرگز و حتی برای لحظه‌ای داروسازان کشور خدمت رسانی را رها نکردند.

به گفته وحیدی، داروسازان با ارائه خدمات ارزنده اجازه ندادند که کشور با کمبود دارو مواجه شود و از طرفی در تهیه گایدلاین ها و دستورالعمل های دارویی در بخش های کرونا همگام با پزشکان و کادر درمان به ارائه خدمت مشغول بودند.

وی با اشاره به اینکه یکی از درخشان ترین فعالیت ها را در این حوزه داروسازان بالینی انجام دادند ادامه داد: مطالعات بالینی دارو های پیشنهادی اکثراً با کمک و همت این قشر فداکار صورت پذیرفت و البته ادامه نیز دارد.

وی با تاکید بر اینکه فرمولاسیون تعدادی از داروهای توصیه شده در کرونا پیش از شیوع اپیدمی کرونا در دسترس نبود توضیح داد: به سرعت فرمولاسیون داروهای موثر در درمان مبتلایان کرونایی توسط داروسازان، طراحی و به مراکز تولیدی ارسال شد.

وحیدی با بیان اینکه باید شرایط به گونه‌ای پیش برود تا خدمات ارزشمند داروسازان در داروخانه و مراکز تحقیقاتی خصوصاً در بحران کرونا به خوبی دیده شود افزود: تمامی داروسازان در عرصه‌ها و سطوح مختلف خدمات ارزشمندی ارائه داده اند که باید از همه این تلاشگران حوزه سلامت قدردانی شایسته ای به عمل آید.

رییس دانشکده داروسازی با بیان این مطلب که داروخانه در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، یاد و خاطره داروسازانی که در راه دفاع از سلامت مردم به مقام رفیع شهادت رسیدند را گرامی داشت.

وحیدی ادامه داد: داروخانه یکی از اولین خطوط مقابله با ویروس کووید ۱۹ هستند چرا که اولین اقدام بسیاری از مردم با مشاهده علائم اولیه بیماری نظیر سردرد، سرفه و سایر علامت های کرونا تهیه دارو از داروخانه هاست.

رییس دانشکده داروسازی توضیح داد: داروی فاویپیراویر در سال های گذشته توسط یک شرکت ژاپنی سنتز و تولید می شد که به عنوان داروی درمان کننده آنفلوانزا نیز کاربرد داشت، با توجه به نتایج حاصل در بهبود شرایط بیماران کرونایی، به سرعت با حمایت و برنامه ریزی های منسجم و منظم دکتر زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران مراحل تولید این دارو توسط محققان دانشگاه در مدت زمان کوتاه آماده و به وزارت بهداشت ارسال شد و که نتیجه این اقدام موثر تولید دارو و در دسترس قرار گرفتن آن در بیمارستانها و مراکز درمانی است.

وحیدی با تاکید بر اینکه فرموله شدن داروی فاویپیراویر برای اولین بار در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انجام شده گفت: این دارو به صورت کاملاً علمی در آزمایشگاه های معتبر با نمونه مشابه ژاپنی مقایسه شده و دانش فنی و فرمولاسیون آن تولید شده است.

وی تولید کیت های تشخیصی کرونا و مواد ضدعفونی کننده را از دیگر اقدامات محققان این دانشگاه ذکر کرد و خاطرنشان کرد: این دستاورد ارزنده با همکاری شرکت های دانش بنیان محقق شده است.

وحیدی با اشاره به اقبال دانشجویان به رشته داروسازی علت آن را تعدد حیطه های مختلف این رشته و دانش بالای اساتید ان حوزه در کشور دانست و افزود: این رشته حیطه های مختلف تولید دارو، درمان بیماران و تکنولوژی های های تک، مانند بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی را در بر می گیرد که این تنوع بالا نشان از اهمیت این حوزه دارد.

کد خبر 5008828

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز پزشک سیما سادات لاری آمار کرونا محرم 99 علیرضا زالی فاصله گذاری اجتماعی سعید نمکی سازمان نظام پزشکی ماسک طبی تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی ایران رییس دانشکده داروسازی ضدعفونی کننده کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند

به دنبال اعتراضات گسترده دانشجویی در دانشگاه‌های کانادا در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با جنگ غزه، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی پاریس نیز کلاس‌های خود را در همین راستا تعطیل کرده‌اند. 

این خبرگزاری گزارش داده که کلاس‌های درس این دانشکده به دلیل اعتراضات در محکومیت جنگ غزه به حالت تعلیق درآمده است.

این گزارش افزود: معترضان ضد اسرائیلی ساختمان انستیتوی مطالعات سیاسی در پاریس را اشغال کردند و ویدئو‌های منتشر شده نشان میدهد که معترضان مقابل ورودی دانشگاه را با اقلامی مثل تخته و سطل‌های بزرگ زباله مسدود کرده‌اند. 

گزارش‌های تایید نشده در رسانه‌های اجتماعی حاکی از آن است که دانشجویان در همبستگی با دانشجویان آمریکایی از سراسر پاریس برای اعتراض به جنگ جاری در غزه و ترغیب امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه برای برقراری آتش‌بس، تجمع کرده‌اند.

علاوه بر آمریکا و فرانسه دانشجویان کانادایی نیز به این کمپین خودجوش پیوستند.

شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز» گزارش کرد که چادر‌های اعتراضی در بیش از ۴۰ دانشکده و دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده و کانادا از جمله، «نورث‌وسترن»، «جرج واشنگتن»، «هاروارد»، «براون»، «دانشگاه میشیگان»، «دانشگاه فناوری ماساچوست» (MIT) و دانشگاه پلی‌تکنیک دولتی کالیفرنیا در منطقه «هامبولت» کالیفرنیا بنا شده است.

دانشجویان خواستار آن هستند که دانشگاه‌ها همکاری خود را با هر شرکتی که در پیشبرد عملیات‌های نظامی اسرائیل در غزه نقش دارد قطع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران