Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که بنای نمایندگان مجلس یازدهم در مواجهه با مسئولان تقابل و مچ‌گیری نیست بلکه دستگیری است.

روح‌الله نجابت عصر چهارشنبه ٥ شهریور در یک کنفرانس خبری ضمن تبریک هفته دولت، به پیگیری موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کمیسیون اصل ٩٠ مجلس اشاره و بیان کرد: در حال تهیه گزارشی از تحقیق و تفحص انجام شده در این باره هستیم که مجلس دهم آن را به سرانجام رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کم کاری‌هایی در این عرصه حادث شده بود که در حال مرتفع کردن آنها هستیم.

نجابت با تاکید براینکه مجلس دهم به دنبال محقق کردن فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص این دوره از مجلس است، ادامه داد: در حوزه انتخابیه نیز به دلیل اهمیت موضوعاتی نظیر اقتصاد، تولید، صنعت، شرکت‌های دانش بنیان و... تلاش ویژه‌ای انجام شده که بازدید از مراکز تولیدی و صنعتی گویای این مدعاست.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ضمن طرح این موضوع که همدلی بین نمایندگان فارس در این دوره بی‌سابقه است، از تلاش برای معطوف کردن توجه به سمت اولویت‌های این استان در زمینه‌های مختلف خبر داد و خاطرنشان کرد: در یکسال باقیمانده از عمر دولت دوازدهم، تلاش می کنیم تا اختلاف و حواشی را کنار گذاشته و اهتمام خود را به سمت حل مشکلات مردم متوجه کنیم، زیرا اگر عملی غیر از این باشد در پیشگاه خدا و مردم باید پاسخگو باشیم.

عضو کمیسیون اصل ٩٠ مجلس شورای اسلامی در خصوص فضای مجازی و موضع مجلس در این مورد، گفت: فضای مجازی از موضوعات مهم و نیازمند توجه و نگاه ویژه است، ظرفیت های این حوزه اگر درست و برای انعکاس بهتر نظام اسلامی باشد، باید تقویت شود، البته امکان دارد به واسطه آسیب‌ها و چالش هایی که فضای مجازی برای کیان خانواده و اخلاق دارد، به دنبال ساز و کار نظارت دقیق باشند، که این از باب محدود کردن نیست.

او در خصوص مدیریت یکپارچه شهری نیز با بیان اینکه تعداد کثیری از تخلفاتی که در کل کشور در فضای شوراهای شهر اتفاق افتاده، تصمیم گیران را با تردیدهایی مواجه کرده است، افزود: هر جا بدون دقت و ضابطه تمرکز قدرت باشد، آسیب‌هایی به دنبال خواهد داشت.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اساسا اقتصاد و فضای نامطلوب اقتصادی کشور با دو مدل رفتار قابل اصلاح و بهبود خواهد بود، یکی کار جهادی و حذف قوانین زائد و دست و پاگیر برای تولید کنندگان و دیگری ایجاد هماهنگی و تعامل بهتر بین مسئولان و دستگاه های مختلف.

او با اشاره به تلاش مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی، یکی از دغدغه های این دوره مجلس را تحقق عدالت دانست و یکی از طرح‌ها برای پاسخگویی به این دغدغه را طرح کالابرگ اقتصادی با هدف رفع مشکلات اقشار ضعیف جامعه ذکر کرد.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس، یکی از طرح‌های در دستور کار مجلس را تخصیص سهمیه سوخت به همه ی شهروندان فارغ از اینکه مالک خودرو باشند یا نه، اعلام کرد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: برخلاف برخی که به دنبال نصب مدیران هستند، به دنبال برخورد با مدیران ناکارآمد از این جنبه که بخشی از وظایف مجلس نظارتی است، هستم.

نجابت همچنین با تاکید بر این نکته که اعلام خطاها و نقد سازنده در رسانه‌ها موجب رشد ما خواهد شد و ما نیز به دنبال برخورد و تهدید نیستیم، خود را از جمله نمایندگانی معرفی کرد که در ابعاد شفافیت جلودار است.

او در پاسخ به این سئوال که چه امتیازی به عملکرد خود در جایگاه نمایندگی می‌دهید؟ گفت: حق امتیاز دادن با کسانی است که به بنده رای داده‌اند اما شهادت می‌دهم که در کنار کم کاری‌ها، تلاش شبانه روزی برای دنبال کردن مسائل کلان و حوزه انتخابیه را سر لوحه کار قرار داده‌ام.

عضو کمیسیون اصل ٩٠ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از جلوداران در نظر گرفتن مالیات برای خانه‌های خالی بوده است، گفت: با کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس جلساتی در این باره برگزار شد و متعاقب با آن اولین دو فوریتی مجلس یازدهم شکل گرفت.

نجابت همچنین اضافه کرد: موضوع فرهنگ در صدر دغدغه‌های مجلس یازدهم است و عضویت نداشتن نمایندگان شیراز و فارس در کمیسیون فرهنگی، نشان از بی توجهی آنها نسبت به این مقوله نیست.

او با بیان اینکه دغدغه اصلی بنده مبارزه با فساد و رانت است، در خصوص موضوع اعلام تخلفاتی از سوی شهردار اسبق تهران، گفت: قضاوتی در این خصوص ندارم، چرا که مستندات ارائه شده در رسانه‌ها قوی نیست اما اگر موضوعی اثبات و مستندات قابل دفاعی ارائه شود، محکم تر از دیگر نمایندگان در این باره خواهم ایستاد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مجلس یازدهم مجمع نمایندگان فارس شيراز کمیسیون فرهنگی کمیسیون اصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند

«حسینعلی حاجی‌دلیگانی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: از لحاظ اهمیت تفاوتی بین مرحله اول و دوم انتخابات وجود ندارد.

وی بیان کرد: مردم باید در دور دوم انتخابات مجلس نیز پای صندوق‌های رأی بیایند تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس دوازدهم مشخص شود. افرادی که به هر دلیل در مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم در انتخابات شرکت نکردند، این بار می‌توانند جبران کرده و در انتخابات مشارکت داشته باشند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی در حوزه‌هایی که به دور دوم رفته بسیار مهم است، تصریح کرد: امیدواریم در دور دوم انتخابات مجلس، مردم به داوطلبانی رأی دهند که بتوانند در مجلس دوازدهم منشأ اثر باشند و روحیه تحول‌گرا داشته باشند.

وی تاکید کرد: لازمه شکل‌گیری یک مجلس قوی این است که ۴۵ نماینده باقی مانده مجلس دوازدهم نیز افرادی شایسته و توانمند باشند.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فراهم کردن فضای تبلیغات برابر برای رقابت سالم داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور دوم انتخابات نکته مهم دیگری است که باید مدنظر قرار گیرد، گفت: تعداد داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس دو برابر تعداد کرسی‌های باقیمانده یعنی ۹۰ نفر است و بر این اساس، امکان فراهم کردن فضاهایی برای رقابت این داوطلبان با یکدیگر بسیار راحت‌تر از مرحله اول است. صدا و سیما و مابقی رسانه‌ها باید در این زمینه فعال باشند تا اصل رقابت سالم به خوبی محقق شود.

حاجی‌دلیگانی با اشاره به ضرورت تأمین سلامت و امنیت دور دوم انتخابات مجلس، تاکید کرد: یکسری اشکالات در مرحله اول انتخابات مجلس در برخی از حوزه‌های انتخابیه از جمله ثبت رأی با کد ملی دیگران مطرح شد که در مرحله دوم انتخابات مجلس باید از اشکالاتی از این دست جلوگیری شود.

کد خبر 6085438 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند